Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

ACTIE 1 HET GOEDKOOPSTE

ABT

BIOMERK VAN BELGIE AANBIEDEN

FOR



FOOD,

Kabeljauw

An

in papillot

met kruidenboter

2,88

euro/pp.

4 personen

Voorbereiding 20 min

Bereiding 20 min - Makkelijk - €

te

74

1bosje bieslook, fijngesnipperd

ke

an

1bosje peterselie, fijngehakt

N

2 biocitroenen

800 g aardappelen

sw,

Y

Tar

6 el pistaches, fingehakt

4 kabeljauwfiets

Gel dille

«fi

Sr.

IN JE VOORRAADKAST

Pi

nr

100 gboter, opkamertemperatuur

1teentje knoflook, geperst

LE

4

Alaurierbladeren

Fax

73

#

N

zeezout, zwarte peper

N

Maak eerst de kruidenboter: roer

Æ



de malse boter met een spatel tot de

textuur van room. Voeg de bieslook,

Se

de peterselie, de knoflook, het sap van

2

SJ

citroen, zout en peper toe. Schep dit

ur

mengsel op een vel plasticfolie en rol

tot een worst met 2 cm diameter. Leg in

de koelkast

4 tr ren

apillot



met kruidenboter

wr

@) verwarm de oven voor op 180°C.

Boen de aardappelen schoon en kook

ine

ze 10 min in gezouten water. Giet ze af

RY in

A:

Pu

en snij ze in schijfjes

OJ

F2

on

ma

ao)

À

@) Leg de visfilets elk op een groot

oer

4

>

vel bakpapier en voeg de schijfjes

aardappel en 3 rondjes kruidenboter

er

FE

toe. Bestrooi met de pistaches en de

België Li

CA

Bro

N

Ee

dille en leg er telkens 2 schijfjes citroen

A

BE

en1laurierblad op. Sluit de papillotten

Winery by

hy Ent

a

zorgvuldig af en zet ze 20 min in de

à:

20

aan

oven.

WN

ie

út

sie

ze

}

at

ù

sx

$

TE

56 Carrefour Food Magazine | februari 2021