Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

cs

Le

Argentinié

È

2

A

sd, LEN

ts

À N

us

a

MN

Zulma

mn.

Zulma Pavez (54), Zempanadas

7:

www.zempanadas.be - f Zempanadas.be

is

=d

É

LN

Ee

“Vroeger werkte ik als advocate in Buenos Aires. Maar

ik besefte almaar meer: als je acht uur per dag werkt,

pr

moet je iets doen waarvan je écht gelukkig wordt en

waarmee je anderen gelukkig maakt. Dat heb ik nu

er

és

i

gevonden. En voor mij is dat belangrijker dan geld”

Argentijnse Kip

“Net als Joy en Halima maakte ik een carrièreswitch.

Nadat ik de liefde van mijn leven leerde kennen, heb ik

4 personen « 1 u 30 min

mijn leven omgegooid. Zo'n 17 jaar geleden kwam ik

naar België. Nu ben ik een liefhebbende echtgenote en

1kip

1 dl appelcider

moeder van twee dochters, die als passie koken heeft.”

1el appel-perenstroop

2 appelen

1 gele paprika

20 g Spar boter

% kl Provencaalse kruiden

50 g plakjes spek

12 zwarte olijven zonder pit

“Ik heb gekozen voor een nieuwe

x

Verwarm de oven voor op

Braad de kip in het

cavvière die mezelf en

180°C.

midden van de oven op

n

Was de kip en dep droog.

170°C in + 1 u gaar.

anderen gelukkig maakt”

Bestrooi met zout en

Was en snij de appelen in

peper.

grove stukken.

w

Vet een braadslede in

co

Was en halveer de

“Iedereen in mijn omgeving had mijn empanadas

en leg de kip erin. Roer

paprika en verwijder

al vaak geproefd en begon me te overtuigen om er

de Provencaalse kruiden

de zaadlijsten. Snij het

professioneel iets mee te doen. Via het Starterslabo

door de appel-peren-

vruchtvlees in grove

kwam ik in contact met de mensen achter het Sundry

stroop.

stukken.

Seeds-project”

>

Bestrijk de kip met de

©

Voeg de laatste 20 min de

stroop en bedek de

appel, paprika en olijven

“Corona maakt het moeilijk, maar ik krijg veel steun

Kippenborsten poten

toe.

van de coördinator Isabelle en van mijn collega-

met het spek.

onderneemsters. Wat ik geleerd heb, is dat verschillende

u

Verdeel de boter over de

culturen kunnen samenwerken en van elkaar kunnen

Kip en giet de appelcider

1

leren. Ik sta elke dag op met de ambitie om iets nieuws

erover.

te leren op vlak van koken.”

“pe Argentijnse keuken is toegankelijk en authentiek.

Studio by Miraval zosé

db

We koken vanuit het hart, met veel passie. Hoewel ik

Provence, Frankrijk

professioneel vooral empanadas maak, geef ik

+ lichtdroog met fruitige neus

speciaal voor kook enkele Argentijnse recepten prijs

« toetsen van witte bloemen

=]

|

die je echt eens moet uitproberen.”

« frisse, ziltige finale

4Y

Ons vakmanschap drink je met verstand