Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

4

à

ak

ti

SSIER | gratin

D

KR

|

SR

u

=

ar

se

£

=

x

1

4

#7

Ps

pe

Es

ns

rr,

Gratin van

butternut, lotte

#

en Jong Brugge

=

a

4 personen - Voorbereiding

45 min - Bereiding 45 min

Makkelijk -۩

%

kleine butternutpompoen | 150 ml

room | 250 ml kokosmelk | {el mosterd.

14/24 paprikapoeder | 2 teentjes knof-

#:

Look |10 blaadjes salie | 600 g lottefilet

1100 g Jong Brugge, geraspt | boter

lzout, peper

Vs

© Schil de butternut ensnijmet

de mandoline of een scherp mes

in dunne sneden. Beboter een

ovenschaal en verwarm de oven

voor op 190°C.

@) Breng de room op een laag

vuur aan de kook met de kokos-

,

melk, de mosterd en het paprika-

poeder. Plet de knoflook en hak de.

107 Voorverwarmen

salieblaadjes fijn. Voeg ze allebei,

hs

PT

Sa

toe aan de room en kruid met zout

GE

verplicht

en peper. Breng aan de kook.

I.

DE ANT natans se

073

LOTO

CT

EN eN

@) schik de sneden buttemut

Rhône

Zo vermijd jedatvoedsel

dakpansgewijs in de ovenschaal,

LePlan-

Kruid met zout en peper en bedek

wit

te snel uitdroogt én dater

met lottefilets. Kruid opnieuw. met.

DE LEES ren

zout en peper en voeg weer een

SABKCAL

EU

Nr al

laag butternut toe. Gieter de warme.

ETT

D PE nr re CARO

room over, bestrooi met geraspte

HET no

droogof té hard wordenen moet

ETC

kaas en bak 45 min in de oven.

Heu

En)

ER A

3

8

L

‘Carrefour Food Magazine | februari 2021 39

ir"

TE

u

Qi