Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

.

Es

Ze

ond

id

À

3

+

En

Marokkaanse soep.

si

ot

NZ

met bloemkool

es

CU cs

Et

Zn

à

4

#

en

gen

Á

&

A

=

ge

|

1

LR

4

À

3

|

de

AE

£

Ee

8

+

„c

3

Le

>

Le ve*

0

ton

BE sep

PE

=

Er

u

fr

LA

Er

=

Ê

LIN

À

(OT

Faite

CT

+

É

Snelle Marokkaanse soep met bloemkool en korianderpesto

5%

4 personen

@ schil de wortelen en snij ze in Heine blokjes (brunoise)

Voorbereiding 40 min

Maak de bloemkoolroosjes los en snij ze in nog kleinere

Bereiding 20 min - Makkelijk -€

kn

roosjes. Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook.

à

à

Awortelen - 300 g bloemkool

@) verhit 3 el olie in een kookpan en fruit de ui en de knof-

a

el geconcentreerde tomatenpuree

look. Voeg de wortelblokjes toe en laat ze al roerend 2 min

200 g kikkererwten, uitgelekt

meebakken. Voeg dan de bloemkoolroosjes en de tomaten-

Atl ras-el-hanout

puree toe en laat nog 2 min bakken.

2el citroensap

Astokbrood

Giet er 1 | water bij en verbrokkel er de bouillonblokjes bij

Voeg de ras-el-hanout en de kikkererwten toe en laat 15 min

IN JE VOORRAADKAST

koken. Breng dan op smaak met zout, peper en citroensap.

1ui- 2teentjes knoflook - olijfolie -

Verdeel de soep over de borden en serveer met sneden

2groentebouillonblokjes-zout, peper

stokbrood.

Carrefour Food Magazine | februari 2021 57

OI VAKAISCHP DRIE MET VERSTAND,