Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PEPERTJES
ww
=
jet
m
CA
TR
ie
RE
a
=
2
Na
5
In
%
“Ir
De marinade
x
és
x
met yo
maakt
qe rt
ve
zal
heerlijk mals-
KE
=
Laat ze een
5
hele nacht
7
marineren
:
>
„ie
%
fg
Kr
voor heel
ki
Ee
En
zacht en
Er
il
a
it
smakeli
k
dede f
kippenvlees
Re
4
"+
à
#
#
je
v
“
er
zie
un
GARAM
in
MASALA,
WAT IS DAT?
4
Het is een Indische
er
mix van geroos-
terde specerijen,
bestaande uit
Kip tikka masala
gemalen kerrie-
blad, koriander,
4 personen - Voorbereiding 30 min - Rusten 1u- Bereiding 20 min -Makkelijk- €
nootmuskaat,
kaneel, komijn,
600 g kipfilets, in reepjes | 2 el garam
(D Meng in een grote schaal de garam
en het mengsel van zaden, knof-
masalaf
V2el
masala, currypasta, tandooripasta, de
look en ui toe. Schep om, gieter de
fenegriek, mosterd-
‘tandoori
1400 mi
kokosmelk bij en laat 20 min sudderen
zaad, kruidnagel en
kurkuma en yoghurt Leg er de kip in
kurkuma.
Griekse yoghurt | sap en zeste van
en wentel ze door de marinade. Voeg
tot een smeuïge saus; schep geregeld
het sap en de zeste van de limoen toe,
om.
Alimoen |1 of 2 rode pepertjes | 1/2
komijnzaadjes |1/2 tl venkelzaadjes |
meng opnieuw en laat 1u rusten in de
CURRY OF
V2 tl korianderzaadjes | 3 teentjes knot-
koelkast. Hak de pepertjes fijn, (verwij-
@) Maak nu het bijgerecht: kook de
basmatirijst volgens de aanwijzingen
TANDOORI
look, fijngesnipperd |2 rode uien,
der indien gewenst de zaadjes voor
op de verpakking. Rooster de komijn-
in schijfjes |2 cm verse gember, geschild
een wat minder pikant gerecht). Rooster
Currypasta wordt
en venkelzaadjes in een pan zonder
meestal bereid met
en geraspt | 400 g tomatenblokjes |
de komijnzaadjes, venkelzaadjes en
vetstof en schep ze onder de ijs. Ver-
400 ml ongezoete kokosmelk | V2 bosje
korianderzaadjes in een pan zonder
tomaten, gember,
verse koriander | 4 el arachideolie | zout,
vetstof. Giet er 2 el olie bij en voeg de
deel de rijst over de borden en strooi
knoflook en een
er de limoenzeste over. Schik erde
mix van specerijen
peper
pepertjes, de knoflook, de rode ui en
de geraspte gember toe. Laat een paar
kip tikka masala bij en strooi er royaal
die per land ver-
VOOR HET BIJGERECHT
verse koriander over.
schilt. Tandoori is
minuten al roerend sudderen en zet
200 g basmatirijst | V2 1 komijnzaadjes
opzij
een wat scherpere,
1/2 el venkelzaadjes | zeste van 1 limoen
zuurdere pasta
tom 80
met onder meer
@) Haal de kip uit de marinade. Verhit
PER PORTIE 169 KCAL 133 GVETTEN |
2Zel olie in een pan en bak de kip op
53 KOOLHYDRATEN 18,4 6 SUIKERS |
kaneel, komijn en
een hoog vuur. Voeg de tomatenblokjes
106 VELLSI a GENITTEN
paprikapoeder.
OS VAKMANSCHAP DRIE WET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | februari 2021 51