Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
.
Es
Ze
ond
id
À
3
+
En
Marokkaanse soep.
si
ot
NZ
met bloemkool
es
CU cs
Et
Zn
à
4
#
en
gen
Á
&
A
=
ge
|
1
LR
4
À
3
|
de
AE
£
Ee
8
+
„c
3
Le
>
Le ve*
0
ton
BE sep
PE
=
Er
u
fr
LA
Er
=
Ê
LIN
À
(OT
Faite
CT
+
É
Snelle Marokkaanse soep met bloemkool en korianderpesto
5%
4 personen
@ schil de wortelen en snij ze in Heine blokjes (brunoise)
Voorbereiding 40 min
Maak de bloemkoolroosjes los en snij ze in nog kleinere
Bereiding 20 min - Makkelijk -€
kn
roosjes. Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook.
à
à
Awortelen - 300 g bloemkool
@) verhit 3 el olie in een kookpan en fruit de ui en de knof-
a
el geconcentreerde tomatenpuree
look. Voeg de wortelblokjes toe en laat ze al roerend 2 min
200 g kikkererwten, uitgelekt
meebakken. Voeg dan de bloemkoolroosjes en de tomaten-
Atl ras-el-hanout
puree toe en laat nog 2 min bakken.
2el citroensap
Astokbrood
Giet er 1 | water bij en verbrokkel er de bouillonblokjes bij
Voeg de ras-el-hanout en de kikkererwten toe en laat 15 min
IN JE VOORRAADKAST
koken. Breng dan op smaak met zout, peper en citroensap.
1ui- 2teentjes knoflook - olijfolie -
Verdeel de soep over de borden en serveer met sneden
2groentebouillonblokjes-zout, peper
stokbrood.
Carrefour Food Magazine | februari 2021 57
OI VAKAISCHP DRIE MET VERSTAND,