Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

Het is al klaar!

Weinig tijd? Geen inspiratie? Geen probleem!

Hier zijn gevarieerde en evenwichtige recepten

die je in Één-twee-drie klaar hebt.

©



pes

ur

:

da

B"



Ad

id

|

Fe

rs

zer

et 5

Kip met appelen *

op Normandiscı

wijze

x

fan

I

pr

x

=

>

S32NCAL

PERPORTE

16 GVETTEN

5

dn

=

= su

44 KOOLIID

Frankrijk, Beaujo!

is,

dr

1

E

926;

del

=

DE

7

aie

Granit Dore, Rood

de

Kip met appelen op Normandische wijze

EE

Voor 4 personen

ZA

Voorbereiding 10 min

@O) schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze

Bereiding 20 min - Makkelijk

gaar in gezouten water. Laat een klontje boter smelten in

een braadpan en bak de kipfilet rondom goudbruin. Kruid

met zout en peper. Snij de champignons in dunne schijfes,

800 g aardappelen

leg ze bij de kip en laat een paar tellen meebakken.

600 g kipfilet

600 g Parijse champignons

@) Blus de pan met de wijn en laat de alcohol verdampen.

400 mi witte wijn

a

200 milichte room

Roer er de room en het verkruimelde bouillonblokje

onder, voeg de dragon toe en laat de kip ongeveer 12 min

een paar takjes dragon, fijngehakt

sudderen op een matig vuur.

Aappelen

@) snij de appelen in stukken en bak ze goudbruin in een

IN JE VOORRAADKAST

klontje boter. Verdeel ze over de borden en schep er de

boter

Normandische kip op. Serveer met de aardappelen.

4 kippenbouillonblokje

zout, peper

Carrefour Food Magazine | februari 2021 59