Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 25
passioneel product ® à » 25 min 4 personen 400 g Boni plattekaas 1 vanillestok 5 el bloemsuiker (+ wat extra) Te sap en zeste van 1 limoen mi 150 g witte chocolade a 1 bakje Belgische aardbeien % bosje munt scheutje Cointreau of Grand Marnier Snij de vanillestok open en haal al ” het merg eruit. Meng het door de plattekaas en D voeg de bloemsuiker toe. Was de limoen en rasp de zeste in de plattekaas. ge — Voeg het sap van de limoen toe. Start met % limoen en proef, misschien vind je dat al genoeg. Breek de witte chocolade op mt een bakpapier in stukken. P' Bak het 10 à 15 min in een PA br voorverwarmde oven van 150°C. ‚x Hoe donkerder, hoe sterker zi 15% +. de smaak. Je kan het eerst ur & 1 are 10 min bakken, proeven en indien a ” gewenst nog enkele min laten N bakken. Laat afkoelen en hak fijn met een mes. m Snij de steeltjes van de aardbeien en snij vervolgens in 4 of 6. x SET Was de munt en snij in fijne reepjes. Meng de munt, met wat bloem- = suiker en een scheutje Cointreau à 2 5 of Grand Marnier met de aardbeien. Laat eventjes staan, zodat ze lichtjes vocht beginnen = == er afte geven. Schik de aardbeien op de platte- 5 kaas en werk af met de gebakken witte chocolade en een takje munt.
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 25