Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
Boudoir
L
F
D
>
=>
4
=
eN
\
7
00F cer
u
Am
ONS LIEVELINGSDESSERT
A)
EEE
Anne-Sophie: “Elk jaar is het uitkijken naar de Belgische
7 |
TOR
ER
aan
aardbeien. En nu ze er weer zijn, kunnen we er maar beter
oegen
and
volop van genieten met deze zomerse versie van tiramisu.
Le
LE"
L
De,
Vandaag koken we bij oma Liliane, die fantastisch kan
LOT
koken, want onze keuken wordt verbouwd.”
oude or
»
Je doppen,
6 personen
20 min + opstijven: 1u
wr
1 bakje Belgische aardbeien (500 g)
1 doos boudoirs
250 ml Boni volle room (35% VG)
=
250 g mascarpone
2,5 dl Spar fruitsap
D
4 elsuiker
IE
zeste en sap van 4 citroen
ER
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij 150 g
ad
aardbeien in stukjes. Prak ze fijn met een vorken meng met
kij
2 el suiker.
Snij de rest van de aardbeien in fijne plakjes.
hek
Meng de room met 2 el suiker en klop op tot slagroom.
kler
Voeg de mascarpone toe aan de slagroom en meng. Rasp
wat zeste van citroen erover en meng.
pr
Pers het sap van de citroen en voeg toe aan het
mascarponemengsel.
Meng de geprakte aardbeien onder de mascarpone.
he
Dop de boudoirs in het fruitsap en leg een laag in een
ovenschotel.
Verdeel 4 van de mascarponecreme over de koekjes.
Bedek met een laagje aardbeiplakjes.
Schik hierop nog een laagje boudoïrs die eerst in het
é
fruitsap zijn gedompeld.
No
AN
Verdeel de rest van de mascarponecrème erover.
Werk af met aardbeiplakjes.
Zet in de koelkast en laat minstens 1 u opstijven.
Haal net voor het serveren uit de koelkast en snij in stukken.