Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“Voor een zoetere smaak

kan je het witloof

karamelliseren met

wat bruine suiker.”

Den rt

LE

u.

en

er

a

7 Pa

y

>

à

ne

ni

En

Lasagne met witloof

en S

aanse ham

RE

TE

a

RES

Le,

= €

Lasagne met witloof en Spaanse ham

PERPORTIE

Voor 4 personen

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de onderkant van het

ET

Voorbereiding 10 min

witloof weg en snij de kropjes in dunne reepjes. Verhit op een

soc ven

Bereiding 30 min - Makkelijk

laag vuur 1 el olie in een kookpan en stoof het witloof kort aan.

MISSUKERS

29 GKOOLIDRITEN

99 VIS

6 kropjes witloof

Kruid met zout en peper.

de

SS aumTEn

Acourgette

@) snij de courgette in de lengte in tweeën en dan in dunne

440 mil bechamelsaus

plakken. Giet een laag bechamelsaus in een ovenschaal en leg

8 vellen lasagne

daarop lasagnevellen.

Frankrijk, Bordeaux,

160 g Serranoham

Saint-Emilion

200 ggeraspte mozzarella

@) schep er de heft van het witloof over en bedek dat met

2elbieslook, fijngesnipperd

sneetjes ham. Leg daarop de sneden courgette en strooi er wat

Grand Cru, Château

mozzarella over. Bedek met een laag lasagnevellen en gieter

Viramon, Rood

IN JE VOORRAADKAST

bechamelsaus over. Schep daar de rest van het witloof en van

olijfolie

de ham over en eindig met de rest van de mozzarella. Bak de

zout, peper

schotel ongeveer 25 min in de oven. Haal uit de oven en gameer

met bieslook.

58 carrefour Food Magazine | februari 2021

OIS VAKAISCHP DRIE MET VERSTAND,