Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 44 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 44

ki 48 À Li Ei A ef N PERRINS > %, | ir # / Pi É Eh a LME fi 4 3 4 N Bel? A & % | v2 rer ge National #3 N; F, Gerecht Ri Z ER ; INGREDIËNTEN ” : x (Oden » 480 g 1ste kwaliteit » 2el olijfolie biefstuk of ossenhaas » 4tl mosterd = Snij het vlees met een zeer Sun mes eerst in » 1 sjalot *4tl Lea &Perrins » 4eieren Worcestersaus reepjes en hak het dan in blokjes van 0,5 cm. De steak tartaar moet nog beet houden. Hou »2 middelgrote + 2 tl Hot Sauce het vlees koel in een gläzen kom. augurken » Versgemalen peper 2.Snij de sjalot en augurken 1 fijne blokjes 3el kleine » Zout kappertjes (brunoise) en hak de kappertjes fijn. 2 el bladpeterselie 3. ENTS de eieren en gebruik alleen de eidooiers. (gehakt) Meng de eidooiers in een kom met:de otijfolie en roer dit goed door elkaar. Voeg vervolgens de mosterd, de Lea & Perrins Worcestersaus en Hot sauce toe en r r dit nogmaals goed door. Breng op smaak'met peper en zout. 4. Voeg tenslotte de gesneden sjalot, augurk, ar 2 25 min. | vi 4 pers. bladpeterselie en de kappertjes toe, samen met het vlees. Schep vlak voor het serveren de fijngehakte biefstuk door de dressing. Proef LEA EA : en voeg naar eigen smaak nog Lea & Perrins RI CR INS Worcestersaus, Hot Sauce, zout of versgemalen peper toe. 5, Schep de steak tartaar in een cirkel van 3 cm dik op gekoelde borden. Maal er nog wat peper AE boven. Serveer met een frisse salade. 2

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 44