Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 16


Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Spar Folder 01.05.2021

Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 16

Groene salade met gebakken krieltjes, geitenkaas, pancetta en aardbeidressing 4 personen « 45 min + garen: 1 u + koelen: 30 min 200 g Spar ijsbergsla met 75 g Spar zachte geitenkaas Spar boter zj rauwkost 100 g Spar pancetta 50 g Spar pompoenpitten 200 g sugarsnaps 400 g aardbeien % bosje platte peterselie 1 bussel groene asperges 20 g suiker % bosje dille 600 g Spar halve krieltjes 20 ml balsamicoazijn fleur de sel met look en peterselie 50 ml Boni olijfolie Spoel de aardbeien en 4. Breek de puntjes van de 9. Bak de halve krieltjes in verwijder het kroontje. sugarsnaps en trek de dezelfde antikleefpan Halveer 250 g aardbeien. draad aan de zijkanten met wat boter. Meng de gehalveerde mee weg. 10. Verdeelde ijsbergsla aardbeien met de suiker 5 met rauwkost en de # Snij de houterige uit- ineen kookpot. Dekaf eindes van de groene overige aardbeien over 4 borden. Halveer de met plasticfolie. Gaar asperges. Snij in 3 schui- A 1 u au bain-marie op een ne stukken. grotere aardbeien. et zacht vuur. 6. Breng gezouten water AL Beleg met de asperges Giet de massa over in een aan de kook en blancheer en sugarsnaps. Werk fijne zeef en laat uitlek- de sugarsnaps 3 min. verder af met de krieltjes, ken. Laat het heldere Voeg na 1 min de zachte geitenkaas, aardbeiensap afkoelen en asperges toe en laat pancetta en bestrooi met meng met de balsamico- 2 min meekoken. pompoenpitten. Kruid azijn en olijfolie. 7. Koel onmiddellijk af in het geheel met zwarte ijskoud water. peper en fleur de sel. 8. 12. Rooster de pompoen- Versier met blaadjes pitten in een antikleef- platte peterselie en pan. Kruid met zout. dille. Besprenkel metde aardbeidressing. nu a, = ni ni Ei FT # “| à | Mi fr a HES = Fr “ % Studio by Miraval wit es Provence, Frankrijk = = |_« bloemige aroma's van acacia en venkel + zeer elegant in de mond & ÿ + met verfijnde tonen van citrus en witte bloemen “ Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 16