Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
cs
Le
Argentinié
È
2
A
sd, LEN
ts
À N
us
a
MN
Zulma
mn.
Zulma Pavez (54), Zempanadas
7:
www.zempanadas.be - f Zempanadas.be
is
=d
É
LN
Ee
“Vroeger werkte ik als advocate in Buenos Aires. Maar
ik besefte almaar meer: als je acht uur per dag werkt,
pr
moet je iets doen waarvan je écht gelukkig wordt en
waarmee je anderen gelukkig maakt. Dat heb ik nu
er
és
i
gevonden. En voor mij is dat belangrijker dan geld”
Argentijnse Kip
“Net als Joy en Halima maakte ik een carrièreswitch.
Nadat ik de liefde van mijn leven leerde kennen, heb ik
4 personen « 1 u 30 min
mijn leven omgegooid. Zo'n 17 jaar geleden kwam ik
naar België. Nu ben ik een liefhebbende echtgenote en
1kip
1 dl appelcider
moeder van twee dochters, die als passie koken heeft.”
1el appel-perenstroop
2 appelen
1 gele paprika
20 g Spar boter
% kl Provencaalse kruiden
50 g plakjes spek
12 zwarte olijven zonder pit
“Ik heb gekozen voor een nieuwe
x
Verwarm de oven voor op
Braad de kip in het
cavvière die mezelf en
180°C.
midden van de oven op
n
Was de kip en dep droog.
170°C in + 1 u gaar.
anderen gelukkig maakt”
Bestrooi met zout en
Was en snij de appelen in
peper.
grove stukken.
w
Vet een braadslede in
co
Was en halveer de
“Iedereen in mijn omgeving had mijn empanadas
en leg de kip erin. Roer
paprika en verwijder
al vaak geproefd en begon me te overtuigen om er
de Provencaalse kruiden
de zaadlijsten. Snij het
professioneel iets mee te doen. Via het Starterslabo
door de appel-peren-
vruchtvlees in grove
kwam ik in contact met de mensen achter het Sundry
stroop.
stukken.
Seeds-project”
>
Bestrijk de kip met de
©
Voeg de laatste 20 min de
stroop en bedek de
appel, paprika en olijven
“Corona maakt het moeilijk, maar ik krijg veel steun
Kippenborsten poten
toe.
van de coördinator Isabelle en van mijn collega-
met het spek.
onderneemsters. Wat ik geleerd heb, is dat verschillende
u
Verdeel de boter over de
culturen kunnen samenwerken en van elkaar kunnen
Kip en giet de appelcider
1
leren. Ik sta elke dag op met de ambitie om iets nieuws
erover.
te leren op vlak van koken.”
“pe Argentijnse keuken is toegankelijk en authentiek.
Studio by Miraval zosé
db
We koken vanuit het hart, met veel passie. Hoewel ik
Provence, Frankrijk
professioneel vooral empanadas maak, geef ik
+ lichtdroog met fruitige neus
speciaal voor kook enkele Argentijnse recepten prijs
« toetsen van witte bloemen
=]
|
die je echt eens moet uitproberen.”
« frisse, ziltige finale
4Y
Ons vakmanschap drink je met verstand