Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
ACTIE 1 HET GOEDKOOPSTE
ABT
BIOMERK VAN BELGIE AANBIEDEN
FOR
—
FOOD,
Kabeljauw
An
in papillot
met kruidenboter
2,88
euro/pp.
4 personen
Voorbereiding 20 min
Bereiding 20 min - Makkelijk - €
te
74
1bosje bieslook, fijngesnipperd
ke
an
1bosje peterselie, fijngehakt
N
2 biocitroenen
800 g aardappelen
sw,
Y
Tar
6 el pistaches, fingehakt
4 kabeljauwfiets
Gel dille
«fi
Sr.
IN JE VOORRAADKAST
Pi
nr
100 gboter, opkamertemperatuur
1teentje knoflook, geperst
LE
4
Alaurierbladeren
Fax
73
#
N
zeezout, zwarte peper
N
Maak eerst de kruidenboter: roer
Æ
€
de malse boter met een spatel tot de
textuur van room. Voeg de bieslook,
Se
de peterselie, de knoflook, het sap van
2
SJ
citroen, zout en peper toe. Schep dit
ur
mengsel op een vel plasticfolie en rol
tot een worst met 2 cm diameter. Leg in
de koelkast
4 tr ren
apillot
“
met kruidenboter
wr
@) verwarm de oven voor op 180°C.
Boen de aardappelen schoon en kook
ine
ze 10 min in gezouten water. Giet ze af
RY in
A:
Pu
en snij ze in schijfjes
OJ
F2
on
ma
ao)
À
@) Leg de visfilets elk op een groot
oer
4
>
vel bakpapier en voeg de schijfjes
aardappel en 3 rondjes kruidenboter
er
FE
toe. Bestrooi met de pistaches en de
België Li
CA
Bro
N
Ee
dille en leg er telkens 2 schijfjes citroen
A
BE
en1laurierblad op. Sluit de papillotten
Winery by
hy Ent
a
zorgvuldig af en zet ze 20 min in de
à:
20
aan
oven.
WN
ie
út
sie
ze
}
at
ù
sx
$
TE
56 Carrefour Food Magazine | februari 2021