Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE |
El
HOMEMADE LASAGNE MET KIP,
VEGAN PANCAKES
SPINAZIE EN PAPRIKAPESTO
MET BANAAN
P.121
© 5 MIN + 15 MIN BAKTIJD
EMAKKELUK
7
w
<
(
ECB
5m &
(Mast
90
Vaor het lasagnedeeg:
+ 6 takjes tijm
» 2eieren
+ 4 dl room
Voor de pancakes:
Voor de garnituur:
+ 200 g dubbelgemalen hard
+ 50 g parmigiano
« L rijpe banaan
+ 125 g frambozen
tarwegriesmeel De Cecco (+ extra
+ 50 g boter
+ 2,5 dl kokosmelk
« 4 passievruchten
om te bestrooien)
+ 2 kippenbouillonblokjes
+ 100 gzelfrijzende
+ Atakjes munt
+ 281 olifolie
+ Nootmuskaat
bloem
« 300 plantaardig
« 2 el maisolie
« Zout
Peper en zout
SAN PELLEGRINO ESSENZA
alternatief voor yoghurt
Voor de garnituur:
Voor de paprikapesto:
CITROEN
« 1 snufje zout
(op basis van soja of
+ A kpfilets (+ 550 g)
+ 3 zoete puntpaprika's
kokosmelk)
Een aangename zoetzure
+ 200 jonge spinazieblaadjes
+ 60 pijnboompitten
dorstlesser, verrijkt met
« 2 uien
+ 50 g parmigiano
verfjnde bubbels voor een
@ Maak de pancakes: mix de banaan
+ 2 teentjes knoflook
» 2 dl slaolie
heerlijk rise smaak. Deze
in schijfjes, de kokosmelk, het zout en de
+ laurierblaadje
Peper en zout
caloriearme drank is de
bloem in de beker van de blender of de
perfecte compagnon voar
mixer fijn. Giet door een puntzeef om een
© Verwarm de oven voor op grillstand. Schuif de zoete
je homemade lasagne.
mooi glad deeg te verkrijgen.
puntpaprika's net onder de grill van de oven en gril ze
@ Giet / pollepel deeg in een kleine,
rondom tot ze zwart zijn. Doe ze in een luchtdichte pot en
hete en lichtjes geoliede antiaanbakpan.
laat ze afkoelen.
Bak op een matig vuurtje, tot er zich
@ Maak de garnituur: ontvel de kipfilets en doe ze in
aan het oppervlak bubbels vormen.
een steelpan. Bedek met water en breng aan de kook met
Draai de pancake om en bak hem nog
de tijm, het laurierblaadje. peper en zout. Laat nog 5 min
1 min. Gebruik 2 braadpannen om tijd
op een zacht vuurtje pruttelen. Fruit de fijngehakte uien
te winnen en bak 8 à 10 pancakes op
en knoflook gedurende 2 min in een sauteerpan met de
dezelfde manier.
gesmolten boter. Voeg de spinazie toe en laat ze al mengend
® Serveer de pancakes met het
volledig slinken. Voeg de gescheurde kip. de room,
plantaardige alternatief voor yoghurt, de
peper, zout, geraspte nootmuskaat en de verkruimelde
frambozen, de passievruchten in partjes
bouillonblokjes toe. Laat 5 min pruttelen.
en takjes munt.
® Maak de paprikapesto: gril de pijnboompitten op een
matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van
@- io stress in de vroege ochtend: maak je
vetstof. Schil de paprika's en ontpit ze. Mix alles in de beker
pancakes een dag op voorhand Klaar, bewaarze
van de mixer fijn met de geraspte parmigiano en de slaolie.
în de koelkast en warm ze de volgende dag in
Breng verder op smaak.
de microgolfoven op of in een braadpan.
© Maak het lasagnedeeg: meng en kneed alle ingrediënten
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
==
met 3 el water tot een soepel en homogeen deeg (voeg indien
ENERGIE 576 KJ / 136 KCAL | VETTEN 8,30
nodig een beetje water toe). Verdeel het deeg in porties en
VERZADIGDE VETZUREN 4,66 | KOOLHYDRATEN 11,56
SUIKERS 3,66 | VEZELS1,96 | EIMITTEN 326 | ZOUT 0,36
haal elke portie 3 keer door een pastamachine. Verminder
PUR NATUR
telkens de instelling van de dikte, tot je heel fijne lange
BIO APPELSAP
deegvellen verkrijgt (strooi er indien nodig een beetje bloem
Een verfrissend en heerlijk
op). Bestrooi een presenteerblad met bloem en schik er de
zoet glaasje appelsap
lasagnevellen één voor één op.
is én bft een absolute
@ Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel % van het
Kinderfavoriet. Deze bio-
kippenmengsel over de bodem van een grote schaal.
versie van Pur Natur wordt
Bedek met / van de paprikapesto en bedek ver volgens met
gemaakt en gesmaakt met
lasagnebladen. Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de
appelen uiteigen land.
overschot van de kippensaus en pesto. Bestrooi met geraspte
parmigiano en bak 20 min goudbruin in de oven.
Dien warm op met brood.
®- Gebruikje de deeg riet meteen ?Bestijhem dan met lie en
7
wikkel hem in vershoudfolie zodat hij zijn soepelheid behoudt.
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 1102 KJ / 266 KCAL | VETTEN 220 | VERZADIGDE VETZUREN 776
KOOLHYDRATEN 756 | SUKERS1,76 | VEZELS 116 | EIWITTEN 8,86 | ZOUT 0,36
65