Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57
. Es Ze ond id À 3 + En Marokkaanse soep. si ot NZ met bloemkool es CU cs Et Zn à 4 # en gen Á & A = ge | 1 LR 4 À 3 | de AE £ Ee 8 + „c 3 Le > Le ve* 0 ton BE sep PE = Er u fr LA Er = Ê LIN À (OT Faite CT + É Snelle Marokkaanse soep met bloemkool en korianderpesto 5% 4 personen @ schil de wortelen en snij ze in Heine blokjes (brunoise) Voorbereiding 40 min Maak de bloemkoolroosjes los en snij ze in nog kleinere Bereiding 20 min - Makkelijk -€ kn roosjes. Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. à à Awortelen - 300 g bloemkool @) verhit 3 el olie in een kookpan en fruit de ui en de knof- a el geconcentreerde tomatenpuree look. Voeg de wortelblokjes toe en laat ze al roerend 2 min 200 g kikkererwten, uitgelekt meebakken. Voeg dan de bloemkoolroosjes en de tomaten- Atl ras-el-hanout puree toe en laat nog 2 min bakken. 2el citroensap Astokbrood Giet er 1 | water bij en verbrokkel er de bouillonblokjes bij Voeg de ras-el-hanout en de kikkererwten toe en laat 15 min IN JE VOORRAADKAST koken. Breng dan op smaak met zout, peper en citroensap. 1ui- 2teentjes knoflook - olijfolie - Verdeel de soep over de borden en serveer met sneden 2groentebouillonblokjes-zout, peper stokbrood. Carrefour Food Magazine | februari 2021 57 OI VAKAISCHP DRIE MET VERSTAND,
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57