Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hilde’s

De San Marzanotomaat dort

keuken

meteen aan Halië denken.

De stevige tomaat is heel erg

Hoe ziet je kookweek eruit?

geschikt voor pastasauzen.

“Samen met mijn man kook ik elke dag vers. Ik ben

allergisch voor lactose, dus koken we lactosevrij.

Uiteraard duurt een trip naar de supermarkt

iets langer bij ons. Elk etiket moet nauwkeurig

gescreend worden of er zeker geen lactose in het

product zit. Mijn man is meestal de kok. Ik ben de

sous-chef en hou me vooral bezig met het snijden

van de groenten (lacht). Uit eten gaan, doen we

omwille van mijn allergie niet zo vaak”

“In de week koken we zo gezond mogelijk. In het

weekend mag het iets meer zijn. Dan genieten

we van zelfgebakken appeltaart of lactosevrije

tiramisu. We bereiden dan ook steeds een grote

pot verse soep waar we in de week van kunnen

genieten”

Hoe ontbijt en lunch je?

“Mijn ontbijt bestaat uit brood met schijfjes

banaan, soms ook nog een kiwi. In het weekend

eten we af en toe een eitje.'s Middags staat er

standaard een salade met tomaatjes en zalm of

à

as

lactosevrije kaas op het menu”

Wat eet je graag?

“Ik hou van de ‘pure’keuken. Zo kan je me een

groot plezier doen met een pasta met groentjes

17

uit onze moestuin, zoals tomaat, selder, wortel

A

of courgette. Ook Vietnamese spring rolls eet ik

supergraag en aan een lactosevrije tiramisu kan

ik echt niet weerstaan.”

Heb je een ‘signature dish’?

“Dat is ongetwijfeld mijn pompoensoep met

wortel, gember, kokos en koriander.”

N

Aan welke maaltijd heb je een leuke

herinnering?

“Toen ik kind was, maakte mijn moeder vaak

in j

vogelnestjes in madeirasaus klaar. Heerlijk!”

mijnspar.

p

5

Wat was jouw grootste keukenblunder?

“Toen ik voor het eerst soezen bakte, viel een van

mijn eierschalen in het deeg toen ik het aan het

mixen was. Ik ging ervan uit dat de mixer alles fijn

ging malen, toch kraakte het langs alle kanten”