Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
000
index
+Schrijf jeinoponze
Maak tijd voor jezelf,
newsletter op
dan
jen wij voor
VOORGERECHTEN EN
WWW.CARREFOUR.EU
SAUZEN
je
schappen.
‘Garnalendumplings met pikante saus…
Gepimpte tomatenvelouté.
Mangochutney metrode uien pepertje
+Deel je heerlijke ideeën
6 6 B
Rode currypasta
:
met de hashtag
Carrefour Carrefour
à
®
#FOODACTER
HOOFDGERECHTEN
Aardappel-knolseldergratin met kip en
WWW.CARREFOUR.EU
Hervekaas
Bloemkoolballetjes met gegrilde
kikkererwtenen pikante tomatensaus.
Chinese vermicellisalade…
Voedingsinformatie
Vragen over de producten van Carrefour?
Gelakte eend met rijsten peultjes
Neem contact opmet de Kantendienstophet
Gelakte zalm met sinaasappel, wilde rijst,
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de
gratis nummer 0800 9 10 1.
‘shiitake en gemarineerdekomkommer
voedingswaarden en verklarende symbolen.
Gratin van butternut metlotteen
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op
Jong Brugge …
papier aflomstg ut duurzaam beheerde bessen.
Kabeljauwin papillot met kruidenboter.
MET GLUTEN
Recepten op basis van producten die wel
De producten voorgesteld in de advertenties en
Kip met appelen op Normandische wijze
of geen “natuurlijke” gluten bevatten.
de publireportages zjn beschikbaar zlang het
Kip tikka masala
ZONDER GLUTEN Controleer niettemin de ingrediöntenlist
Lasagne met witloof en Spaanse ham
|
op de verpakking.
‘assortiment wordt aangeboden.
‘Snelle Marokkaanse soep met bloemkolen
42
All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief
lorianderpesto..
Recepten op basis van producten die wel
(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij
Minigroentegratins met geitenkaas
„49
MET DIERLIJKE MELK
Ovenschotel met krieltjes, groene boontjes,
of geen “natuurlijke melk” bevatten.
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten
ZONDER DIERLIJKE MELK. 2 Controleer niettemin de ingrediöntenlist
Carrefour market en express, tot 28 februar 2021.
broccolien pikante zalm..
op de verpakking.
Onder voorbehoud van drukfouten.
Pastagratin met champignons en abdijkaas …42
Pizza met pittig gehakt, spinazie
Miet voedingsproducten (acessoires, games,
en Romeinse sla
VEGGIE
Recepten die geen of wel dierlijk lees
bevatten. Controleer niettemin de
autuur, mode) zi verkrijgbaar in de meeste
Risotto met preien garnalen.
Hypermarkten Carrefour. Zolang devoorraad
Salade van bloedsinaasappelmet rode biet,
MIET-VERGIE (B) igredentnlistop de verpakking.
strekt.
‘zure room en walnoten.
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
Visballetjesmet Thaise chilisaus.
nutriscore
Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.
‘Waterzooi van ki
Hasseert volgens hum voedingswaarde, vande
voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Witloofgratin metgranen, Meesterlyckham
‘gezondste in donkergroen (A), tot producten
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten
en brie.
TEE
‘dieje beter beperkt gebruikt in road (B).
Carrefour market en buurtwinkels express.
Zolang devoorraad strekt.
a
DESSERTS
‘Warme chocolademelk met
„28
granaatappelsiroop …
Fortunecookies
49
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Melksandwiches.
Demandez-le en magasin où sut
Mini-pavlova's met etrusfruiten
oranjebloesemwater…
Panna cotta met kokos en citrussalade
-
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium - Verantwoordelike uitgever RPR Brussel
0448.826.918 Sophie Lerouge, Oympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor
Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3018118 [email protected] »
Een realisatie van vvv. propaganda.be in samenwerking met BeContent.be « Creatief team Lisbeth Van
‘Wassenhoven, Karen Vandenbossche « Projectteam Lila Guetat » Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë
Saeys, Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Layout Ruth Vanhoutte, Olvier Lomer, Claudia De Backer
« Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Chameux, Wout
Hendrickx, Manon Van Aerschot, Ann Van der Auwera, Hannes Vandenbroucke + Druk Altavia Benelux, drukkerij
2019
Guillaume.