Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GRAAG LICHTER?
mi
Re
Maak de saus lich-
ter door 50% van
Rn
Ld
ar
de room te
FE «
La
vervan
en door
at tekaas
4
EC
melk, pl
If
of natuuryoghurt.
Witloofgratin
met
anen,
À
Meesterlyck-ham
\
enbrie
y
Voor 4 personen - Voorbereiding
40 min - Bereiding 40 min
Makkelijk - €
=
5
d
200 g granen naar keuze (quinoa,
bulgur … | 8 kleine kropjes witloof |
«-
Akippenbouillonblokje | 100 g brie, in
&
uf
CSS
‘sneden | 4 sneden Meestertyck-ham, in
de lengte in tweeën gesneden | 3eieren
1200 ml room | 1 handvol oreganoblaad-
jes | 100 g Père Joseph, geraspt Iboter
lzout, peper
(D kook de granen beetgaar in
licht gezouten water. Beboter een
ar
eo
ovenschaal en giet er de gekookte
granen in. Snij het harde koontje uit
Ex
©
het witloof. Los het bouillonblokje
op in een pan kokend water en
$
1
kook het witloof 12 min, Laat goed
uitlekken.
rj
Ü
Verwarm de oven voor op
180°C. Verdeel de sneden brie over
de granen. Verpak elk kropje witloof
in een halve snede ham en schik ze
8
k
naast elkaar in de ovenschaal.
@) kop de eieren los met de room,
de oregano en de helft van de Père
Joseph. Giet dit mengsel over het
PERPORTIE
witloof, bestrooi met de rest van de
SABKCAL.
306 veren
Père Joseph en bak 25 minin de
|
‘356 KOOL
586 SUIKERS
oven.
BEWEIS
®
AGENTEN
half
A
!
à
Carref
5
E27
3
Ei
NS
four Food Magazine | februari 2021
ke
ij,