Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Groene salade met gebakken krieltjes,

geitenkaas, pancetta en aardbeidressing

4 personen « 45 min + garen: 1 u + koelen: 30 min

200 g Spar ijsbergsla met

75 g Spar zachte geitenkaas

Spar boter

zj rauwkost

100 g Spar pancetta

50 g Spar pompoenpitten

200 g sugarsnaps

400 g aardbeien

% bosje platte peterselie

1 bussel groene asperges

20 g suiker

% bosje dille

600 g Spar halve krieltjes

20 ml balsamicoazijn

fleur de sel

met look en peterselie

50 ml Boni olijfolie

Spoel de aardbeien en

4.

Breek de puntjes van de

9.

Bak de halve krieltjes in

verwijder het kroontje.

sugarsnaps en trek de

dezelfde antikleefpan

Halveer 250 g aardbeien.

draad aan de zijkanten

met wat boter.

Meng de gehalveerde

mee weg.

10.

Verdeelde ijsbergsla

aardbeien met de suiker

5

met rauwkost en de

#

Snij de houterige uit-

ineen kookpot. Dekaf

eindes van de groene

overige aardbeien over

4 borden. Halveer de

met plasticfolie. Gaar

asperges. Snij in 3 schui-

A

1 u au bain-marie op een

ne stukken.

grotere aardbeien.

et

zacht vuur.

6.

Breng gezouten water

AL

Beleg met de asperges

Giet de massa over in een

aan de kook en blancheer

en sugarsnaps. Werk

fijne zeef en laat uitlek-

de sugarsnaps 3 min.

verder af met de krieltjes,

ken. Laat het heldere

Voeg na 1 min de

zachte geitenkaas,

aardbeiensap afkoelen en

asperges toe en laat

pancetta en bestrooi met

meng met de balsamico-

2 min meekoken.

pompoenpitten. Kruid

azijn en olijfolie.

7.

Koel onmiddellijk af in

het geheel met zwarte

ijskoud water.

peper en fleur de sel.

8.

12.

Rooster de pompoen-

Versier met blaadjes

pitten in een antikleef-

platte peterselie en

pan. Kruid met zout.

dille. Besprenkel metde

aardbeidressing.

nu

a,

=

ni

ni

Ei

FT

#

“|

à |

Mi

fr

a

HES

=

Fr



%


Gi

hd

>

Studio by Miraval wit

es

Provence, Frankrijk

=

=

|_« bloemige aroma's van acacia en venkel

+ zeer elegant in de mond

&

ÿ

+ met verfijnde tonen van citrus en witte bloemen



Ons vakmanschap drink je met verstand