Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bloemkoolballetjes met gegrilde kikkererwten en pikante tomatensaus
4 personen - Voorbereiding 30 min - Bereiding 30 min - Makkelijk - €
Je kan deze
VOOR DE BALLETJES
N
balletjes ook
en leg er de balletjes op. Besprenkel
serveren bi
kleine zoete aardappel, geschild en in
(D Maak de balletjes: kook de blokjes
eine blokjes 1500 g bloemkoolroosjes |
zoete aardappel gaar in licht gezou-
ze met 1 el arachideolie en bak ze
het aperitief
ten water en laat ze afkoelen. Mx de
ongeveer 30 min in de oven, tot ze
1elras-elhanout | el kerriepoeder |
of als tussen-
2el arachideolie | 4 el maïszetmeel
bloemkool, de ras-el-hanout en het
goudbruin en krokant zijn
kerriepoeder kort in de keukenrobot.
doortje, met
VOOR DESAUS
Verhit el arachideolie in een kookpan
@) Maak intussen de saus: fruit de
knoflook en de ui in wat olijfolie in
de pittige
2teentjes knoflook, fijngesnipperd |
en bak het bloemkoolmengsel kort.
tomaten-
Arode ui, fijngesnipperd |1 el olijfofie |
Schep het terug in de keukenrobot,
een braadpan. Voeg het pepertje, de
kerstomaten, de ras-el-hanout en de
saus als
4/2 gedroogd pepertje, fijngehakt |
voeg de blokjes zoete aardappel toe en
800 g kerstomaten (blik)! 1 el ras-el-hanout
mix zorgvuldig. Voeg het maïszetmeel
kaneel toe, kruid met wat zout en laat
dipsaus.
op een laag vuur sudderen. Gril de
V2 el kaneelpoeder | zout
toe en meng tot een stevige massa.
Rol er 8 balletjes van en voeg indien
kikkererwten in een pan met wat olijf-
VOOR HET BIJGERECHT
nodig nog wat maïszetmeel toe als het
olie en het kerriepoeder. Schep een
PERPORTIE
200 g kikkererwten, uitgelekt | 2 el olijfolie
bodempje saus en balletjes op de
6 KCAL
mengsel te vochtig is.
18 GVETEN
M4 elkeriepoeder 125 g Griekse yoghurt
borden, samen met de kikkererwten
LE
26 KOOLAYORATEN
12 lente-uitjes, fijngesnipperd | 1 handvol
@) Verwarm de oven voor op 180°C.
en een lepel yoghurt. Strooi er tot slot
TSCSUKERS
®
1scvzas
A2GEMITEN
bladpeterselie, fijngesnipperd
Bekleed een bakplaat met bakpapier
de lente-ui en de peterselie over.
5
2
“
Ÿ
à
=
Ë
3
=
5
KE
ze
RS
4
lé
Jaja,
dir is echt
vVEGelEl
£
DE”
ge
+
Ger
\æ
Sd
#
Aa
Italië, Abruzzen, Terre
di Chieti, Messapi
LE
Pecorino, Wit
52 Carrefour Food Magazine | februari 2021
ONS VAKANSCHP DRINK JE WET VERSTAND.