Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CITRUS
Mini-pavlova’s Ì
met citrusfruit
ud
en oranjebloesem-
BE
water
CT citrus=
8 stuks - Voorbereiding 30 min
vruchten
Bereiding 60 min - Rusten 60 min
Makkelijk -€
zijn sappiger
als je ze op
|
kamertemperatuur
bewaart. Om er zo
4 eiwitten |1 snuifje zout| 2009 ‚
Ee
bloemsuiker | 1el maïszetmeel |
veel mogelijk sap
1 citroensap |1 oranjebloesemwater |
1 pompelmoes |1 sinaasappel |
uit te halen, rol
je het £ruit een
2 el pistaches, grof gehakt
VOOR DE MASCARPONE MET CITROEN
Paar Keer over
het werkvlak voor
N
425 ml koude vloeibare room |
8 g vanillesuiker |2 el mascarpone |
je het uitperst,
2elcitroenmarmelade
{
erw
EU
fl
an
je CAC
ht
(@) Verwarm de oven voor op 125°C.
op duwt.
Klop de eiwitten op met een snuifje
Mini-pavlova’s
zout. Voeg geleidelijk de suikertoe
met citrusfruit
zodra het eiwit begint te schuimen en
bloesemwater
en oranje
klop verder tot stevige, glanzende
sneeuw. Spatel er voorzichtig het
maïszetmeel, het oranjebldesemwater
enhet citroensap onder:
(@) Bekleed een bakplaat met.
bakpapier en verdeel erde meringue in
eN
as
>
cirkels van ongeveer 8 à 9 cm diameter
7
-—t
x ©
over. Vorm met een lepel een kratertje
in elke meringue: de randen moeten
hoger komen dan het centrum, Laat
Je
=
1uurdrogen in de oven. Zet op het
=
€
einde de oven uit en laat met gesloten
ovendeur 1 uur afkoelen.
ga” =
te
Schilde sinaasappel en de
pompelmoes à vif. Snij de sinaasappel-
partjes in halve maantjes en de
wa
pompelmoes in stukken. Giet de room
vege st
in een schaal, voeg de vanillesuiker toe
en klop tot stevige slagroom. Spateler
zo kort mogelijk de mascarpone en de
marmelade onder. Garneer de
pavlova's met de mascarpone met
citroen, versier met de citrusvruchten
me
Sof
en werk af met de pistaches.
-
meer info over
WOntdex no
PERPORTIE
eirrusvruch
ten en heel wat
À
Hs
253 AL.
tige recepten
106 VETTEN
366 KOOLMDRATEN
zoete en hat”
SCAN ME
336 SUKBS
om ze anders
te bereiden.
136vezas
396 mwen
42 Carrefour Food Magazine | februari 2021