Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes @
Ss
en
K
re
in
rr
&
Fr
ES
Penne primavera met scamp
A
4 personen » 40 min
AH
400 g Boni penne
200 g Boni erwten'(
% bosje basilicui
600 g scampi's (rauw, gepeld)
200 g sugarsnaps
Ei
#7
80 gParmezaanse
Î
A
2 sjalotten
% groentebouillonblokje
Boni olijfolie
2tenen look
500 ml Boni culinaire room
AR
>
200 g Spar jonge bladspinazie
175 g Spar kruidenkaas
4
5
ee
1.
Breek de puntjes van de sugarsnaps en
4. Schep na 5 min koken 250 ml pasta-
8. Schep de pasta op een bo
re
trek de draad aan de zijkanten mee weg
kookvocht ef 120g kruidenkaas bij de
verdeel de scampi’
vel
Blancheer de sugarsnaps en erwten
roomsaus,
met geschaafde Parmezaanse kaas, _
u
3 min in gezouten kokend water. Giet af
Schep na gaartijd de penne met een
blaadjes basilicum en lepel de overige
en verfris met koud water.
schuimspaan bij de saus en roer de
kruidenkaas erover.
Pel de sjalotten en/énipper fijn. Pel de
erwten, sugarsnaps en spinazie erdoor.
>
„
looken pers fijn Verhit wat olijfolie in
Kruid met zwarte peper en zout.
ALAN
een brede pan
Ë
de sjalotten en %
a
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.
Ss
a
van de look glazig. Voeg de room en
Bak de scampi's 30 sec aan 1 zijde
Thalassa Sauvignon
% groentebouillonblokje toe. Breng
in de pan. Voeg de rest van de look
Vin de Pays de l'Atlantique, Frankrijk
aan de kook.
toe en laat ook aan de andere zijde
«aangename Sauvignon
Breng gezouten water aan de kooken
30 sec bakken. Kruid met zwarte
+ licht en fin
voeg de penne toe. Laat 9 min koken.
peper en zout
Ons vakmanschap drink je met verstand