Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 82
ONZE TOP 5 De versafgebakken boterkoeken zijn In het En heerlijk, zeker als = winkelmandje a + ze nog lauw- vs warm zijn. van … a ei Martine Van De Keere: “Iedereen is hier altijd vriendelijk en behulpzaam. Bovendien is alles hier supervers en van goede —— = —— — kwaliteit. En het aanbod is zeker voldoende ruim. se Vanavond eet ik een klassieker: | Wanneer we een stoofvlees gemaakt met Klein hongertje tafelbier en verse frietjes” hebben, grijpen mma we graag naar | BH | | onze huisbereide droge worst. ONS LIEVELINGSGERECHT A "4 fe Jonathan: “Belgische asperges zijn een topproduct. Wij pimpen cr de asperges op Vlaamse wijze meestal een beetje en voegen nog u r A " krielaardappelen en zalm of gekookte ham toe. Heerlijk!” De bewaar- w aardappelen id Asperges met krieltjes van Puur om en zalm of gekookte ham patat komen APPEL rechtstreeks F 4 personen « 40 min van bij de DE boer. 1kg Spar krieltjes 4 Spar eieren IS 1 kg Belgische asperges peterselie = ns 2 Spar zalmmoten klontje Spar boter 200 g gekookte Breydelham beetje citroensap Dei ER Kook de eieren hard gedurende 10 min. Giet af en laat wat afkoelen. Was de krieltjes en kook gaar in kokend, gezouten water. Met een Giet de krieltjes af en snij in de lengte middendoor. Schil de asperges en breek het harde uiteinde eraf. 2.” bolletje Boni npwnp 2 fi vanille-ijs kan Leg de asperges in een kookpot met kokend water en kook ee k je ons altijd gedurende + 10 min. Zet het vuur af en laat nog even naast het vuur staan. plezieren. Pel de eieren en plet ze fijn. Spoel de peterselie, pluk de blaadjes en snij fijn. Bak de zalm in een klontje gesmolten boter. Kruid met peper en zout. Verfris met wat citroensap. Snij de ham in blokjes. 10. Haal de asperges uit het kookwater en laat even uitlekken. Schik op de borden. 11. Leg op 1 bord de gebakken zalm op de asperges. Verdeel 4 van de geplette eieren erover. Tripel 12. Karmeliet is Verdeel de ham op het andere bord over de asperges samen met de een van onze > x rest van de geplette eieren. 13. Werk beide borden af met de gehakte peterselie. favoriete bieren. TS ks Ons vakmanschap drink je met verstand
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 82