Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 65 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 65
KEUKENCHALLENGE | El HOMEMADE LASAGNE MET KIP, VEGAN PANCAKES SPINAZIE EN PAPRIKAPESTO MET BANAAN P.121 © 5 MIN + 15 MIN BAKTIJD EMAKKELUK 7 w < ( ECB 5m & (Mast 90 Vaor het lasagnedeeg: + 6 takjes tijm » 2eieren + 4 dl room Voor de pancakes: Voor de garnituur: + 200 g dubbelgemalen hard + 50 g parmigiano « L rijpe banaan + 125 g frambozen tarwegriesmeel De Cecco (+ extra + 50 g boter + 2,5 dl kokosmelk « 4 passievruchten om te bestrooien) + 2 kippenbouillonblokjes + 100 gzelfrijzende + Atakjes munt + 281 olifolie + Nootmuskaat bloem « 300 plantaardig « 2 el maisolie « Zout Peper en zout SAN PELLEGRINO ESSENZA alternatief voor yoghurt Voor de garnituur: Voor de paprikapesto: CITROEN « 1 snufje zout (op basis van soja of + A kpfilets (+ 550 g) + 3 zoete puntpaprika's kokosmelk) Een aangename zoetzure + 200 jonge spinazieblaadjes + 60 pijnboompitten dorstlesser, verrijkt met « 2 uien + 50 g parmigiano verfjnde bubbels voor een @ Maak de pancakes: mix de banaan + 2 teentjes knoflook » 2 dl slaolie heerlijk rise smaak. Deze in schijfjes, de kokosmelk, het zout en de + laurierblaadje Peper en zout caloriearme drank is de bloem in de beker van de blender of de perfecte compagnon voar mixer fijn. Giet door een puntzeef om een © Verwarm de oven voor op grillstand. Schuif de zoete je homemade lasagne. mooi glad deeg te verkrijgen. puntpaprika's net onder de grill van de oven en gril ze @ Giet / pollepel deeg in een kleine, rondom tot ze zwart zijn. Doe ze in een luchtdichte pot en hete en lichtjes geoliede antiaanbakpan. laat ze afkoelen. Bak op een matig vuurtje, tot er zich @ Maak de garnituur: ontvel de kipfilets en doe ze in aan het oppervlak bubbels vormen. een steelpan. Bedek met water en breng aan de kook met Draai de pancake om en bak hem nog de tijm, het laurierblaadje. peper en zout. Laat nog 5 min 1 min. Gebruik 2 braadpannen om tijd op een zacht vuurtje pruttelen. Fruit de fijngehakte uien te winnen en bak 8 à 10 pancakes op en knoflook gedurende 2 min in een sauteerpan met de dezelfde manier. gesmolten boter. Voeg de spinazie toe en laat ze al mengend ® Serveer de pancakes met het volledig slinken. Voeg de gescheurde kip. de room, plantaardige alternatief voor yoghurt, de peper, zout, geraspte nootmuskaat en de verkruimelde frambozen, de passievruchten in partjes bouillonblokjes toe. Laat 5 min pruttelen. en takjes munt. ® Maak de paprikapesto: gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van @- io stress in de vroege ochtend: maak je vetstof. Schil de paprika's en ontpit ze. Mix alles in de beker pancakes een dag op voorhand Klaar, bewaarze van de mixer fijn met de geraspte parmigiano en de slaolie. în de koelkast en warm ze de volgende dag in Breng verder op smaak. de microgolfoven op of in een braadpan. © Maak het lasagnedeeg: meng en kneed alle ingrediënten VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 == met 3 el water tot een soepel en homogeen deeg (voeg indien ENERGIE 576 KJ / 136 KCAL | VETTEN 8,30 nodig een beetje water toe). Verdeel het deeg in porties en VERZADIGDE VETZUREN 4,66 | KOOLHYDRATEN 11,56 SUIKERS 3,66 | VEZELS1,96 | EIMITTEN 326 | ZOUT 0,36 haal elke portie 3 keer door een pastamachine. Verminder PUR NATUR telkens de instelling van de dikte, tot je heel fijne lange BIO APPELSAP deegvellen verkrijgt (strooi er indien nodig een beetje bloem Een verfrissend en heerlijk op). Bestrooi een presenteerblad met bloem en schik er de zoet glaasje appelsap lasagnevellen één voor één op. is én bft een absolute @ Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel % van het Kinderfavoriet. Deze bio- kippenmengsel over de bodem van een grote schaal. versie van Pur Natur wordt Bedek met / van de paprikapesto en bedek ver volgens met gemaakt en gesmaakt met lasagnebladen. Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de appelen uiteigen land. overschot van de kippensaus en pesto. Bestrooi met geraspte parmigiano en bak 20 min goudbruin in de oven. Dien warm op met brood. ®- Gebruikje de deeg riet meteen ?Bestijhem dan met lie en 7 wikkel hem in vershoudfolie zodat hij zijn soepelheid behoudt. VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 1102 KJ / 266 KCAL | VETTEN 220 | VERZADIGDE VETZUREN 776 KOOLHYDRATEN 756 | SUKERS1,76 | VEZELS 116 | EIWITTEN 8,86 | ZOUT 0,36 65
Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 65