Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NUTRI-SCORE | bij Carrefour

Voor voedingskwaliteit

Christelle Tchon:

Food Quality &Sustai

onang Porıka

Carrefour verbetert

Development Manager Carrefour

de Nutri

-Score van 72 producten

Carrefour werkt het jaar rond aan de recepten van haar

producten. Het doel? Verbeterde voedingswaarden, een

De smaak blijft intact

Omdat een verbetering van de

hogere Nutri-Score, en een onveranderd lekkere smaak

Nutri-Score niet ten koste van de

smaak mag gaan, verbindt

Carrefour er zich ook toe de lek.

MINDER ZOUT, SUIKER, VETTEN.

GEZONDERE ALTERNATIEVEN

kere smaak van aangepaste pro-

ducten te bijven garanderen. Via

“Het is de bedoeling van Carrefouromde

Sinds 2017, hebben de engagementen van

de meer dan 3500 blinde tests die

beste producten voor je gezondheid aan te

Carrefour geleid tot 100 ton minder suiker,

we elk jaar organiseren, proeven

bieden. Daarom hebben we de

‘omdat we die door gezondere alternatieven

experts en consumenten zowel

voedingswaarden van 72 producten, zoals

hebben vervangen. Door omstreden stoffen,

nieuwe bereidingen als bestaande

brood, sausjes, kruidenierswaren en zuivel

vetten, suiker en zoutaan te pakken en zo

producten voor ze hun oordeel

vellen. 60% van de Carrefour-

met fruit opnieuw bekeken” legt Christelle

stelselmatig producten aan te passen, zet

Tehonang Ponka uit.*In sommige broden zit

Carrefour zich in voor de consument door

producten komt steevast op de

eerste of tweede plaats uit die pa:

nu minder zout, waardoor ze Nutri-Score A

middel van kwaliteitsvolle voeding.

neltests! Een concrete manier om

krijgen. Bereide schotels zoals vol-au-vent.

de smaak te testen en producten

macaronigratin en lasagne gaan van

indien nodig nog bj te sturen.

Nutri-Score C naar Nutri-Score B omdat ze

minder vetten en zout bevatten. Dankzij deze

72 verbeterde

producten

aanpassingen heeft de helft van de 72

e al hun smaak behoud

verbeterde producten Nutri-Score A of B”

' Jen |

|

FRAISE

=

3

60

550

9°0

Vol-au-vent

Mayonaise met citroen

Traiteur Carrefour

Meergranenbrood

Carrefour

50% minder vetten en

Carrefour Bio

Rp met verse

1% minder zout en

40% minder zout

25% minder zout

12% minder suiker

11% minder vetten

64 Carrefour Food Magazine | februari 2021