Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Groene salade met gebakken krieltjes,
geitenkaas, pancetta en aardbeidressing
4 personen « 45 min + garen: 1 u + koelen: 30 min
200 g Spar ijsbergsla met
75 g Spar zachte geitenkaas
Spar boter
zj rauwkost
100 g Spar pancetta
50 g Spar pompoenpitten
200 g sugarsnaps
400 g aardbeien
% bosje platte peterselie
1 bussel groene asperges
20 g suiker
% bosje dille
600 g Spar halve krieltjes
20 ml balsamicoazijn
fleur de sel
met look en peterselie
50 ml Boni olijfolie
Spoel de aardbeien en
4.
Breek de puntjes van de
9.
Bak de halve krieltjes in
verwijder het kroontje.
sugarsnaps en trek de
dezelfde antikleefpan
Halveer 250 g aardbeien.
draad aan de zijkanten
met wat boter.
Meng de gehalveerde
mee weg.
10.
Verdeelde ijsbergsla
aardbeien met de suiker
5
met rauwkost en de
#
Snij de houterige uit-
ineen kookpot. Dekaf
eindes van de groene
overige aardbeien over
4 borden. Halveer de
met plasticfolie. Gaar
asperges. Snij in 3 schui-
A
1 u au bain-marie op een
ne stukken.
grotere aardbeien.
et
zacht vuur.
6.
Breng gezouten water
AL
Beleg met de asperges
Giet de massa over in een
aan de kook en blancheer
en sugarsnaps. Werk
fijne zeef en laat uitlek-
de sugarsnaps 3 min.
verder af met de krieltjes,
ken. Laat het heldere
Voeg na 1 min de
zachte geitenkaas,
aardbeiensap afkoelen en
asperges toe en laat
pancetta en bestrooi met
meng met de balsamico-
2 min meekoken.
pompoenpitten. Kruid
azijn en olijfolie.
7.
Koel onmiddellijk af in
het geheel met zwarte
ijskoud water.
peper en fleur de sel.
8.
12.
Rooster de pompoen-
Versier met blaadjes
pitten in een antikleef-
platte peterselie en
pan. Kruid met zout.
dille. Besprenkel metde
aardbeidressing.
nu
a,
=
ni
ni
Ei
FT
#
“|
à |
Mi
fr
a
HES
=
Fr
“
%
Gi
hd
>
Studio by Miraval wit
es
Provence, Frankrijk
=
=
|_« bloemige aroma's van acacia en venkel
+ zeer elegant in de mond
&
ÿ
+ met verfijnde tonen van citrus en witte bloemen
“
Ons vakmanschap drink je met verstand