Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tartaar van tomaten

met jonge sla en

mozzarella «7

4 personen « 35 min

Kurkuma en curvypoeder

12 gourmato-tomaten

8 kl ketjap manis

geven de mayonaise

EN

Á

1.

4 kl dragonazijn

A

uch

zijn mooie gele Kleur en

4 kl Boni kappertjes

WA

12 g Boni mosterd

ik

pittige smaak.

2 kl sriracha

ae.

50 g Boni mayonaise

=

1 kl currypoeder



ze)

1 kl kurkuma

3 el Boni Griekse olijfolie

1el witte wijnazijn

175 g Spar jonge sla met rauwkost

Le

a

2 bollen Spar mozzarella

fleur de sel

% bosje basilicum

extra:

spuitzak

a

uitsteekring (D 7 cm)

md

4.

Breng water aan de kook. Verwijder

4

me

het kroontje van de tomaten en snij de

F

Fr

onderkant kruiselings in. Dompel de

5

tomaten enkele sec onder in het ko-

ds

kende water tot het vel lost. Schep uit

A

het water en onmiddellijk in ijswater.

Ee

E

%

Pel de tomaten, snij in 4 en verwijder

4

7

de zaadjes. Snij het vruchtvlees in

=:

blokjes van 1 cm.

LE

Meng de ketjap, dragonazin, finge-



5)

e

hakte kappertjes, mosterd en sriracha

a

eronder. Kruid met zwarte peper en

zout.

?

ff

Meng de mayonaise met de kurkuma

en het currypoeder tot deze mooi geel

Kleurt. Giet in een spuitzak tot gebruik

Breng de jonge sla op smaak metde

.

olijfolie, witte wijnazijn, zwarte peper

en zout.

Verdeel over 4 borden.

p=



Zet een uitsteekring in het midden van

een bord en duw de tomatentartaar

er

erin. Scheur de mozzarella in stukken

a

en verdeel over de salade.

ha,

"

Spuit er een mooie bol gele mayonaise

Ÿ

ap

op. Werk af met wat fleur de sel en

ea

enkele blaadjes basilicum.