Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONZE TOP 5
De versafgebakken
boterkoeken zijn
In het
En
heerlijk, zeker als
=
winkelmandje
a
+
ze nog lauw-
vs
warm zijn.
van …
a
ei
Martine Van De Keere:
“Iedereen is hier altijd
vriendelijk en behulpzaam.
Bovendien is alles hier
supervers en van goede
—— = —— —
kwaliteit. En het aanbod
is zeker voldoende ruim.
se
Vanavond eet ik een klassieker:
|
Wanneer we een
stoofvlees gemaakt met
Klein hongertje
tafelbier en verse frietjes”
hebben, grijpen
mma
we graag naar
|
BH
|
|
onze huisbereide
droge worst.
ONS LIEVELINGSGERECHT
A
"4
fe
Jonathan: “Belgische asperges zijn een topproduct. Wij pimpen
cr
de asperges op Vlaamse wijze meestal een beetje en voegen nog
u
r
A
"
krielaardappelen en zalm of gekookte ham toe. Heerlijk!”
De bewaar-
w
aardappelen
id
Asperges met krieltjes
van Puur
om
en zalm of gekookte ham
patat komen
APPEL
rechtstreeks
F
4 personen « 40 min
van bij de
DE
boer.
1kg Spar krieltjes
4 Spar eieren
IS
1 kg Belgische asperges
peterselie
=
ns
2 Spar zalmmoten
klontje Spar boter
200 g gekookte Breydelham
beetje citroensap
Dei ER
Kook de eieren hard gedurende 10 min. Giet af en laat wat afkoelen.
Was de krieltjes en kook gaar in kokend, gezouten water.
Met een
Giet de krieltjes af en snij in de lengte middendoor.
Schil de asperges en breek het harde uiteinde eraf.
2.”
bolletje Boni
npwnp
2
fi
vanille-ijs kan
Leg de asperges in een kookpot met kokend water en kook
ee
k
je ons altijd
gedurende + 10 min. Zet het vuur af en laat nog even naast het vuur
staan.
plezieren.
Pel de eieren en plet ze fijn.
Spoel de peterselie, pluk de blaadjes en snij fijn.
Bak de zalm in een klontje gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
Verfris met wat citroensap.
Snij de ham in blokjes.
10.
Haal de asperges uit het kookwater en laat even uitlekken. Schik op
de borden.
11.
Leg op 1 bord de gebakken zalm op de asperges. Verdeel 4 van de
geplette eieren erover.
Tripel
12.
Karmeliet is
Verdeel de ham op het andere bord over de asperges samen met de
een van onze
>
x
rest van de geplette eieren.
13.
Werk beide borden af met de gehakte peterselie.
favoriete bieren.
TS
ks
Ons vakmanschap drink je met verstand