Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 51
PEPERTJES ww = jet m CA TR ie RE a = 2 Na 5 In % “Ir De marinade x és x met yo maakt qe rt ve zal heerlijk mals- KE = Laat ze een 5 hele nacht 7 marineren : > „ie % fg Kr voor heel ki Ee En zacht en Er il a it smakeli k dede f kippenvlees Re 4 "+ à # # je v “ er zie un GARAM in MASALA, WAT IS DAT? 4 Het is een Indische er mix van geroos- terde specerijen, bestaande uit Kip tikka masala gemalen kerrie- blad, koriander, 4 personen - Voorbereiding 30 min - Rusten 1u- Bereiding 20 min -Makkelijk- € nootmuskaat, kaneel, komijn, 600 g kipfilets, in reepjes | 2 el garam (D Meng in een grote schaal de garam en het mengsel van zaden, knof- masalaf V2el masala, currypasta, tandooripasta, de look en ui toe. Schep om, gieter de fenegriek, mosterd- ‘tandoori 1400 mi kokosmelk bij en laat 20 min sudderen zaad, kruidnagel en kurkuma en yoghurt Leg er de kip in kurkuma. Griekse yoghurt | sap en zeste van en wentel ze door de marinade. Voeg tot een smeuïge saus; schep geregeld het sap en de zeste van de limoen toe, om. Alimoen |1 of 2 rode pepertjes | 1/2 komijnzaadjes |1/2 tl venkelzaadjes | meng opnieuw en laat 1u rusten in de CURRY OF V2 tl korianderzaadjes | 3 teentjes knot- koelkast. Hak de pepertjes fijn, (verwij- @) Maak nu het bijgerecht: kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen TANDOORI look, fijngesnipperd |2 rode uien, der indien gewenst de zaadjes voor op de verpakking. Rooster de komijn- in schijfjes |2 cm verse gember, geschild een wat minder pikant gerecht). Rooster Currypasta wordt en venkelzaadjes in een pan zonder meestal bereid met en geraspt | 400 g tomatenblokjes | de komijnzaadjes, venkelzaadjes en vetstof en schep ze onder de ijs. Ver- 400 ml ongezoete kokosmelk | V2 bosje korianderzaadjes in een pan zonder tomaten, gember, verse koriander | 4 el arachideolie | zout, vetstof. Giet er 2 el olie bij en voeg de deel de rijst over de borden en strooi knoflook en een er de limoenzeste over. Schik erde mix van specerijen peper pepertjes, de knoflook, de rode ui en de geraspte gember toe. Laat een paar kip tikka masala bij en strooi er royaal die per land ver- VOOR HET BIJGERECHT verse koriander over. schilt. Tandoori is minuten al roerend sudderen en zet 200 g basmatirijst | V2 1 komijnzaadjes opzij een wat scherpere, 1/2 el venkelzaadjes | zeste van 1 limoen zuurdere pasta tom 80 met onder meer @) Haal de kip uit de marinade. Verhit PER PORTIE 169 KCAL 133 GVETTEN | 2Zel olie in een pan en bak de kip op 53 KOOLHYDRATEN 18,4 6 SUIKERS | kaneel, komijn en een hoog vuur. Voeg de tomatenblokjes 106 VELLSI a GENITTEN paprikapoeder. OS VAKMANSCHAP DRIE WET VERSTAND. Carrefour Food Magazine | februari 2021 51
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 51