Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gelakte zalm met sinaasappel, wilde rijst,
shiitake en gemarineerde komkommer
en het gerookte paprikapoeder toe.
4 personen - Voorbereiding 20 min
@) snij de shiitake in dunne schijfjes.
Bereiding 30 min - Makkelijk -€
Kruid met zout en peper. Schil de
‘en bak ze in een goed hete braadpan
tweede sinaasapapel à vif en snij in
met 2 el olijfolie. Voeg de knoflook toe
600 g zalmfilet (2 stuks)
‘dunne schijven. Bekleed een bakplaat.
‘en bak alles nog 1 min. Kruid op het
met bakpapier en leg er de twee
einde met zout en peper. Verdeel de
2 sinaasappelen | 2 el suiker| 3 el olijfolie
|4snuiffe gerookt paprikapoeder |
zalmfilets op. Besprenkel ze met de
rijst en de zalm over de borden en
marinade en schik er de schijven
schep er de shiitake en de komkom-
1komkommer | 50 ml witte wijnazijn
sinaasappel op. Bak ongeveer 10 à
1250 g wilde rijst 200 g shiitake
mer bij. Bestrooi met de fijngehakte
|4teentje knoflook, geperst 1 handvol
15 min in de oven.
koriander en serveer meteen.
verse koriander, fijngehakt | zout, peper
@) snij de komkommer in stukken.
PER PORTIE
TS
Verwarm de azijn in een kookpan met
4 VETTEN
(D Verwarm de oven voor op 200°C.
1el suiker en 1snuifje zout tot de
636 KOOLMORATEN
Maak de marinade: pers 1 sinaasappel
suiker opgelost is. Giet dit mengsel
156SUKERS
316 EUTTEN
54GVEES
uit. Giet het sap in een kookpan,
over de komkommer en laat
verwarm met 1el suiker en laat op een
marineren. Kook de rijst volgens de
Luxemburg, Moezel,
laag vuur tot de helft inkoken. Zet de
aanwijzingen op de verpakking.
Domaine Vinsmosel-
pan van het vuur en voeg el olijfolie
le, Riesling Cru, Wit
Ÿ
Voor perfecte schijfjes sinaasappel,
leg je de geschilde vruc
hten een
aar minuten in
le
iepvriezer.
Door de kou snijden
=>/
ze makkelijker.
—-
.
JL
+
vk
he
IGelakte zalm met
x
sinaasappel, wilde rijs
El
shiitake en gemarineerde
2
Aa
komkommer
P |
er
Fa
6
re %
ÿ
ER sd
2
5
öd Magazine | febru