Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 12
CITRUS Mini-pavlova’s Ì met citrusfruit ud en oranjebloesem- BE water CT citrus= 8 stuks - Voorbereiding 30 min vruchten Bereiding 60 min - Rusten 60 min Makkelijk -€ zijn sappiger als je ze op | kamertemperatuur bewaart. Om er zo 4 eiwitten |1 snuifje zout| 2009 ‚ Ee bloemsuiker | 1el maïszetmeel | veel mogelijk sap 1 citroensap |1 oranjebloesemwater | 1 pompelmoes |1 sinaasappel | uit te halen, rol je het £ruit een 2 el pistaches, grof gehakt VOOR DE MASCARPONE MET CITROEN Paar Keer over het werkvlak voor N 425 ml koude vloeibare room | 8 g vanillesuiker |2 el mascarpone | je het uitperst, 2elcitroenmarmelade { erw EU fl an je CAC ht (@) Verwarm de oven voor op 125°C. op duwt. Klop de eiwitten op met een snuifje Mini-pavlova’s zout. Voeg geleidelijk de suikertoe met citrusfruit zodra het eiwit begint te schuimen en bloesemwater en oranje klop verder tot stevige, glanzende sneeuw. Spatel er voorzichtig het maïszetmeel, het oranjebldesemwater enhet citroensap onder: (@) Bekleed een bakplaat met. bakpapier en verdeel erde meringue in eN as > cirkels van ongeveer 8 à 9 cm diameter 7 -—t x © over. Vorm met een lepel een kratertje in elke meringue: de randen moeten hoger komen dan het centrum, Laat Je = 1uurdrogen in de oven. Zet op het = € einde de oven uit en laat met gesloten ovendeur 1 uur afkoelen. ga” = te Schilde sinaasappel en de pompelmoes à vif. Snij de sinaasappel- partjes in halve maantjes en de wa pompelmoes in stukken. Giet de room vege st in een schaal, voeg de vanillesuiker toe en klop tot stevige slagroom. Spateler zo kort mogelijk de mascarpone en de marmelade onder. Garneer de pavlova's met de mascarpone met citroen, versier met de citrusvruchten me Sof en werk af met de pistaches. - meer info over WOntdex no PERPORTIE eirrusvruch ten en heel wat À Hs 253 AL. tige recepten 106 VETTEN 366 KOOLMDRATEN zoete en hat” SCAN ME 336 SUKBS om ze anders te bereiden. 136vezas 396 mwen 42 Carrefour Food Magazine | februari 2021
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 12