Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 64 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 64
NUTRI-SCORE | bij Carrefour Voor voedingskwaliteit Christelle Tchon: Food Quality &Sustai onang Porıka Carrefour verbetert Development Manager Carrefour de Nutri -Score van 72 producten Carrefour werkt het jaar rond aan de recepten van haar producten. Het doel? Verbeterde voedingswaarden, een De smaak blijft intact Omdat een verbetering van de hogere Nutri-Score, en een onveranderd lekkere smaak Nutri-Score niet ten koste van de smaak mag gaan, verbindt Carrefour er zich ook toe de lek. MINDER ZOUT, SUIKER, VETTEN. GEZONDERE ALTERNATIEVEN kere smaak van aangepaste pro- ducten te bijven garanderen. Via “Het is de bedoeling van Carrefouromde Sinds 2017, hebben de engagementen van de meer dan 3500 blinde tests die beste producten voor je gezondheid aan te Carrefour geleid tot 100 ton minder suiker, we elk jaar organiseren, proeven bieden. Daarom hebben we de ‘omdat we die door gezondere alternatieven experts en consumenten zowel voedingswaarden van 72 producten, zoals hebben vervangen. Door omstreden stoffen, nieuwe bereidingen als bestaande brood, sausjes, kruidenierswaren en zuivel vetten, suiker en zoutaan te pakken en zo producten voor ze hun oordeel vellen. 60% van de Carrefour- met fruit opnieuw bekeken” legt Christelle stelselmatig producten aan te passen, zet Tehonang Ponka uit.*In sommige broden zit Carrefour zich in voor de consument door producten komt steevast op de eerste of tweede plaats uit die pa: nu minder zout, waardoor ze Nutri-Score A middel van kwaliteitsvolle voeding. neltests! Een concrete manier om krijgen. Bereide schotels zoals vol-au-vent. de smaak te testen en producten macaronigratin en lasagne gaan van indien nodig nog bj te sturen. Nutri-Score C naar Nutri-Score B omdat ze minder vetten en zout bevatten. Dankzij deze 72 verbeterde producten aanpassingen heeft de helft van de 72 e al hun smaak behoud verbeterde producten Nutri-Score A of B” ' Jen | | FRAISE = 3 60 550 9°0 Vol-au-vent Mayonaise met citroen Traiteur Carrefour Meergranenbrood Carrefour 50% minder vetten en Carrefour Bio Rp met verse 1% minder zout en 40% minder zout 25% minder zout 12% minder suiker 11% minder vetten 64 Carrefour Food Magazine | februari 2021
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 64