Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40


Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Spar Folder 01.05.2021

Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40

= na px € Le X ar Ss ir &3 Le — sd zi y à 4 # + rs (fj a e FE Ÿ 2e B 4 “Dit lan AM EN x aard, vidi kipgerecht met linzen ca ef serveer je op eert N flinke laag in vepen ER LL. is esneden tvid ir À er Marokkaans == platbvood, of MSCMMeN. = Rfissa 4 personen « 2u Ee % saus: Deegbladeren (msemmen): Saus: was de kippenboutjes Gn 8 kippenboutjes doe de bloem in een kom, grondig. 5 el linzen maak een kuiltje in het midden Schik de kippenboutjes in een 2 el fenegriek en doe er het zout, de droge ruime kookpot. 2 grote uien gisten een beetje water in. Pel de uien en hak grof. Voeg % el kurkuma Kneed met de handen en voeg, de grofgehakte ui, kurkuma, a % el kipkruiden geleidelijk aan water toe, tot zout, peper en olijfolie toe aan scheutje Boni olijfolie het deeg glad en zacht is. de kippenboutjes. 8 10. %l water Maak kleine bolletjes ter Spoel de linzen en fenegriek en 5 À deegbladeren grootte van een mandarijn. voeg toe aan de kip. (msemmen): Laat ze even rusten. 11 Bevochtig met 4 | water en % kg Boni bloem Duw de balletjes met de hand laat 1 u zachtjes koken. 3 el droge gist plat tot fijne bladeren. Bak ze 12 Verwarm water met specerijen % kl zout in een hete pan en besprenkel en warm de deegbladeren + 200 ml lauw water met een beetje zonnebloem- (msemmen) op in een vergiet olie. (hoeveelheid waarmee boven de dampende je deeg kan vormen) Zorg ervoor dat je elk blad met specerijen. specerijen (kurkuma, een beetje olie besprenkelt, 33. Schik de deegbladeren in een paprikapoeder, zodat je ze niet droog bakt. De ruime kom. gemberpoeder …) bladeren moeten wit en bijna 14. Serveer samen met de kippen- zonnebloemolie transparant blijven. Ze kunnen boutjes en nappeer met de uiteraard op bepaalde plekken saus. goudbruin worden. Rol de deegbladeren 1 voor Lop en knip ze met een schaar in stukjes.

Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40