Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ki

48

À

Li

Ei

A

ef

N

PERRINS

>

%,

|

ir

#

/

Pi

É

Eh

a

LME

fi

4

3

4

N

Bel?

A

&

%

|

v2

rer

ge

National

#3

N;

F,

Gerecht

Ri

Z

ER

; INGREDIËNTEN



:

x

(Oden

» 480 g 1ste kwaliteit

» 2el olijfolie

biefstuk of ossenhaas

» 4tl mosterd

=

Snij het vlees met een zeer Sun mes eerst in

» 1 sjalot

*4tl Lea &Perrins

» 4eieren

Worcestersaus

reepjes en hak het dan in blokjes van 0,5 cm.

De steak tartaar moet nog beet houden. Hou

»2 middelgrote

+ 2 tl Hot Sauce

het vlees koel in een gläzen kom.

augurken

» Versgemalen peper

2.Snij de sjalot en augurken 1 fijne blokjes

3el kleine

» Zout

kappertjes

(brunoise) en hak de kappertjes fijn.

2 el bladpeterselie

3. ENTS de eieren en gebruik alleen de eidooiers.

(gehakt)

Meng de eidooiers in een kom met:de otijfolie

en roer dit goed door elkaar. Voeg vervolgens

de mosterd, de Lea & Perrins Worcestersaus en

Hot sauce toe en r

r dit nogmaals goed door.

Breng op smaak'met peper en zout.

4. Voeg tenslotte de gesneden sjalot, augurk,

ar 2

25 min.

| vi 4 pers.

bladpeterselie en de kappertjes toe, samen

met het vlees. Schep vlak voor het serveren de

fijngehakte biefstuk door de dressing. Proef

LEA

EA

: en voeg naar eigen smaak nog Lea & Perrins

RI

CR

INS

Worcestersaus, Hot Sauce, zout of versgemalen

peper toe.

5, Schep de steak tartaar in een cirkel van 3 cm

dik op gekoelde borden. Maal er nog wat peper

AE

boven. Serveer met een frisse salade.

2