Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 52


Hier is pagina 52 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Carrefour Folder 01.02.2021

Hier is pagina 52 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 52

Bloemkoolballetjes met gegrilde kikkererwten en pikante tomatensaus 4 personen - Voorbereiding 30 min - Bereiding 30 min - Makkelijk - € Je kan deze VOOR DE BALLETJES N balletjes ook en leg er de balletjes op. Besprenkel serveren bi kleine zoete aardappel, geschild en in (D Maak de balletjes: kook de blokjes eine blokjes 1500 g bloemkoolroosjes | zoete aardappel gaar in licht gezou- ze met 1 el arachideolie en bak ze het aperitief ten water en laat ze afkoelen. Mx de ongeveer 30 min in de oven, tot ze 1elras-elhanout | el kerriepoeder | of als tussen- 2el arachideolie | 4 el maïszetmeel bloemkool, de ras-el-hanout en het goudbruin en krokant zijn kerriepoeder kort in de keukenrobot. doortje, met VOOR DESAUS Verhit el arachideolie in een kookpan @) Maak intussen de saus: fruit de knoflook en de ui in wat olijfolie in de pittige 2teentjes knoflook, fijngesnipperd | en bak het bloemkoolmengsel kort. tomaten- Arode ui, fijngesnipperd |1 el olijfofie | Schep het terug in de keukenrobot, een braadpan. Voeg het pepertje, de kerstomaten, de ras-el-hanout en de saus als 4/2 gedroogd pepertje, fijngehakt | voeg de blokjes zoete aardappel toe en 800 g kerstomaten (blik)! 1 el ras-el-hanout mix zorgvuldig. Voeg het maïszetmeel kaneel toe, kruid met wat zout en laat dipsaus. op een laag vuur sudderen. Gril de V2 el kaneelpoeder | zout toe en meng tot een stevige massa. Rol er 8 balletjes van en voeg indien kikkererwten in een pan met wat olijf- VOOR HET BIJGERECHT nodig nog wat maïszetmeel toe als het olie en het kerriepoeder. Schep een PERPORTIE 200 g kikkererwten, uitgelekt | 2 el olijfolie bodempje saus en balletjes op de 6 KCAL mengsel te vochtig is. 18 GVETEN M4 elkeriepoeder 125 g Griekse yoghurt borden, samen met de kikkererwten LE 26 KOOLAYORATEN 12 lente-uitjes, fijngesnipperd | 1 handvol @) Verwarm de oven voor op 180°C. en een lepel yoghurt. Strooi er tot slot TSCSUKERS ® 1scvzas A2GEMITEN bladpeterselie, fijngesnipperd Bekleed een bakplaat met bakpapier de lente-ui en de peterselie over. 5 2 “ Ÿ à = Ë 3 = 5 KE ze RS 4 lé Jaja, dir is echt vVEGelEl £ DE” ge + Ger \æ Sd # Aa Italië, Abruzzen, Terre di Chieti, Messapi LE Pecorino, Wit 52 Carrefour Food Magazine | februari 2021 ONS VAKANSCHP DRINK JE WET VERSTAND.

Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 52