Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GRAAG LICHTER?

mi

Re

Maak de saus lich-

ter door 50% van

Rn

Ld

ar

de room te

FE «

La

vervan

en door

at tekaas

4

EC

melk, pl

If

of natuuryoghurt.

Witloofgratin

met

anen,

À

Meesterlyck-ham

\

enbrie

y

Voor 4 personen - Voorbereiding

40 min - Bereiding 40 min

Makkelijk - €

=

5

d

200 g granen naar keuze (quinoa,

bulgur … | 8 kleine kropjes witloof |

«-

Akippenbouillonblokje | 100 g brie, in

&

uf

CSS

‘sneden | 4 sneden Meestertyck-ham, in

de lengte in tweeën gesneden | 3eieren

1200 ml room | 1 handvol oreganoblaad-

jes | 100 g Père Joseph, geraspt Iboter

lzout, peper

(D kook de granen beetgaar in

licht gezouten water. Beboter een

ar

eo

ovenschaal en giet er de gekookte

granen in. Snij het harde koontje uit

Ex

©

het witloof. Los het bouillonblokje

op in een pan kokend water en

$

1

kook het witloof 12 min, Laat goed

uitlekken.

rj

Ü

Verwarm de oven voor op

180°C. Verdeel de sneden brie over

de granen. Verpak elk kropje witloof

in een halve snede ham en schik ze

8

k

naast elkaar in de ovenschaal.

@) kop de eieren los met de room,

de oregano en de helft van de Père

Joseph. Giet dit mengsel over het

PERPORTIE

witloof, bestrooi met de rest van de

SABKCAL.

306 veren

Père Joseph en bak 25 minin de

|

‘356 KOOL

586 SUIKERS

oven.

BEWEIS

®

AGENTEN

half

A

!

à

Carref

5

E27

3

Ei

NS

four Food Magazine | februari 2021

ke

ij,