Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 8
Gelakte zalm met sinaasappel, wilde rijst, shiitake en gemarineerde komkommer en het gerookte paprikapoeder toe. 4 personen - Voorbereiding 20 min @) snij de shiitake in dunne schijfjes. Bereiding 30 min - Makkelijk -€ Kruid met zout en peper. Schil de ‘en bak ze in een goed hete braadpan tweede sinaasapapel à vif en snij in met 2 el olijfolie. Voeg de knoflook toe 600 g zalmfilet (2 stuks) ‘dunne schijven. Bekleed een bakplaat. ‘en bak alles nog 1 min. Kruid op het met bakpapier en leg er de twee einde met zout en peper. Verdeel de 2 sinaasappelen | 2 el suiker| 3 el olijfolie |4snuiffe gerookt paprikapoeder | zalmfilets op. Besprenkel ze met de rijst en de zalm over de borden en marinade en schik er de schijven schep er de shiitake en de komkom- 1komkommer | 50 ml witte wijnazijn sinaasappel op. Bak ongeveer 10 à 1250 g wilde rijst 200 g shiitake mer bij. Bestrooi met de fijngehakte |4teentje knoflook, geperst 1 handvol 15 min in de oven. koriander en serveer meteen. verse koriander, fijngehakt | zout, peper @) snij de komkommer in stukken. PER PORTIE TS Verwarm de azijn in een kookpan met 4 VETTEN (D Verwarm de oven voor op 200°C. 1el suiker en 1snuifje zout tot de 636 KOOLMORATEN Maak de marinade: pers 1 sinaasappel suiker opgelost is. Giet dit mengsel 156SUKERS 316 EUTTEN 54GVEES uit. Giet het sap in een kookpan, over de komkommer en laat verwarm met 1el suiker en laat op een marineren. Kook de rijst volgens de Luxemburg, Moezel, laag vuur tot de helft inkoken. Zet de aanwijzingen op de verpakking. Domaine Vinsmosel- pan van het vuur en voeg el olijfolie le, Riesling Cru, Wit Ÿ Voor perfecte schijfjes sinaasappel, leg je de geschilde vruc hten een aar minuten in le iepvriezer. Door de kou snijden =>/ ze makkelijker. —- . JL + vk he IGelakte zalm met x sinaasappel, wilde rijs El shiitake en gemarineerde 2 Aa komkommer P | er Fa 6 re % ÿ ER sd 2 5 öd Magazine | febru
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 8