Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hilde’s
De San Marzanotomaat dort
keuken
meteen aan Halië denken.
De stevige tomaat is heel erg
Hoe ziet je kookweek eruit?
geschikt voor pastasauzen.
“Samen met mijn man kook ik elke dag vers. Ik ben
allergisch voor lactose, dus koken we lactosevrij.
Uiteraard duurt een trip naar de supermarkt
iets langer bij ons. Elk etiket moet nauwkeurig
gescreend worden of er zeker geen lactose in het
product zit. Mijn man is meestal de kok. Ik ben de
sous-chef en hou me vooral bezig met het snijden
van de groenten (lacht). Uit eten gaan, doen we
omwille van mijn allergie niet zo vaak”
“In de week koken we zo gezond mogelijk. In het
weekend mag het iets meer zijn. Dan genieten
we van zelfgebakken appeltaart of lactosevrije
tiramisu. We bereiden dan ook steeds een grote
pot verse soep waar we in de week van kunnen
genieten”
Hoe ontbijt en lunch je?
“Mijn ontbijt bestaat uit brood met schijfjes
banaan, soms ook nog een kiwi. In het weekend
eten we af en toe een eitje.'s Middags staat er
standaard een salade met tomaatjes en zalm of
à
as
lactosevrije kaas op het menu”
Wat eet je graag?
“Ik hou van de ‘pure’keuken. Zo kan je me een
groot plezier doen met een pasta met groentjes
17
uit onze moestuin, zoals tomaat, selder, wortel
A
of courgette. Ook Vietnamese spring rolls eet ik
supergraag en aan een lactosevrije tiramisu kan
ik echt niet weerstaan.”
Heb je een ‘signature dish’?
“Dat is ongetwijfeld mijn pompoensoep met
wortel, gember, kokos en koriander.”
N
Aan welke maaltijd heb je een leuke
herinnering?
“Toen ik kind was, maakte mijn moeder vaak
in j
vogelnestjes in madeirasaus klaar. Heerlijk!”
mijnspar.
p
5
Wat was jouw grootste keukenblunder?
“Toen ik voor het eerst soezen bakte, viel een van
mijn eierschalen in het deeg toen ik het aan het
mixen was. Ik ging ervan uit dat de mixer alles fijn
ging malen, toch kraakte het langs alle kanten”