Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

Ex

pr

7

rn

Je



ee

B

+

ij

Hs

5

nn

sl

=

KOR

4

en

minuten

ra

=

53

5

3

Pizza met pittig gehakt.

nazie en Romeinse sla

m

I

FE

En

En

NS

pe AD

Fe

dr

Ker

à

DES

res

kn a

im

MR.

et

+

os

4

P

ii

zl

ee

7,

er

EZ

En

ae

2

0

Ee

Bed

Ce

e

BE

Fon

4

R

|

2 a

ar.

ESS

5.

&

>>

3

ERE

me”

net

kl

=]

ed

2



RE

Er

g

pe

En

er

Pizza met pittig gehakt,

spinazie en Romeinse sla

4 personen

@ verwarm de oven voor op 220°C. Pel de uien en sni ze in

Voorbereiding 10 min

Bereiding 20 min - Makkelijk - €

halve maantjes. Verhit el olijfolie in een braadpan en fruit de

uien al roerend 15 min op een laag vuur. Voeg 1 min voor het eind

van de bereidingstijd de spinazie toe en meng tot de spinazie

300 g verse spinazie -4 kropjes Romeinse

sla-200 g gemengd gehakt -2 pizza-

volledig geslonken is. Kruid met zout en peper.

bodems - 4 el venkelzaadjes - 145 g ge-

Maak de salade: snij de kropjes Romeinse sla in dunne

raspte gruyère - een paar takjes peterselie,

reepjes. Klop 1el mosterd, 4 el olijfolie, 2 el azijn en 1 el honing

fijngehakt

tot een vinaigrette. Kruid die met zout en peper. Meng de harissa

door het gehakt.

IN JE VOORRAADKAST

3uien -olifolie - mosterd -

@®) Leg de pizzabodems open en schep er de spinazie, de uien

azijn -honing - el harissa-

en het gehakt op. Bestrooi met venkelzaadjes en geraspte kaas

zout, peper

en bak 7 à 10 min in de oven, tot de pizza's gaar zijn. Meng de

Romeinse sla met de peterselie en de vinaigrette en serveer de

salade bi de pizza's

Web

Carrefour Food Magazine | februari 2021 61