Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CITRUS
37
vagen
en
£
Salade van bloed-
sinaasappelmet
rode biet, zure room
en walnoten
Salade van
met rode biet, zure
bloedsinaasappel
& personen
Ne
room en walnoten
Voorbereiding 15 min
Fr
Bereiding 5 min - Makkelijk - €
yd
400 g voorgekookte rode bieten
À y
2 bloedsinaasappelen
ne
1sinaasappel
I >;
44 mosterd
A el rode wijnaziin
Aelnotenolie
50m olifolie
af
en
7
2tl venkelzaadjes, fingemalen
#
50 g gepelde walnoten
d
10 g bieslook, fijngesnipperd
re
40 gdille, füngesnipperd
ET,
250 gzure room
ue
%
peper, zout.
X
Tiel
(D Snij de bieten in stukken. Pers
}
1/2 bloedsinaasappel uit. Schil de rest
PS
en
Nn;
van de sinaasappelen à vif en snij ze in
schijven. Meng het sap met de mosterd.
in
pi
en de notenolie. Giet er
Ër
de wijnazi
heel geleidelijk de olijfolie bij en kop tot
“N
een vinaigrette. Voeg de venkelzaadjes
«
a
toe en kruid met zout en peper. Giet de
KL
heift vanı de vinaigrette over de bieten
L
en laat marineren.
8
(@) Hak de walnoten grof en roosterze
=
14
goudbruin op een laag vuur in een
ze)
Fy
braadpan zonder vetstof. Schep de helft
=
van de kruiden door de zure room en
rapen
nappeer er een serveerschaal mee.
(@) schik vervolgens de uitgelekte
PEN
bieten en de schijven sinaasappel op
de schaal. Besprenkel met de rest van
de vinaigrette en strooi er de gerooster-
de noten en de rest van de fijngesnip-
“Zoute, zoete en zurd
perde kruiden over. Serveer op
kamertemperatuur.
ets
smaken combineref
PERPORTIE
zorgt voor een
SOIKCAL
28 GVETEN
6 GSUERS
28 GKOOLMIDRATEN
perte
ecte balans
666VEES
6 86E
4
ONS VAKANSCHAP DRINK JE METVERSTAND
Carrefour Food Magazine | februari 2021 9