Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
passioneel product ®
à
»
25 min
4 personen
400 g Boni plattekaas
1 vanillestok
5 el bloemsuiker (+ wat extra)
Te
sap en zeste van 1 limoen
mi
150 g witte chocolade
a
1 bakje Belgische aardbeien
% bosje munt
scheutje Cointreau of Grand Marnier
Snij de vanillestok open en haal al
”
het merg eruit.
Meng het door de plattekaas en
D
voeg de bloemsuiker toe.
Was de limoen en rasp de zeste in
de plattekaas.
ge —
Voeg het sap van de limoen toe.
Start met % limoen en proef,
misschien vind je dat al genoeg.
Breek de witte chocolade op
mt
een bakpapier in stukken.
P'
Bak het 10 à 15 min in een
PA
br
voorverwarmde oven van 150°C.
‚x
Hoe donkerder, hoe sterker
zi
15%
+.
de smaak. Je kan het eerst
ur
&
1
are
10 min bakken, proeven en indien
a
”
gewenst nog enkele min laten
N
bakken.
Laat afkoelen en hak fijn met
een mes.
m
Snij de steeltjes van de aardbeien
en snij vervolgens in 4 of 6.
x
SET
Was de munt en snij in fijne
reepjes.
Meng de munt, met wat bloem-
=
suiker en een scheutje Cointreau
à
2
5
of Grand Marnier met de
aardbeien. Laat eventjes staan,
zodat ze lichtjes vocht beginnen
=
==
er
afte geven.
Schik de aardbeien op de platte-
5
kaas en werk af met de gebakken
witte chocolade en een takje
munt.