Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PEPERTJES



x

je

EER

on die kleine rode

ertjes schuilt een vuur

3

id

DL

vB

met overweldig

ende

Ac

=

:T jsmaken en aroma’s.”

La

5

4

tE

ts

= Je van ook Kiezen

\ {

;

veor gedr

ee

epertjes, M.

AR

OPGELET,

die zijn nog

|

veel

E

rt

HETERI

Rode currypasta

ER

4 pot - Voorbereiding 15 min

Jm

Bereiding 5 min - Makkelijk - €

ar

«

#

el korianderzaadjes| 12 el venkelzaadjes

a

es

bai

Mel komijnzaadjes | 2 el citroengras,

fijngehakt 2 sjalotten, fijngesnipperd |

gn

Pep

Mik

Pre

6 teentjes knoflook, gepeld en geperst

#

2 cm gember, geschild en geraspt |

GROEN, ROOD

Ahandvol verse koriander 5 rode pepertjes,

Bi

u

Lt

Eu

x ir

ee

Hal

ee

zonder zaadjes en fijngehakt 1 el vissaus.

OF GEEL

Mellimoerzeste | 3el plantaardige olie

Mangochutney

Groene curry isin het

algemeen frisser.

Rooster de koriander, komijn en

met rode uien pepertjes

Hij bestaat uit pepertjes,

venkelzaadjes samen in een pan

zonder vetstof.

1pot- Voorbereiding 15 min - Bereiding 30 min

groene paprika,gember,

-Makkelijk- €

koriander, peterselie en

kokosmelk, waardoor

@ Giet de geroosterde zaadjes in de

4 mango, geschild en

@ poe alle ingrediënten in

het een zoete, milde

vijzel en voeg alle andere ingrediënten

in kleine blokjes

een kookpan en breng aan

behalve de olie toe. Plet alles zorgvul-

1rood pepertje, zonder

de kook.

currypastais.

dig (of mix ze in een keukenrobot)

zaadjes en fijngehakt

Gele curry is ook vrij mild,

@) voeg de olie toe en meng tot een

4 kieine rode ui, fijngesnipperd

@) zet net vuur laag en laat

maar meteen scherpere

homogene massa

1em gember, geschild

ongeveer 30 min sudderen,

toets. Hij bevat onder meer

en geraspt

tot een stroperige chutney

kurkuma en kokosmelk.

3el witte wijnazijn

ontstaat.

2elwater

Rode curry is de meest

intense en is wat heter,

PERPOT

Barca

4 el rietsuiker

®

PERPOT

SHC

SAGVETEN

Asnuifje zout

Oeveren

omdat hij veel rode

®

31GKOOLHYDRATEN

®

916 KOOLWORATEN

pepertjes bevat. Vandaar de

19 GVEELS

14 GSUKERS

486 VERS

86 GSUIERS

straffe smaak én de kleur.

GEM,

456 ENITIEN

Carrefour Food Magazine | februari 2021 53