Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vitello tonnato 2.0

4 personen + 1 u 30 min

7

Ansj

7

s: bereid de BBQvoor op indirect

U

EX

o

aise: laat de kappertjes

250 g verse tonijnsteak

sil en verhit tot een temperatuur van

u en mayonaise,

kal

120°C. Schik de blokjes rookhout naar

het citroensap en de ansjovis. Voeg een

DT

smaak tussen de gloeiende kolen.

lepeitje koud water toe, tot je de juiste

2 teentjes look

2

Kruid het kalfsvlees met versgemalen

consistentie krüjgt. Kruid metversgemalen

PATS ul

ACCRO CRE

zwarte peper en zeezout.

1 takje rozemarijn

3

PE I GEL Eee

E

Snij het afgekoelde vlees in fijne plakjes

2 sjalotten

alles fijn. Rits de naaldjes van de tijm en

9

Bestrik een groot bord meteen dikke laag

Boni olijfolie

rozemarijn

ansjovismayonaise en schik de plakjes

klontje Spar boter

4

Vs Er Et eo ee eh

viees erop

2 à 3 beuken- of eikenblokjes rookhout van

bak het vlees aan all

Et

Bestrijk detonijn met olie, kruid met peper

+5x5cm

SINAN

‚ook de

en zouten schroeiaan beide kanten dicht

VE

'onaise

sjalot, look, tijm

HU

op een hete grill,Snijin fijne plakjes en

B oee Boni res (60 gauitgelekt

[ar

WEIT

ILS

aaltje

10 Boni ansjovisfilets

cht, de kruis

le sjalot

el

Besprenkel met wat

sap van 1citroen

2)

ICO

Pad)

nare

SEE

sel

op smaak met citroenzeste,

afv

>

La citroen

C

r-

Laat 1 u garen, tot h

1

CCE

ED 053

LUS

;

kerntemperatuur

n 56°C heeft. Haal us

ERST engels ed

het schaaltje en laat afkoelen

L

—— u

ESCHE au} A

-

SURF & TURF

x

*

pr

x"

ns

In

st

Ps

En

7.

ae

%

E53

de

Tr

a

ar

4

À

|

we

A

Tuffeau

Saumur, Loire, Frankrijk

à

« exuberante rode wijn uit het Loiredal

« subtiele fruitigheid

ei

t de nodige souplesse en finesse

(62) PEEN STEE SN

Sn

Sn