Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+Je vindt ons op

de sociale netwerken

000

index

+Schrijf jeinoponze

Maak tijd voor jezelf,

newsletter op

dan

jen wij voor

VOORGERECHTEN EN

WWW.CARREFOUR.EU

SAUZEN

je

schappen.

‘Garnalendumplings met pikante saus…

Gepimpte tomatenvelouté.

Mangochutney metrode uien pepertje

+Deel je heerlijke ideeën

6 6 B

Rode currypasta

:

met de hashtag

Carrefour Carrefour

à

®

#FOODACTER

HOOFDGERECHTEN

Aardappel-knolseldergratin met kip en

WWW.CARREFOUR.EU

Hervekaas

Bloemkoolballetjes met gegrilde

kikkererwtenen pikante tomatensaus.

Chinese vermicellisalade…

Voedingsinformatie

Vragen over de producten van Carrefour?

Gelakte eend met rijsten peultjes

Neem contact opmet de Kantendienstophet

Gelakte zalm met sinaasappel, wilde rijst,

Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de

gratis nummer 0800 9 10 1.

‘shiitake en gemarineerdekomkommer

voedingswaarden en verklarende symbolen.

Gratin van butternut metlotteen

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op

Jong Brugge …

papier aflomstg ut duurzaam beheerde bessen.

Kabeljauwin papillot met kruidenboter.

MET GLUTEN

Recepten op basis van producten die wel

De producten voorgesteld in de advertenties en

Kip met appelen op Normandische wijze

of geen “natuurlijke” gluten bevatten.

de publireportages zjn beschikbaar zlang het

Kip tikka masala

ZONDER GLUTEN Controleer niettemin de ingrediöntenlist

Lasagne met witloof en Spaanse ham

|

op de verpakking.

‘assortiment wordt aangeboden.

‘Snelle Marokkaanse soep met bloemkolen

42

All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief

lorianderpesto..

Recepten op basis van producten die wel

(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij

Minigroentegratins met geitenkaas

„49

MET DIERLIJKE MELK

Ovenschotel met krieltjes, groene boontjes,

of geen “natuurlijke melk” bevatten.

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten

ZONDER DIERLIJKE MELK. 2 Controleer niettemin de ingrediöntenlist

Carrefour market en express, tot 28 februar 2021.

broccolien pikante zalm..

op de verpakking.

Onder voorbehoud van drukfouten.

Pastagratin met champignons en abdijkaas …42

Pizza met pittig gehakt, spinazie

Miet voedingsproducten (acessoires, games,

en Romeinse sla

VEGGIE

Recepten die geen of wel dierlijk lees

bevatten. Controleer niettemin de

autuur, mode) zi verkrijgbaar in de meeste

Risotto met preien garnalen.

Hypermarkten Carrefour. Zolang devoorraad

Salade van bloedsinaasappelmet rode biet,

MIET-VERGIE (B) igredentnlistop de verpakking.

strekt.

‘zure room en walnoten.

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

Visballetjesmet Thaise chilisaus.

nutriscore

Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.

‘Waterzooi van ki

Hasseert volgens hum voedingswaarde, vande

voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de

Witloofgratin metgranen, Meesterlyckham

‘gezondste in donkergroen (A), tot producten

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten

en brie.

TEE

‘dieje beter beperkt gebruikt in road (B).

Carrefour market en buurtwinkels express.

Zolang devoorraad strekt.

a

DESSERTS

‘Warme chocolademelk met

„28

granaatappelsiroop …

Fortunecookies

49

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français

Melksandwiches.

Demandez-le en magasin où sut

Mini-pavlova's met etrusfruiten

oranjebloesemwater…

Panna cotta met kokos en citrussalade

-

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium - Verantwoordelike uitgever RPR Brussel

0448.826.918 Sophie Lerouge, Oympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor

Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3018118 [email protected] »

Een realisatie van vvv. propaganda.be in samenwerking met BeContent.be « Creatief team Lisbeth Van

‘Wassenhoven, Karen Vandenbossche « Projectteam Lila Guetat » Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë

Saeys, Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Layout Ruth Vanhoutte, Olvier Lomer, Claudia De Backer

« Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Chameux, Wout

Hendrickx, Manon Van Aerschot, Ann Van der Auwera, Hannes Vandenbroucke + Druk Altavia Benelux, drukkerij

2019

Guillaume.