Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

na

px



Le

X

ar

Ss

ir

&3

Le



sd

zi

y à

4

#

+

rs

(fj

a

e

FE

Ÿ

2e

B 4

“Dit lan

AM

EN

x

aard,

vidi

kipgerecht met linzen

ca

ef

serveer je op eert

N

flinke laag in vepen

ER

LL.

is

esneden tvid

ir

À

er

Marokkaans

==

platbvood, of

MSCMMeN.

=

Rfissa

4 personen « 2u

Ee

%

saus:

Deegbladeren (msemmen):

Saus: was de kippenboutjes

Gn

8 kippenboutjes

doe de bloem in een kom,

grondig.

5 el linzen

maak een kuiltje in het midden

Schik de kippenboutjes in een

2 el fenegriek

en doe er het zout, de droge

ruime kookpot.

2 grote uien

gisten een beetje water in.

Pel de uien en hak grof. Voeg

% el kurkuma

Kneed met de handen en voeg,

de grofgehakte ui, kurkuma,

a

% el kipkruiden

geleidelijk aan water toe, tot

zout, peper en olijfolie toe aan

scheutje Boni olijfolie

het deeg glad en zacht is.

de kippenboutjes.

8

10.

%l water

Maak kleine bolletjes ter

Spoel de linzen en fenegriek en

5

À

deegbladeren

grootte van een mandarijn.

voeg toe aan de kip.

(msemmen):

Laat ze even rusten.

11

Bevochtig met 4 | water en

% kg Boni bloem

Duw de balletjes met de hand

laat 1 u zachtjes koken.

3 el droge gist

plat tot fijne bladeren. Bak ze

12

Verwarm water met specerijen

% kl zout

in een hete pan en besprenkel

en warm de deegbladeren

+ 200 ml lauw water

met een beetje zonnebloem-

(msemmen) op in een vergiet

olie.

(hoeveelheid waarmee

boven de dampende

je deeg kan vormen)

Zorg ervoor dat je elk blad met

specerijen.

specerijen (kurkuma,

een beetje olie besprenkelt,

33.

Schik de deegbladeren in een

paprikapoeder,

zodat je ze niet droog bakt. De

ruime kom.

gemberpoeder …)

bladeren moeten wit en bijna

14.

Serveer samen met de kippen-

zonnebloemolie

transparant blijven. Ze kunnen

boutjes en nappeer met de

uiteraard op bepaalde plekken

saus.

goudbruin worden.

Rol de deegbladeren 1 voor

Lop en knip ze met een schaar

in stukjes.