Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 24
on, dim s en Garnalendumplings met pikante saus 30 stuks - Voorbereiding 30 min - Bereiding 22 min Rusten 30 min - Vrij makkelijk - € VOOR HET DEEG: 300 g bloem 1200 ml warm water | {snuifje zout | ‘arachideolie VOOR DE VULLING: 150 g rauwe gamalen |2 lente-uien, gesnipperd | lem verse gember, geraspt | 1 teentje knoflook, geperst! 150 g gemengd gehakt! 1tl maïszetmeel |4 # suiker 3 el koud water | 2 t1 sojasaus | 2tlsesamolie | zout, peper VOOR DE SAUS: 1 el sesamolie | 2el sojasaus | {tl sambal oelek | Atlsesamzaadjes @ Maak het deeg: meng in de kom van de keukenrobot de bloem met het warme water en het zout. Laat iets afkoelen en kneed het deeg dan 10 mintot een soepele textuur Verdeel in twee deegballen, verpak ze in plasticfolie en laat 30 min rusten. Maak intussen de vuling: hak de gamalen fijn en meng met alle ingrediënten tot een homogene massa (leg wel een beetje len- te-ui opzij voor de afwerking). Maak de saus door de sesamolie te mengen met de sojasaus, de sambal oelek en de sesamzaadjes. a @) rol op het met bloem bestoven werkvlak één deegbal zo dun mogelijk uit met de deegrol. Snij er met een uitsteekvorm >) (8 cm diameter) ongeveer 15 cirkels uit. Doe hetzelfde met de A tweede deegbal Leg in het midden van elk schijfje deeg tl x) vulling. Bevochtig de rand van het deeg met wat water en sluit de js # JE = dumplings tot halve maantjes. Knijp de randen goed dicht, duw er tegelijk de lucht uit en plooi tot een accordeon Ed Werk nu in twee porties. Verhit op een matig vuur een scheut je arachideolie in een braadpan. Bak de helft van de dumplings Cr À 2 min, of tot ze licht goudbruin kleuren. Voeg 100 ml koud water RE toe en zet een deksel op de pan. Laat 8 min koken. Verwijder het Lied deksel en laat nog 1 min verder garen. Haal de dumplings voor- zichtig uit de pan en hou ze warm. Herhaal met de tweede portie Co dumplings. Schik alle dumplings op een serveerschaal. Bestrooi 7 met de opzij gehouden lente-ui en serveer met de saus Surf naar Carrefour.eu en PER PORTE ontdek nog GS KCAL 25 GVETIEN meer oosterse 7,86 KOOLRYDRATEN Italië, Molise, Pinot 056 SES Grigio Sottoriva “Terre recepten 036 VHS 27 GEMITTEN Degli Osci”, wit 5 © 24 Carrefour Food Magazine | februari 2021
Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 24