Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hr
re
Ar
7
vr
£
4
£
Pe;
ra
=y
a
exe
Bij ell
mn
ER
een
lokaa
ot
een
=
d
aas
een typisch
Ar
A
Je
4
&
5,
7
£
Pastagratin
met champignons
Fn
en abdijkaas
OR
4 personen - Voorbereiding
25 min - Bereiding 30 min
Makkelijk -€
ES
400 g korte pasta | 250 g boschampig-
pe
nons 250 g aardpeer geschild enin
ad
sneetjes | 100 g gerookte spekblokjes
j
rd Es
150 g bloem | 400 mi melk |1 el mosterd
14 snuifje nootmuskaat | 150 g abdij-
kaas Kwaliteitsketen Carrefour |boter|
L
ww
zout, peper
nt
(D Verwarm de oven voor op
Pod
I
a
af
180°C. Kook de pasta beetgaar
ef
inlicht gezouten water. Bak de
à
LÉ 1 =
champignons, de aardpeer en de
Er 9
spekblokjes 8 min in een klontje
boter. Schep ze uit de pan en zet
opzij.
4 192
Laat in dezelfde pan 50 g boter
“=
ri
1
smelten. Voeg de bloem toe en laat.
al roerend 2 min bakken. Giet er
al roerend geleidelijk de melk bij
ke
Voeg de mosterd toe en kruid met
nootmuskaat, zout en peper.
},
(8) voeg het mengsel van cham-
LAN
pignons en aardpeer toe. Laat de
“PGeur injegratin
Jerom Winery by
pasta uitlekken en schep hem ook
Smeerdebinnenkant vanje oven:
Hoenshof, Rood
door de saus. Schep alles in een
opengesneden teentje knoflook,
stukje
grote ovenschaal. Srij de abd:
aas
PER PORTIE
gember. Je kan ook de bechamels
©
Eros
Kwaliteitsketen Carrefour in kleine
DATENT a Ates ette)
Tue]
blokjes en verdeel over de schotel.
EERE
EAN
Bak 30 min in de oven.
kerriepoeder, komijn,kurkum:
het
Er
ENTREE Et
iden.
a
Carrefour Food Magazine | februari 2021 44