Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
na
px
€
Le
X
ar
Ss
ir
&3
Le
—
sd
zi
y à
4
#
+
rs
(fj
a
e
FE
Ÿ
2e
B 4
“Dit lan
AM
EN
x
aard,
vidi
kipgerecht met linzen
ca
ef
serveer je op eert
N
flinke laag in vepen
ER
LL.
is
esneden tvid
ir
À
er
Marokkaans
==
platbvood, of
MSCMMeN.
=
Rfissa
4 personen « 2u
Ee
%
saus:
Deegbladeren (msemmen):
Saus: was de kippenboutjes
Gn
8 kippenboutjes
doe de bloem in een kom,
grondig.
5 el linzen
maak een kuiltje in het midden
Schik de kippenboutjes in een
2 el fenegriek
en doe er het zout, de droge
ruime kookpot.
2 grote uien
gisten een beetje water in.
Pel de uien en hak grof. Voeg
% el kurkuma
Kneed met de handen en voeg,
de grofgehakte ui, kurkuma,
a
% el kipkruiden
geleidelijk aan water toe, tot
zout, peper en olijfolie toe aan
scheutje Boni olijfolie
het deeg glad en zacht is.
de kippenboutjes.
8
10.
%l water
Maak kleine bolletjes ter
Spoel de linzen en fenegriek en
5
À
deegbladeren
grootte van een mandarijn.
voeg toe aan de kip.
(msemmen):
Laat ze even rusten.
11
Bevochtig met 4 | water en
% kg Boni bloem
Duw de balletjes met de hand
laat 1 u zachtjes koken.
3 el droge gist
plat tot fijne bladeren. Bak ze
12
Verwarm water met specerijen
% kl zout
in een hete pan en besprenkel
en warm de deegbladeren
+ 200 ml lauw water
met een beetje zonnebloem-
(msemmen) op in een vergiet
olie.
(hoeveelheid waarmee
boven de dampende
je deeg kan vormen)
Zorg ervoor dat je elk blad met
specerijen.
specerijen (kurkuma,
een beetje olie besprenkelt,
33.
Schik de deegbladeren in een
paprikapoeder,
zodat je ze niet droog bakt. De
ruime kom.
gemberpoeder …)
bladeren moeten wit en bijna
14.
Serveer samen met de kippen-
zonnebloemolie
transparant blijven. Ze kunnen
boutjes en nappeer met de
uiteraard op bepaalde plekken
saus.
goudbruin worden.
Rol de deegbladeren 1 voor
Lop en knip ze met een schaar
in stukjes.