Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
Koken met tomaat |
66 Hilde: “Tomaat is mijn favoriete
vrucht. We kweken zelf tomaten
in de moestuin. Daar kan ik in de
Fr
zomer optimaal van genieten. De
rest van het jaar koop ik ze in de
winkel. Deze pasta is simpel en puur
van smaak. Ik ben fan
1?
A
u
L
Pasta alla trapanese
&
7
met pangrattato
\L
SE
4 personen « 30 min
350 gcasarecce
UT
2 aubergines
600 g San Marzanotomaten
1 teentje look
1 bosje basilicum
50 g Spar gegrilde amandelen
150 goud brood
Boni olijfolie
1
Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadjes. Snij het
vruchtvlees in stukjes.
Te
Pel de looken snipper fijn.
Hou enkele blaadjes basilicum apart om te garneren en
scheur de rest in stukjes.
Schep de tomaten, look en basilicumstukjes door elkaar en
besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met versgemalen
zwarte peper en zeezout.
Hak de amandelen grof.
Snij de aubergines in blokjes en bak ze goudbruin en zacht
in olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met
zout.
Pangrattato: hak het oud brood in stukjes en bak
goudbruin en krokant in olijfolie. Kruid met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar in licht
gezouten water. Giet af en schep de
tomaten, amandelen en aubergine
Ï
erdoor. Werk af met pangrattato en
=
garneer met basilicumblaadjes.
+
Carrelot des Amours
Côtes du Brulhois, Frankrijk
« fruitige roséwijn
+ muscatdruif in de neus
+ aangename fruitsmaak met frisse finale
Ons vakmanschap drink je met verstand