Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONZE TOP 5

De versafgebakken

boterkoeken zijn

In het

En

heerlijk, zeker als

=

winkelmandje

a

+

ze nog lauw-

vs

warm zijn.

van …

a

ei

Martine Van De Keere:

“Iedereen is hier altijd

vriendelijk en behulpzaam.

Bovendien is alles hier

supervers en van goede

—— = —— —

kwaliteit. En het aanbod

is zeker voldoende ruim.

se

Vanavond eet ik een klassieker:

|

Wanneer we een

stoofvlees gemaakt met

Klein hongertje

tafelbier en verse frietjes”

hebben, grijpen

mma

we graag naar

|

BH

|

|

onze huisbereide

droge worst.

ONS LIEVELINGSGERECHT

A

"4

fe

Jonathan: “Belgische asperges zijn een topproduct. Wij pimpen

cr

de asperges op Vlaamse wijze meestal een beetje en voegen nog

u

r

A

"

krielaardappelen en zalm of gekookte ham toe. Heerlijk!”

De bewaar-

w

aardappelen

id

Asperges met krieltjes

van Puur

om

en zalm of gekookte ham

patat komen

APPEL

rechtstreeks

F

4 personen « 40 min

van bij de

DE

boer.

1kg Spar krieltjes

4 Spar eieren

IS

1 kg Belgische asperges

peterselie

=

ns

2 Spar zalmmoten

klontje Spar boter

200 g gekookte Breydelham

beetje citroensap

Dei ER

Kook de eieren hard gedurende 10 min. Giet af en laat wat afkoelen.

Was de krieltjes en kook gaar in kokend, gezouten water.

Met een

Giet de krieltjes af en snij in de lengte middendoor.

Schil de asperges en breek het harde uiteinde eraf.

2.”

bolletje Boni

npwnp

2

fi

vanille-ijs kan

Leg de asperges in een kookpot met kokend water en kook

ee

k

je ons altijd

gedurende + 10 min. Zet het vuur af en laat nog even naast het vuur

staan.

plezieren.

Pel de eieren en plet ze fijn.

Spoel de peterselie, pluk de blaadjes en snij fijn.

Bak de zalm in een klontje gesmolten boter. Kruid met peper en zout.

Verfris met wat citroensap.

Snij de ham in blokjes.

10.

Haal de asperges uit het kookwater en laat even uitlekken. Schik op

de borden.

11.

Leg op 1 bord de gebakken zalm op de asperges. Verdeel 4 van de

geplette eieren erover.

Tripel

12.

Karmeliet is

Verdeel de ham op het andere bord over de asperges samen met de

een van onze

>

x

rest van de geplette eieren.

13.

Werk beide borden af met de gehakte peterselie.

favoriete bieren.

TS

ks

Ons vakmanschap drink je met verstand