Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

Koken met tomaat |

66 Hilde: “Tomaat is mijn favoriete

vrucht. We kweken zelf tomaten

in de moestuin. Daar kan ik in de

Fr

zomer optimaal van genieten. De

rest van het jaar koop ik ze in de

winkel. Deze pasta is simpel en puur

van smaak. Ik ben fan

1?

A

u

L

Pasta alla trapanese

&

7

met pangrattato

\L

SE

4 personen « 30 min

350 gcasarecce

UT

2 aubergines

600 g San Marzanotomaten

1 teentje look

1 bosje basilicum

50 g Spar gegrilde amandelen

150 goud brood

Boni olijfolie

1

Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadjes. Snij het

vruchtvlees in stukjes.

Te

Pel de looken snipper fijn.

Hou enkele blaadjes basilicum apart om te garneren en

scheur de rest in stukjes.

Schep de tomaten, look en basilicumstukjes door elkaar en

besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met versgemalen

zwarte peper en zeezout.

Hak de amandelen grof.

Snij de aubergines in blokjes en bak ze goudbruin en zacht

in olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met

zout.

Pangrattato: hak het oud brood in stukjes en bak

goudbruin en krokant in olijfolie. Kruid met peper en zout.

Kook de pasta beetgaar in licht

gezouten water. Giet af en schep de

tomaten, amandelen en aubergine

Ï

erdoor. Werk af met pangrattato en

=

garneer met basilicumblaadjes.

+

Carrelot des Amours

Côtes du Brulhois, Frankrijk

« fruitige roséwijn

+ muscatdruif in de neus

+ aangename fruitsmaak met frisse finale

Ons vakmanschap drink je met verstand