Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 33
ve | inde med € LU Onze tomatensoe oe op het podium \ Je kan in de winter niet om onze tomatensoepen heen, en dat is ook de Belgische pers niet ontgaan. In een blinde proef” haalden ze het podium ke a Voor het magazine Maxx van mediagroep Sudpresse heeft Adriano Pace, van traiteur Nestor in Liers, verschillende tomatensoepen van de grote Gepimpte distributieketens blind geproefd. En daar kwam tomatenvelouté onze Velouté Tomaten & Balletjes Carrefour als 4 personen winnaar uit. “De soep is zoet, bevat weinig zout, is SS Voorbereiding 5 min romig en smaakt heerlijk naar tomaat en roomt De eerste drie Bereiding 15 min verklaart Adriano Pace. En grote verrassing:de Maldelijk-€ Plaatsen op tweede plaats wordt ex aequo bezet door nog twee het Podium waren voor (D’Kook 4 eieren hard. Spoel ze soepen van Carrefour:de Tomatensoep onder koud water, pel ze en snij Carrefour Bio, die Adriano “heel goed, sterke onze soepen, ze intweeën. Doe in de blender ie warmte, tomatensmaak, met een lichtzoete toetsen precies 50 g spinazie, 1geperst teentje de juiste zuurte” vindt. En ook van de Velouté Energie en een knoflook, 40 g geraspte Par- lekkere smaak mezaanse kaas, 40 g geroost- Tomaten & Balletjes Carrefour Bio waardeerde combinerenl erde pijnboompitten en een onze proever de smaak: “minder zout dan de scheutje olijfolie. Kruid met zout andere, precies de goede zuurte”. Smakelijk! en peper en mix tot een gladde pesto. Roer er de helft van 200 g mascarpone onder. af @) snij een stokbrood in schuine, dunne sneetjes. Rooster ze inde 8,510 broodrooster en besmeer ze met een lepel pesto. 8no @) verwarm 800 mi tomaten- velouté Carrefour Bio en schep in de borden. Versier met een lepeltje mascarpone, pesto en twee halve eieren. Besprenkel I a: met olifolie, kruid metpeper en serveer met de pestobroodjes 2e BO3KCAL PER PORTIE AG VETEN Velouté Tomaten & Velouté Tomaten & Tomatensoep 776 GKDOLHYDRATEN Balletjes Carrefour BIO Balletjes Carrefour Carrefour BIO, 730 ml, 996 SUKERS 2a mas 246 EWITTEN Lunch Time, 300 ml, Traiteur Gourmet, €179 (€ 245,1) € 250 (€ 83371) 700 m, €3 (€ 4,2071) * Test uitgevoerd op 1412020 Carrefour Food Magazine | februari 2021 33
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 33