Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 41
Hr re Ar 7 vr £ 4 £ Pe; ra =y a exe Bij ell mn ER een lokaa ot een = d aas een typisch Ar A Je 4 & 5, 7 £ Pastagratin met champignons Fn en abdijkaas OR 4 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 30 min Makkelijk -€ ES 400 g korte pasta | 250 g boschampig- pe nons 250 g aardpeer geschild enin ad sneetjes | 100 g gerookte spekblokjes j rd Es 150 g bloem | 400 mi melk |1 el mosterd 14 snuifje nootmuskaat | 150 g abdij- kaas Kwaliteitsketen Carrefour |boter| L ww zout, peper nt (D Verwarm de oven voor op Pod I a af 180°C. Kook de pasta beetgaar ef inlicht gezouten water. Bak de à LÉ 1 = champignons, de aardpeer en de Er 9 spekblokjes 8 min in een klontje boter. Schep ze uit de pan en zet opzij. 4 192 Laat in dezelfde pan 50 g boter “= ri 1 smelten. Voeg de bloem toe en laat. al roerend 2 min bakken. Giet er al roerend geleidelijk de melk bij ke Voeg de mosterd toe en kruid met nootmuskaat, zout en peper. }, (8) voeg het mengsel van cham- LAN pignons en aardpeer toe. Laat de “PGeur injegratin Jerom Winery by pasta uitlekken en schep hem ook Smeerdebinnenkant vanje oven: Hoenshof, Rood door de saus. Schep alles in een opengesneden teentje knoflook, stukje grote ovenschaal. Srij de abd: aas PER PORTIE gember. Je kan ook de bechamels © Eros Kwaliteitsketen Carrefour in kleine DATENT a Ates ette) Tue] blokjes en verdeel over de schotel. EERE EAN Bak 30 min in de oven. kerriepoeder, komijn,kurkum: het Er ENTREE Et iden. a Carrefour Food Magazine | februari 2021 44
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 41