Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NUTRI-SCORE | bij Carrefour
Voor voedingskwaliteit
Christelle Tchon:
Food Quality &Sustai
onang Porıka
Carrefour verbetert
Development Manager Carrefour
de Nutri
-Score van 72 producten
Carrefour werkt het jaar rond aan de recepten van haar
producten. Het doel? Verbeterde voedingswaarden, een
De smaak blijft intact
Omdat een verbetering van de
hogere Nutri-Score, en een onveranderd lekkere smaak
Nutri-Score niet ten koste van de
smaak mag gaan, verbindt
Carrefour er zich ook toe de lek.
MINDER ZOUT, SUIKER, VETTEN.
GEZONDERE ALTERNATIEVEN
kere smaak van aangepaste pro-
ducten te bijven garanderen. Via
“Het is de bedoeling van Carrefouromde
Sinds 2017, hebben de engagementen van
de meer dan 3500 blinde tests die
beste producten voor je gezondheid aan te
Carrefour geleid tot 100 ton minder suiker,
we elk jaar organiseren, proeven
bieden. Daarom hebben we de
‘omdat we die door gezondere alternatieven
experts en consumenten zowel
voedingswaarden van 72 producten, zoals
hebben vervangen. Door omstreden stoffen,
nieuwe bereidingen als bestaande
brood, sausjes, kruidenierswaren en zuivel
vetten, suiker en zoutaan te pakken en zo
producten voor ze hun oordeel
vellen. 60% van de Carrefour-
met fruit opnieuw bekeken” legt Christelle
stelselmatig producten aan te passen, zet
Tehonang Ponka uit.*In sommige broden zit
Carrefour zich in voor de consument door
producten komt steevast op de
eerste of tweede plaats uit die pa:
nu minder zout, waardoor ze Nutri-Score A
middel van kwaliteitsvolle voeding.
neltests! Een concrete manier om
krijgen. Bereide schotels zoals vol-au-vent.
de smaak te testen en producten
macaronigratin en lasagne gaan van
indien nodig nog bj te sturen.
Nutri-Score C naar Nutri-Score B omdat ze
minder vetten en zout bevatten. Dankzij deze
72 verbeterde
producten
aanpassingen heeft de helft van de 72
e al hun smaak behoud
verbeterde producten Nutri-Score A of B”
' Jen |
|
FRAISE
=
3
60
550
9°0
Vol-au-vent
Mayonaise met citroen
Traiteur Carrefour
Meergranenbrood
Carrefour
50% minder vetten en
Carrefour Bio
Rp met verse
1% minder zout en
40% minder zout
25% minder zout
12% minder suiker
11% minder vetten
64 Carrefour Food Magazine | februari 2021