Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gelakte zalm met sinaasappel, wilde rijst,

shiitake en gemarineerde komkommer

en het gerookte paprikapoeder toe.

4 personen - Voorbereiding 20 min

@) snij de shiitake in dunne schijfjes.

Bereiding 30 min - Makkelijk -€

Kruid met zout en peper. Schil de

‘en bak ze in een goed hete braadpan

tweede sinaasapapel à vif en snij in

met 2 el olijfolie. Voeg de knoflook toe

600 g zalmfilet (2 stuks)

‘dunne schijven. Bekleed een bakplaat.

‘en bak alles nog 1 min. Kruid op het

met bakpapier en leg er de twee

einde met zout en peper. Verdeel de

2 sinaasappelen | 2 el suiker| 3 el olijfolie

|4snuiffe gerookt paprikapoeder |

zalmfilets op. Besprenkel ze met de

rijst en de zalm over de borden en

marinade en schik er de schijven

schep er de shiitake en de komkom-

1komkommer | 50 ml witte wijnazijn

sinaasappel op. Bak ongeveer 10 à

1250 g wilde rijst 200 g shiitake

mer bij. Bestrooi met de fijngehakte

|4teentje knoflook, geperst 1 handvol

15 min in de oven.

koriander en serveer meteen.

verse koriander, fijngehakt | zout, peper

@) snij de komkommer in stukken.

PER PORTIE

TS

Verwarm de azijn in een kookpan met

4 VETTEN

(D Verwarm de oven voor op 200°C.

1el suiker en 1snuifje zout tot de

636 KOOLMORATEN

Maak de marinade: pers 1 sinaasappel

suiker opgelost is. Giet dit mengsel

156SUKERS

316 EUTTEN

54GVEES

uit. Giet het sap in een kookpan,

over de komkommer en laat

verwarm met 1el suiker en laat op een

marineren. Kook de rijst volgens de

Luxemburg, Moezel,

laag vuur tot de helft inkoken. Zet de

aanwijzingen op de verpakking.

Domaine Vinsmosel-

pan van het vuur en voeg el olijfolie

le, Riesling Cru, Wit

Ÿ

Voor perfecte schijfjes sinaasappel,

leg je de geschilde vruc

hten een

aar minuten in

le

iepvriezer.

Door de kou snijden

=>/

ze makkelijker.

—-

.

JL

+

vk

he

IGelakte zalm met

x

sinaasappel, wilde rijs

El

shiitake en gemarineerde

2

Aa

komkommer

P |

er

Fa

6

re %

ÿ

ER sd

2

5

öd Magazine | febru