Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
Het is al klaar!
Weinig tijd? Geen inspiratie? Geen probleem!
Hier zijn gevarieerde en evenwichtige recepten
die je in Één-twee-drie klaar hebt.
©
…
pes
ur
:
da
B"
€
Ad
id
|
Fe
rs
zer
et 5
Kip met appelen *
op Normandiscı
wijze
x
fan
I
pr
x
=
>
S32NCAL
PERPORTE
16 GVETTEN
5
dn
=
= su
44 KOOLIID
Frankrijk, Beaujo!
is,
dr
1
E
926;
del
=
DE
7
aie
Granit Dore, Rood
de
Kip met appelen op Normandische wijze
EE
Voor 4 personen
ZA
Voorbereiding 10 min
@O) schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze
Bereiding 20 min - Makkelijk
gaar in gezouten water. Laat een klontje boter smelten in
een braadpan en bak de kipfilet rondom goudbruin. Kruid
met zout en peper. Snij de champignons in dunne schijfes,
800 g aardappelen
leg ze bij de kip en laat een paar tellen meebakken.
600 g kipfilet
600 g Parijse champignons
@) Blus de pan met de wijn en laat de alcohol verdampen.
400 mi witte wijn
a
200 milichte room
Roer er de room en het verkruimelde bouillonblokje
onder, voeg de dragon toe en laat de kip ongeveer 12 min
een paar takjes dragon, fijngehakt
sudderen op een matig vuur.
Aappelen
@) snij de appelen in stukken en bak ze goudbruin in een
IN JE VOORRAADKAST
klontje boter. Verdeel ze over de borden en schep er de
boter
Normandische kip op. Serveer met de aardappelen.
4 kippenbouillonblokje
zout, peper
Carrefour Food Magazine | februari 2021 59