Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Boudoir

L

F

D

>

=>

4

=

eN

\

7

00F cer

u

Am

ONS LIEVELINGSDESSERT

A)

EEE

Anne-Sophie: “Elk jaar is het uitkijken naar de Belgische

7 |

TOR

ER

aan

aardbeien. En nu ze er weer zijn, kunnen we er maar beter

oegen

and

volop van genieten met deze zomerse versie van tiramisu.

Le

LE"

L

De,

Vandaag koken we bij oma Liliane, die fantastisch kan

LOT

koken, want onze keuken wordt verbouwd.”

oude or

»

Je doppen,

6 personen

20 min + opstijven: 1u

wr

1 bakje Belgische aardbeien (500 g)

1 doos boudoirs

250 ml Boni volle room (35% VG)

=

250 g mascarpone

2,5 dl Spar fruitsap

D

4 elsuiker

IE

zeste en sap van 4 citroen

ER

Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij 150 g

ad

aardbeien in stukjes. Prak ze fijn met een vorken meng met

kij

2 el suiker.

Snij de rest van de aardbeien in fijne plakjes.

hek

Meng de room met 2 el suiker en klop op tot slagroom.

kler

Voeg de mascarpone toe aan de slagroom en meng. Rasp

wat zeste van citroen erover en meng.

pr

Pers het sap van de citroen en voeg toe aan het

mascarponemengsel.

Meng de geprakte aardbeien onder de mascarpone.

he

Dop de boudoirs in het fruitsap en leg een laag in een

ovenschotel.

Verdeel 4 van de mascarponecreme over de koekjes.

Bedek met een laagje aardbeiplakjes.

Schik hierop nog een laagje boudoïrs die eerst in het

é

fruitsap zijn gedompeld.

No

AN

Verdeel de rest van de mascarponecrème erover.

Werk af met aardbeiplakjes.

Zet in de koelkast en laat minstens 1 u opstijven.

Haal net voor het serveren uit de koelkast en snij in stukken.