Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“Voor een zoetere smaak
kan je het witloof
karamelliseren met
wat bruine suiker.”
Den rt
LE
u.
en
er
a
7 Pa
y
>
à
ne
ni
En
Lasagne met witloof
en S
aanse ham
RE
TE
a
RES
Le,
= €
Lasagne met witloof en Spaanse ham
PERPORTIE
Voor 4 personen
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de onderkant van het
ET
Voorbereiding 10 min
witloof weg en snij de kropjes in dunne reepjes. Verhit op een
soc ven
Bereiding 30 min - Makkelijk
laag vuur 1 el olie in een kookpan en stoof het witloof kort aan.
MISSUKERS
29 GKOOLIDRITEN
99 VIS
6 kropjes witloof
Kruid met zout en peper.
de
SS aumTEn
Acourgette
@) snij de courgette in de lengte in tweeën en dan in dunne
440 mil bechamelsaus
plakken. Giet een laag bechamelsaus in een ovenschaal en leg
8 vellen lasagne
daarop lasagnevellen.
Frankrijk, Bordeaux,
160 g Serranoham
Saint-Emilion
200 ggeraspte mozzarella
@) schep er de heft van het witloof over en bedek dat met
2elbieslook, fijngesnipperd
sneetjes ham. Leg daarop de sneden courgette en strooi er wat
Grand Cru, Château
mozzarella over. Bedek met een laag lasagnevellen en gieter
Viramon, Rood
IN JE VOORRAADKAST
bechamelsaus over. Schep daar de rest van het witloof en van
olijfolie
de ham over en eindig met de rest van de mozzarella. Bak de
zout, peper
schotel ongeveer 25 min in de oven. Haal uit de oven en gameer
met bieslook.
58 carrefour Food Magazine | februari 2021
OIS VAKAISCHP DRIE MET VERSTAND,