Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BIO SMAAKT NAAR MEER |
E]
GIGA CLUB SANDWICH
VEGGIE CLUB SANDWICH
B
@o
+ 4 sneetjes biokipfilet
« 4 dikke sneetjes brood
+ Yakleine bio-aubergine
+ 100 gbolletjes mozzarella di
+ 4 sneetjes bio-ontbijfspek
‘biovolkorenbol”
+ Yakleine biocourgette
bufala Garofalo DOP
« 1 bio-ei
« Ael biohummus
+ Lbiotomaat
« 4el biotomatendip Delhaize
« 1 biotomaat
+ 2elbiomayonaise
+ 10 gbiorucola
+ 2elbioguacamole
+ 10 gbiorucola
« 1 klbio-olijfolie
+ 4 dikke sneetjes brood
« 2el bio-olijfolie
Peperen zout
“biovolkorenbol"
= Peper en zout
© Leg de speksneetjes in een antiaanbakpan, zonder
© Snijd de aubergine en de courgette met de
vetstof. Verwarm zachtjes en verhoog het vuur zodra
mandoline in fijne lange plakjes. Smeer ze lichtjes
het vet begint te smelten. Laat het spek op keukenpapier
in met olie en gril ze kort aan de 2 kanten. Kruid
uitlekken zodra het mooi goudbruin is.
met peper en zout.
@ Meng het ei met peper en zout. Giet het losgeklopte ei
@ snijd de tomaat in schijfjes. Maak de sandwich:
in een hete braadpan met de olijfolie. Laat het zonder om,
besmeer het brood met de tomatendip en de
te draaien vlak stollen, net als een pannenkoek.
guacamole en beleg het, naar eigen smaak,
© snijd de tomaat in schijfjes. Maak de sandwich:
afwisselend met alle ingrediënten.
besmeer het brood met mayonaise en hummus en beleg
het, naar eigen smaak, afwisselend met alle ingrediënten.
® Gooi restjes geroosterde of gegrilde groenten niet weg,
.
ze zijn perfect voor dit recept!
Vervang de mayonaise door mosterd en je hebt meteen een pittigere
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
ub sandwich!
ENERGIE 718 KI / 112 KCAL | VETTEN 11,36 | VERZADIGDE VETZUREN 2,86
KOOLHYDRATEN10,86 | SUKERS 266 | VEZELSZ6 6 | EWITTENS,96 | ZOUT 056
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
ENERGIE 1043 KJ / Z51KCAL | VETTEN 17,66 | VERZADIGDE VETZUREN 34 G KOOLHYDRATEN
1236 | SUKERS1,26 | VEZELS 250 | EWITTEN 956 | ZOUT1AG
Wie liever geen vis, vlees of gevogelte eet, hoeft
niet op Z'n honger te blijven zitten bij de lunch.
Enkele ideetjes die het sowieso goed doen:
=
Eitjes. Eieren zijn
Rice of pasta
Overschotjes.
Wist je dat Amerikanen bij
echte alleskunners.
bowl. Moet het niet
hun club sandwich graag een
Nog wat veggie saus
portie frietjes eten? Ga ook
Het zijn geweldige
altijd brood zijn? Kook
over van een pasta of
de avond van tevoren
all-the-american-way met
proteinebronnen, ze
nog een restje van een
onze biofrietjes met
zijn multi-inzetbaar en
wat rijst of pasta en
stoofpotje of Thaise
Nutri-Score À uit de
verzamel de restjes
diepvriesafdeling!
de meeste bereidingen
curry? Misschien kan je
smaken ook heerlijk
groenten in je koelkast.
het als dip gebruiken?
koud. Denk maar aan
Tomaat, komkommer,
Geef een afgebakken
een koude omelet
avocado, mais en
pitabroodje of stuk
tussen een boterham,
kidneybonen zijn bijv.
Turks brood mee om
een frittata (zoals op
de ideale basis voor een
te dippen. Werkt
p. 92), een quiche of —
Mexicaanse rice bow].
ook geweldig met de
500+ BIOPRODUCTEN
superhip! - een eierwrap
overgebleven dips van
met groentjes.
Gazpacho.
de apero. Vergeet er
Zoveel producten telt
Delhaize bio,
Warme nazomerdag?
dan wel geen rauwkost
ons
Niets beter dan een
bij te stoppen voor wat
ologische
huismerk. Hoeveel heb
kommetje lekker
extra vitamientjes.
fi
verfrissende gazpacho.
al geproe
Ontdek
ze via
iO.
delhaizebe/shop
5
87