Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bloemkoolballetjes met gegrilde kikkererwten en pikante tomatensaus

4 personen - Voorbereiding 30 min - Bereiding 30 min - Makkelijk - €

Je kan deze

VOOR DE BALLETJES

N

balletjes ook

en leg er de balletjes op. Besprenkel

serveren bi

kleine zoete aardappel, geschild en in

(D Maak de balletjes: kook de blokjes

eine blokjes 1500 g bloemkoolroosjes |

zoete aardappel gaar in licht gezou-

ze met 1 el arachideolie en bak ze

het aperitief

ten water en laat ze afkoelen. Mx de

ongeveer 30 min in de oven, tot ze

1elras-elhanout | el kerriepoeder |

of als tussen-

2el arachideolie | 4 el maïszetmeel

bloemkool, de ras-el-hanout en het

goudbruin en krokant zijn

kerriepoeder kort in de keukenrobot.

doortje, met

VOOR DESAUS

Verhit el arachideolie in een kookpan

@) Maak intussen de saus: fruit de

knoflook en de ui in wat olijfolie in

de pittige

2teentjes knoflook, fijngesnipperd |

en bak het bloemkoolmengsel kort.

tomaten-

Arode ui, fijngesnipperd |1 el olijfofie |

Schep het terug in de keukenrobot,

een braadpan. Voeg het pepertje, de

kerstomaten, de ras-el-hanout en de

saus als

4/2 gedroogd pepertje, fijngehakt |

voeg de blokjes zoete aardappel toe en

800 g kerstomaten (blik)! 1 el ras-el-hanout

mix zorgvuldig. Voeg het maïszetmeel

kaneel toe, kruid met wat zout en laat

dipsaus.

op een laag vuur sudderen. Gril de

V2 el kaneelpoeder | zout

toe en meng tot een stevige massa.

Rol er 8 balletjes van en voeg indien

kikkererwten in een pan met wat olijf-

VOOR HET BIJGERECHT

nodig nog wat maïszetmeel toe als het

olie en het kerriepoeder. Schep een

PERPORTIE

200 g kikkererwten, uitgelekt | 2 el olijfolie

bodempje saus en balletjes op de

6 KCAL

mengsel te vochtig is.

18 GVETEN

M4 elkeriepoeder 125 g Griekse yoghurt

borden, samen met de kikkererwten

LE

26 KOOLAYORATEN

12 lente-uitjes, fijngesnipperd | 1 handvol

@) Verwarm de oven voor op 180°C.

en een lepel yoghurt. Strooi er tot slot

TSCSUKERS

®

1scvzas

A2GEMITEN

bladpeterselie, fijngesnipperd

Bekleed een bakplaat met bakpapier

de lente-ui en de peterselie over.

5

2



Ÿ

à

=

Ë

3

=

5

KE

ze

RS

4



Jaja,

dir is echt

vVEGelEl

£

DE”

ge

+

Ger



Sd

#

Aa

Italië, Abruzzen, Terre

di Chieti, Messapi

LE

Pecorino, Wit

52 Carrefour Food Magazine | februari 2021

ONS VAKANSCHP DRINK JE WET VERSTAND.