Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ki
48
À
Li
Ei
A
ef
N
PERRINS
>
%,
|
ir
#
/
Pi
É
Eh
a
LME
fi
4
3
4
N
Bel?
A
&
%
|
v2
rer
ge
National
#3
N;
F,
Gerecht
Ri
Z
ER
; INGREDIËNTEN
”
:
x
(Oden
» 480 g 1ste kwaliteit
» 2el olijfolie
biefstuk of ossenhaas
» 4tl mosterd
=
Snij het vlees met een zeer Sun mes eerst in
» 1 sjalot
*4tl Lea &Perrins
» 4eieren
Worcestersaus
reepjes en hak het dan in blokjes van 0,5 cm.
De steak tartaar moet nog beet houden. Hou
»2 middelgrote
+ 2 tl Hot Sauce
het vlees koel in een gläzen kom.
augurken
» Versgemalen peper
2.Snij de sjalot en augurken 1 fijne blokjes
3el kleine
» Zout
kappertjes
(brunoise) en hak de kappertjes fijn.
2 el bladpeterselie
3. ENTS de eieren en gebruik alleen de eidooiers.
(gehakt)
Meng de eidooiers in een kom met:de otijfolie
en roer dit goed door elkaar. Voeg vervolgens
de mosterd, de Lea & Perrins Worcestersaus en
Hot sauce toe en r
r dit nogmaals goed door.
Breng op smaak'met peper en zout.
4. Voeg tenslotte de gesneden sjalot, augurk,
ar 2
25 min.
| vi 4 pers.
bladpeterselie en de kappertjes toe, samen
met het vlees. Schep vlak voor het serveren de
fijngehakte biefstuk door de dressing. Proef
LEA
EA
: en voeg naar eigen smaak nog Lea & Perrins
RI
CR
INS
Worcestersaus, Hot Sauce, zout of versgemalen
peper toe.
5, Schep de steak tartaar in een cirkel van 3 cm
dik op gekoelde borden. Maal er nog wat peper
AE
boven. Serveer met een frisse salade.
2