Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

passioneel product ®

à

»

25 min

4 personen

400 g Boni plattekaas

1 vanillestok

5 el bloemsuiker (+ wat extra)

Te

sap en zeste van 1 limoen

mi

150 g witte chocolade

a

1 bakje Belgische aardbeien

% bosje munt

scheutje Cointreau of Grand Marnier

Snij de vanillestok open en haal al



het merg eruit.

Meng het door de plattekaas en

D

voeg de bloemsuiker toe.

Was de limoen en rasp de zeste in

de plattekaas.

ge —

Voeg het sap van de limoen toe.

Start met % limoen en proef,

misschien vind je dat al genoeg.

Breek de witte chocolade op

mt

een bakpapier in stukken.

P'

Bak het 10 à 15 min in een

PA

br

voorverwarmde oven van 150°C.

‚x

Hoe donkerder, hoe sterker

zi

15%

+.

de smaak. Je kan het eerst

ur

&

1

are

10 min bakken, proeven en indien

a



gewenst nog enkele min laten

N

bakken.

Laat afkoelen en hak fijn met

een mes.

m

Snij de steeltjes van de aardbeien

en snij vervolgens in 4 of 6.

x

SET

Was de munt en snij in fijne

reepjes.

Meng de munt, met wat bloem-

=

suiker en een scheutje Cointreau

à

2

5

of Grand Marnier met de

aardbeien. Laat eventjes staan,

zodat ze lichtjes vocht beginnen

=

==

er

afte geven.

Schik de aardbeien op de platte-

5

kaas en werk af met de gebakken

witte chocolade en een takje

munt.