Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 38
- Marokko Tajine met kefta 4 personen « 1u 30 min alima kefta 500 g lamsgehakt 1klras el hanout Halima Driouch (45), Chez Eline wwwehezeline.eom - f Chez Eline % kl gemalen komijn oee Ni 2. 2 1kl paprikapoeder 2el platte peterselie en verse koriander 1 snuifje scherpe rode peper “In Marokko runde ik een bedrijf dat groenten en tajine: 2uien fruit over heel Europa exporteerde. Enkele jaren terug ontmoette ik Johan. We werden verliefd, trouwden Ateentjes look F kregen een dochtertje - Eline - en besloten om samen 100 g Spar roomboter te wonen in Belgi Ik ben hier nu drie jaar. Het lukte 2grote blikken gepelde tomaten niet om mijn exportbusiness hier verder te zetten en % kl kurkuma 1kl suiker 8 daardoor zat ik in de put. Maar toen toonde mijn man me een artikel over Sundry Seeds. Hij wist dat een 2 à 3 mespuntjes scherpe rode peper eigen restaurant runnen mijn jeugddroom was, 1 Kefta: meng alle ingrediënten met de hand door elkaar en laat minstens 30 min rusten. “Dankzij Sundry Seeds maak Tajine: pel de uien en look en hak alles fijn w Laat de boter in een tajine of hapjespan smelten. ik mijn Jeugddvoom Naar. Fruit de uien en look al roerend 5 min op een zacht vuurtje Doe de tomaten en het sap erbij en prak ze fijn # “Ik trok met een heleboel gerechten naar Isabelle, met een vork. u die meteen ze ‘Halima, jouw eten gaat zeker in de Voeg de kurkuma, suiker, rode peper en wat zout | toe. ie smaak vallen!’. Vanaf toen ging het heel snel. Op één maand tijd hebben we alles in orde gebracht om te Laat 30 min zonder deksel sudderen. kunnen starten. Gelukkig steunt mijn man me door Rol kleine balletjes van het gehakt met een I dik en dun. Vanuit het Sundry Seeds-project krijg ik doorsnede van + 2 cm. Leg ze in de tomatensaus, ook de nodige steun en flexibiliteit. We hebben een doe het deksel half op de pan en laat 20 min fl sudderen. eh gevarieerd team met een geweldige teamspirit, waar Ze ik veel van bijleer. Sundry Seeds opende ook mijn ogen Aan het eind van de bereidingstijd moet de saus in voor duurzaamheid. Van verpakking tot foodwaste, redelijk dik zijn. Indien dat niet het geval is, haal er zijn heel wat zaken waarin we het goede voorbeeld dan alle balletjes met een schuimspaan uit de willen geven. saus en laat de saus op hoog vuur indikken 10. Laat de balletjes er daarna weer enkele sec in “Hét geheim van de gevarieerde en evenwichtige opwarmen en dien het gerecht dan direct op. 11 Marokkaanse keuken, dat zijn natuurlijk de kruiden Geef er grote stukken warm Marokkaans of Mijn gerechten zijn traditioneel geït ireerd, maar ik Turks brood bij. Stokbrood kan ook. verbeter ze of geef er een kleine twist aan. Ik probeer graag nieuwe dingen uit, want koken is mijn passie. 1 Op lange termijn wil ik mijn eigen restaurant hebben 2 en zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met mijn versie van de Marokkaanse keuken. Als kook. fe lezers een vraag hebben, mogen ze me contacteren Mort Subite Gueuze Lambic (4,5%) hé. Ik meen het. Dat zou me plezier doen. ie » zacht en evenwichtig « nuances van tropisch fruit + pittige afdronk intl Ons vakmanschap drink je met verstand
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 38