Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
4
à
ak
ti
SSIER | gratin
D
KR
|
SR
u
=
ar
se
£
=
x
1
4
#7
Ps
pe
Es
ns
rr,
Gratin van
butternut, lotte
#
en Jong Brugge
=
a
4 personen - Voorbereiding
45 min - Bereiding 45 min
Makkelijk -۩
%
kleine butternutpompoen | 150 ml
room | 250 ml kokosmelk | {el mosterd.
14/24 paprikapoeder | 2 teentjes knof-
#:
Look |10 blaadjes salie | 600 g lottefilet
1100 g Jong Brugge, geraspt | boter
lzout, peper
Vs
© Schil de butternut ensnijmet
de mandoline of een scherp mes
in dunne sneden. Beboter een
ovenschaal en verwarm de oven
voor op 190°C.
@) Breng de room op een laag
vuur aan de kook met de kokos-
,
melk, de mosterd en het paprika-
poeder. Plet de knoflook en hak de.
107 Voorverwarmen
salieblaadjes fijn. Voeg ze allebei,
hs
PT
Sa
toe aan de room en kruid met zout
GE
verplicht
en peper. Breng aan de kook.
I.
DE ANT natans se
073
LOTO
CT
EN eN
@) schik de sneden buttemut
Rhône
Zo vermijd jedatvoedsel
dakpansgewijs in de ovenschaal,
LePlan-
Kruid met zout en peper en bedek
wit
te snel uitdroogt én dater
met lottefilets. Kruid opnieuw. met.
DE LEES ren
zout en peper en voeg weer een
SABKCAL
EU
Nr al
laag butternut toe. Gieter de warme.
ETT
D PE nr re CARO
room over, bestrooi met geraspte
HET no
droogof té hard wordenen moet
ETC
kaas en bak 45 min in de oven.
Heu
En)
ER A
3
8
L
‘Carrefour Food Magazine | februari 2021 39
ir"
TE
u
Qi