Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Carrefour Folder 01.02.2021

Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 9

CITRUS 37 vagen en £ Salade van bloed- sinaasappelmet rode biet, zure room en walnoten Salade van met rode biet, zure bloedsinaasappel & personen Ne room en walnoten Voorbereiding 15 min Fr Bereiding 5 min - Makkelijk - € yd 400 g voorgekookte rode bieten À y 2 bloedsinaasappelen ne 1sinaasappel I >; 44 mosterd A el rode wijnaziin Aelnotenolie 50m olifolie af en 7 2tl venkelzaadjes, fingemalen # 50 g gepelde walnoten d 10 g bieslook, fijngesnipperd re 40 gdille, füngesnipperd ET, 250 gzure room ue % peper, zout. X Tiel (D Snij de bieten in stukken. Pers } 1/2 bloedsinaasappel uit. Schil de rest PS en Nn; van de sinaasappelen à vif en snij ze in schijven. Meng het sap met de mosterd. in pi en de notenolie. Giet er Ër de wijnazi heel geleidelijk de olijfolie bij en kop tot “N een vinaigrette. Voeg de venkelzaadjes « a toe en kruid met zout en peper. Giet de KL heift vanı de vinaigrette over de bieten L en laat marineren. 8 (@) Hak de walnoten grof en roosterze = 14 goudbruin op een laag vuur in een ze) Fy braadpan zonder vetstof. Schep de helft = van de kruiden door de zure room en rapen nappeer er een serveerschaal mee. (@) schik vervolgens de uitgelekte PEN bieten en de schijven sinaasappel op de schaal. Besprenkel met de rest van de vinaigrette en strooi er de gerooster- de noten en de rest van de fijngesnip- “Zoute, zoete en zurd perde kruiden over. Serveer op kamertemperatuur. ets smaken combineref PERPORTIE zorgt voor een SOIKCAL 28 GVETEN 6 GSUERS 28 GKOOLMIDRATEN perte ecte balans 666VEES 6 86E 4 ONS VAKANSCHAP DRINK JE METVERSTAND Carrefour Food Magazine | februari 2021 9

Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 9