Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
Ex
pr
7
rn
Je
dà
ee
B
+
ij
Hs
5
nn
sl
=
KOR
4
en
minuten
ra
=
53
5
3
Pizza met pittig gehakt.
nazie en Romeinse sla
m
I
FE
En
En
NS
pe AD
Fe
dr
Ker
à
DES
res
kn a
im
MR.
et
+
os
4
P
ii
zl
ee
7,
er
EZ
En
ae
2
0
Ee
Bed
Ce
e
BE
Fon
4
R
|
2 a
ar.
ESS
5.
&
>>
3
ERE
me”
net
kl
=]
ed
2
nà
RE
Er
g
pe
En
er
Pizza met pittig gehakt,
spinazie en Romeinse sla
4 personen
@ verwarm de oven voor op 220°C. Pel de uien en sni ze in
Voorbereiding 10 min
Bereiding 20 min - Makkelijk - €
halve maantjes. Verhit el olijfolie in een braadpan en fruit de
uien al roerend 15 min op een laag vuur. Voeg 1 min voor het eind
van de bereidingstijd de spinazie toe en meng tot de spinazie
300 g verse spinazie -4 kropjes Romeinse
sla-200 g gemengd gehakt -2 pizza-
volledig geslonken is. Kruid met zout en peper.
bodems - 4 el venkelzaadjes - 145 g ge-
Maak de salade: snij de kropjes Romeinse sla in dunne
raspte gruyère - een paar takjes peterselie,
reepjes. Klop 1el mosterd, 4 el olijfolie, 2 el azijn en 1 el honing
fijngehakt
tot een vinaigrette. Kruid die met zout en peper. Meng de harissa
door het gehakt.
IN JE VOORRAADKAST
3uien -olifolie - mosterd -
@®) Leg de pizzabodems open en schep er de spinazie, de uien
azijn -honing - el harissa-
en het gehakt op. Bestrooi met venkelzaadjes en geraspte kaas
zout, peper
en bak 7 à 10 min in de oven, tot de pizza's gaar zijn. Meng de
Romeinse sla met de peterselie en de vinaigrette en serveer de
salade bi de pizza's
Web
Carrefour Food Magazine | februari 2021 61