Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
herten
"+ PA SN AE
it
Pe
a
HE
Un
HT
“ik
PT
etl
BER.
rl
>
in
z
He
Wd,
=
ie
Are
et;
fr
Je
3
#4
sn
id
Air
ER
t
2:
Fiir;
er
Le Ui
vi
À
dl
Ri
“4
Br:
Pad
rid
ME
Ki
ze
4
hin
de
ps
Et
*
sf
fe
fol
Pr?
A
Du
krk
:
ER
fi
LEE
rs
atd
be
Ben
CET
}
te
Aardappel-
neiging
ee
hid
le:
als +e
knolseldergratin
na
metkipen
“
de
re
JE)
Hervekaas
a4:
Fe
6 personen - Voorbereiding
Sa
PE
20 min - Bereiding 20 min
pre
Makkelijk- €
Ei
lé
mes
Af
WET
TR AR
ER
Gr
VAS
800 g kruimige aardappelen | 1kleine
Ce.
Knoiselder 1 ui fingesnipperd | 600 g
e
kippengehakt |2stengels selderij,
#
fijngesnipperd | 2 preien, fijngesnipperd
Ee
11bosjebasilicum | 400 gtomaten-
V
blokjes (bli 1 eidooier | 100 g Herve-
es
kaas Kwaliteitsketen Carrefour, in sneden
N
1409 Jong Brugge, geraspt 140g
Led
à
5
&
paneermeel | boter! olijfolie | zout, peper
4
(D Schilen halveer de aardappelen
en kook ze gaar in licht gezouten
Ë
À
water. Schil de knolselder, snij in.
a
blokjes van 2 cm en bak 10 min in.
+
£
wat boter, op een laag vuur. Voeg
wat water toe en laat gaar stoven.
&
\
©) Fruit de ui glazig in olijfolie.
#
Voeg het kippengehakt toe en bak
E
Herve-kaas
het rul. Voeg de selderij, de prei
kf
Kwaliteitsketen
en de helft van het basilicum toe
Carrefour: eenkaas
en laat alles 2 min bakken. Voeg
de tomaten toe, kruid met zouten.
u
gerijpt met abdijbier,
zj
een exclusief recept
peper en laat 10 min sudderen. Giet
voor Carrefour.
de aardappelen af en pureer ze met
$
de knolselder. Schep er de eidooier
*
ud
AT
en een klontje boter onder en kruid.
Be
met zout en peper.
es
+
@) Verwarm de ovengrillvoor.
Bi
m
Schep het gehakt in een ovenschaal
en bedek met een laag puree en
een laag Hervekaas. Bestrooi met
ER
geraspte kaas en paneermeel en zet
563
A
Côtes di
10 min in de oven. Bestrooi met de
n,
Kwaliteitsketen
rest van het basilicum en serveer.
TE
Ee
| É
fer
33
Carrefour, 200 g.
106
u
de
à
Lens
QE
be
5
en
Pa
4
il
Carrefour Food Magazine Frebruar 2021
IKIANSCHÄPDRINK JE ME
{N
7
,
/
=
ef peek