Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CITRUS

Mini-pavlova’s Ì

met citrusfruit

ud

en oranjebloesem-

BE

water

CT citrus=

8 stuks - Voorbereiding 30 min

vruchten

Bereiding 60 min - Rusten 60 min

Makkelijk -€

zijn sappiger

als je ze op

|

kamertemperatuur

bewaart. Om er zo

4 eiwitten |1 snuifje zout| 2009 ‚

Ee

bloemsuiker | 1el maïszetmeel |

veel mogelijk sap

1 citroensap |1 oranjebloesemwater |

1 pompelmoes |1 sinaasappel |

uit te halen, rol

je het £ruit een

2 el pistaches, grof gehakt

VOOR DE MASCARPONE MET CITROEN

Paar Keer over

het werkvlak voor

N

425 ml koude vloeibare room |

8 g vanillesuiker |2 el mascarpone |

je het uitperst,

2elcitroenmarmelade

{

erw

EU

fl

an

je CAC

ht

(@) Verwarm de oven voor op 125°C.

op duwt.

Klop de eiwitten op met een snuifje

Mini-pavlova’s

zout. Voeg geleidelijk de suikertoe

met citrusfruit

zodra het eiwit begint te schuimen en

bloesemwater

en oranje

klop verder tot stevige, glanzende

sneeuw. Spatel er voorzichtig het

maïszetmeel, het oranjebldesemwater

enhet citroensap onder:

(@) Bekleed een bakplaat met.

bakpapier en verdeel erde meringue in

eN

as

>

cirkels van ongeveer 8 à 9 cm diameter

7

-—t

x ©

over. Vorm met een lepel een kratertje

in elke meringue: de randen moeten

hoger komen dan het centrum, Laat

Je

=

1uurdrogen in de oven. Zet op het

=



einde de oven uit en laat met gesloten

ovendeur 1 uur afkoelen.

ga” =

te

Schilde sinaasappel en de

pompelmoes à vif. Snij de sinaasappel-

partjes in halve maantjes en de

wa

pompelmoes in stukken. Giet de room

vege st

in een schaal, voeg de vanillesuiker toe

en klop tot stevige slagroom. Spateler

zo kort mogelijk de mascarpone en de

marmelade onder. Garneer de

pavlova's met de mascarpone met

citroen, versier met de citrusvruchten

me

Sof

en werk af met de pistaches.

-

meer info over

WOntdex no

PERPORTIE

eirrusvruch

ten en heel wat

À

Hs

253 AL.

tige recepten

106 VETTEN

366 KOOLMDRATEN

zoete en hat”

SCAN ME

336 SUKBS

om ze anders

te bereiden.

136vezas

396 mwen

42 Carrefour Food Magazine | februari 2021