Carrefour - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CHINEES NIEUWJAAR

#2

Y

JO

LL

#

7

LL

LL

LL

d

CA;

5

Bf

4,

[7

dr,

di

te

LE,

rs

*

4

w

FT

4

F:

Dy

Ex

oor extra

aromatisch vlees

N

x

u!

laat de eend 3 u

A

so

a

ur

SS



Gelakte eend met rijst en peultjes

Chili, Leyda Valley,

Costero Syrah,

4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 35 min - Rusten 10 min - Makkelijk -€

Rood

WAT IS VIJF-

Zeendenborstfilets 1111

QD verwarm de oven voor op 180°C. Maak met een scherp mes

vifkruidenmix 1250 g witte

kruiselingse insnijdingen in het vel van de eend. Kruid het vlees

KRUIDEN?

rijst del sesamolie | 500 g

met de vifkruidenmix, zout en peper en leg de eendenborstfilets

Vifkruiden is een

peultjes 12 4 sesamzaadjes

met het vel naar beneden in een koude braadpan. Verhit de

specerjmengeling

afkomstig uit China

RE

12 lente-uitjes, gesnipperd |

pan op een matig vuur en laat de filets 6 à 7 min bakken, tot het

zout, peper

vel goudbruin en krokant is. Draai de filets om, kruid ze met een

die traditioneel

beetje zout en laat nog 4 min bakken. Schep het vlees uit de pan

bestaat uit kaneel,

VOOR DE SAUS

en leg in een ovenschaal. Bak 10 min in de oven.

venkel, steranijs,

Zel honing 1 1snuifje cayen-

kruidnagel en

nepeper | sap van 1limoen I

@) kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng

Szechuanpeper.

1elsesamolie 12 el sojasaus

alle ingrediënten van de saus in een pannetje en verwarm op een

laag vuur tot de honing volledig gesmolten is en een homogene

GRAAG WARM

saus ontstaat.

Serveer een-

denborst na het

®) vernit op een hoog vuur 1 el sesamolie in de wok Roerbak de

PER PORTE

peultjes een paar minuten. Haal de eendenfilets uit de oven, verpak

versnijden op

9SBKCAL

zein aluminiumfolie en laat 10 min rusten voor je ze in sneden snijdt

voorverwarmde

606 VETTEN,

69GKO0LHYDRATEN

Serveer het vlees met de saus, derijst en de peultjes en bestrooi

borden, want

15 CSUKES

alles met de sesamzaadjes en de gesnipperde lerte-ui

eendenvlees koelt

626VEIS

45 GEMTTEN

heel snel af.

OB WAKAANSCHEP DRINK JE MET VERSTAND,

Carrefour Food Magazine | februari 2021 25