Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE |

El

HOMEMADE LASAGNE MET KIP,

VEGAN PANCAKES

SPINAZIE EN PAPRIKAPESTO

MET BANAAN

P.121

© 5 MIN + 15 MIN BAKTIJD

EMAKKELUK

7

w

<

(

ECB

5m &

(Mast

90

Vaor het lasagnedeeg:

+ 6 takjes tijm

» 2eieren

+ 4 dl room

Voor de pancakes:

Voor de garnituur:

+ 200 g dubbelgemalen hard

+ 50 g parmigiano

« L rijpe banaan

+ 125 g frambozen

tarwegriesmeel De Cecco (+ extra

+ 50 g boter

+ 2,5 dl kokosmelk

« 4 passievruchten

om te bestrooien)

+ 2 kippenbouillonblokjes

+ 100 gzelfrijzende

+ Atakjes munt

+ 281 olifolie

+ Nootmuskaat

bloem

« 300 plantaardig

« 2 el maisolie

« Zout

Peper en zout

SAN PELLEGRINO ESSENZA

alternatief voor yoghurt

Voor de garnituur:

Voor de paprikapesto:

CITROEN

« 1 snufje zout

(op basis van soja of

+ A kpfilets (+ 550 g)

+ 3 zoete puntpaprika's

kokosmelk)

Een aangename zoetzure

+ 200 jonge spinazieblaadjes

+ 60 pijnboompitten

dorstlesser, verrijkt met

« 2 uien

+ 50 g parmigiano

verfjnde bubbels voor een

@ Maak de pancakes: mix de banaan

+ 2 teentjes knoflook

» 2 dl slaolie

heerlijk rise smaak. Deze

in schijfjes, de kokosmelk, het zout en de

+ laurierblaadje

Peper en zout

caloriearme drank is de

bloem in de beker van de blender of de

perfecte compagnon voar

mixer fijn. Giet door een puntzeef om een

© Verwarm de oven voor op grillstand. Schuif de zoete

je homemade lasagne.

mooi glad deeg te verkrijgen.

puntpaprika's net onder de grill van de oven en gril ze

@ Giet / pollepel deeg in een kleine,

rondom tot ze zwart zijn. Doe ze in een luchtdichte pot en

hete en lichtjes geoliede antiaanbakpan.

laat ze afkoelen.

Bak op een matig vuurtje, tot er zich

@ Maak de garnituur: ontvel de kipfilets en doe ze in

aan het oppervlak bubbels vormen.

een steelpan. Bedek met water en breng aan de kook met

Draai de pancake om en bak hem nog

de tijm, het laurierblaadje. peper en zout. Laat nog 5 min

1 min. Gebruik 2 braadpannen om tijd

op een zacht vuurtje pruttelen. Fruit de fijngehakte uien

te winnen en bak 8 à 10 pancakes op

en knoflook gedurende 2 min in een sauteerpan met de

dezelfde manier.

gesmolten boter. Voeg de spinazie toe en laat ze al mengend

® Serveer de pancakes met het

volledig slinken. Voeg de gescheurde kip. de room,

plantaardige alternatief voor yoghurt, de

peper, zout, geraspte nootmuskaat en de verkruimelde

frambozen, de passievruchten in partjes

bouillonblokjes toe. Laat 5 min pruttelen.

en takjes munt.

® Maak de paprikapesto: gril de pijnboompitten op een

matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van

@- io stress in de vroege ochtend: maak je

vetstof. Schil de paprika's en ontpit ze. Mix alles in de beker

pancakes een dag op voorhand Klaar, bewaarze

van de mixer fijn met de geraspte parmigiano en de slaolie.

în de koelkast en warm ze de volgende dag in

Breng verder op smaak.

de microgolfoven op of in een braadpan.

© Maak het lasagnedeeg: meng en kneed alle ingrediënten

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

==

met 3 el water tot een soepel en homogeen deeg (voeg indien

ENERGIE 576 KJ / 136 KCAL | VETTEN 8,30

nodig een beetje water toe). Verdeel het deeg in porties en

VERZADIGDE VETZUREN 4,66 | KOOLHYDRATEN 11,56

SUIKERS 3,66 | VEZELS1,96 | EIMITTEN 326 | ZOUT 0,36

haal elke portie 3 keer door een pastamachine. Verminder

PUR NATUR

telkens de instelling van de dikte, tot je heel fijne lange

BIO APPELSAP

deegvellen verkrijgt (strooi er indien nodig een beetje bloem

Een verfrissend en heerlijk

op). Bestrooi een presenteerblad met bloem en schik er de

zoet glaasje appelsap

lasagnevellen één voor één op.

is én bft een absolute

@ Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel % van het

Kinderfavoriet. Deze bio-

kippenmengsel over de bodem van een grote schaal.

versie van Pur Natur wordt

Bedek met / van de paprikapesto en bedek ver volgens met

gemaakt en gesmaakt met

lasagnebladen. Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de

appelen uiteigen land.

overschot van de kippensaus en pesto. Bestrooi met geraspte

parmigiano en bak 20 min goudbruin in de oven.

Dien warm op met brood.

®- Gebruikje de deeg riet meteen ?Bestijhem dan met lie en

7

wikkel hem in vershoudfolie zodat hij zijn soepelheid behoudt.

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

ENERGIE 1102 KJ / 266 KCAL | VETTEN 220 | VERZADIGDE VETZUREN 776

KOOLHYDRATEN 756 | SUKERS1,76 | VEZELS 116 | EIWITTEN 8,86 | ZOUT 0,36

65