Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hr

re

Ar

7

vr

£

4

£

Pe;

ra

=y

a

exe

Bij ell

mn

ER

een

lokaa

ot

een

=

d

aas

een typisch

Ar

A

Je

4

&

5,

7

£

Pastagratin

met champignons

Fn

en abdijkaas

OR

4 personen - Voorbereiding

25 min - Bereiding 30 min

Makkelijk -€

ES

400 g korte pasta | 250 g boschampig-

pe

nons 250 g aardpeer geschild enin

ad

sneetjes | 100 g gerookte spekblokjes

j

rd Es

150 g bloem | 400 mi melk |1 el mosterd

14 snuifje nootmuskaat | 150 g abdij-

kaas Kwaliteitsketen Carrefour |boter|

L

ww

zout, peper

nt

(D Verwarm de oven voor op

Pod

I

a

af

180°C. Kook de pasta beetgaar

ef

inlicht gezouten water. Bak de

à

LÉ 1 =

champignons, de aardpeer en de

Er 9

spekblokjes 8 min in een klontje

boter. Schep ze uit de pan en zet

opzij.

4 192

Laat in dezelfde pan 50 g boter

“=

ri

1

smelten. Voeg de bloem toe en laat.

al roerend 2 min bakken. Giet er

al roerend geleidelijk de melk bij

ke

Voeg de mosterd toe en kruid met

nootmuskaat, zout en peper.

},

(8) voeg het mengsel van cham-

LAN

pignons en aardpeer toe. Laat de

“PGeur injegratin

Jerom Winery by

pasta uitlekken en schep hem ook

Smeerdebinnenkant vanje oven:

Hoenshof, Rood

door de saus. Schep alles in een

opengesneden teentje knoflook,

stukje

grote ovenschaal. Srij de abd:

aas

PER PORTIE

gember. Je kan ook de bechamels

©

Eros

Kwaliteitsketen Carrefour in kleine

DATENT a Ates ette)

Tue]

blokjes en verdeel over de schotel.

EERE

EAN

Bak 30 min in de oven.

kerriepoeder, komijn,kurkum:

het

Er

ENTREE Et

iden.

a

Carrefour Food Magazine | februari 2021 44