Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

herten

"+ PA SN AE

it

Pe

a

HE

Un

HT

“ik

PT

etl

BER.

rl

>

in

z

He

Wd,

=

ie

Are

et;

fr

Je

3

#4

sn

id

Air

ER

t

2:

Fiir;

er

Le Ui

vi

À

dl

Ri

“4

Br:

Pad

rid

ME

Ki

ze

4

hin

de

ps

Et

*

sf

fe

fol

Pr?

A

Du

krk

:

ER

fi

LEE

rs

atd

be

Ben

CET

}

te

Aardappel-

neiging

ee

hid

le:

als +e

knolseldergratin

na

metkipen



de

re

JE)

Hervekaas

a4:

Fe

6 personen - Voorbereiding

Sa

PE

20 min - Bereiding 20 min

pre

Makkelijk- €

Ei



mes

Af

WET

TR AR

ER

Gr

VAS

800 g kruimige aardappelen | 1kleine

Ce.

Knoiselder 1 ui fingesnipperd | 600 g

e

kippengehakt |2stengels selderij,

#

fijngesnipperd | 2 preien, fijngesnipperd

Ee

11bosjebasilicum | 400 gtomaten-

V

blokjes (bli 1 eidooier | 100 g Herve-

es

kaas Kwaliteitsketen Carrefour, in sneden

N

1409 Jong Brugge, geraspt 140g

Led

à

5

&

paneermeel | boter! olijfolie | zout, peper

4

(D Schilen halveer de aardappelen

en kook ze gaar in licht gezouten

Ë

À

water. Schil de knolselder, snij in.

a

blokjes van 2 cm en bak 10 min in.

+

£

wat boter, op een laag vuur. Voeg

wat water toe en laat gaar stoven.

&

\

©) Fruit de ui glazig in olijfolie.

#

Voeg het kippengehakt toe en bak

E

Herve-kaas

het rul. Voeg de selderij, de prei

kf

Kwaliteitsketen

en de helft van het basilicum toe

Carrefour: eenkaas

en laat alles 2 min bakken. Voeg

de tomaten toe, kruid met zouten.

u

gerijpt met abdijbier,

zj

een exclusief recept

peper en laat 10 min sudderen. Giet

voor Carrefour.

de aardappelen af en pureer ze met

$

de knolselder. Schep er de eidooier

*

ud

AT

en een klontje boter onder en kruid.

Be

met zout en peper.

es

+

@) Verwarm de ovengrillvoor.

Bi

m

Schep het gehakt in een ovenschaal

en bedek met een laag puree en

een laag Hervekaas. Bestrooi met

ER

geraspte kaas en paneermeel en zet

563

A

Côtes di

10 min in de oven. Bestrooi met de

n,

Kwaliteitsketen

rest van het basilicum en serveer.

TE

Ee

| É

fer

33

Carrefour, 200 g.

106

u

de

à

Lens

QE

be

5

en

Pa

4

il

Carrefour Food Magazine Frebruar 2021

IKIANSCHÄPDRINK JE ME

{N

7

,

/

=

ef peek