Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes @

Ss

en

K

re

in

rr

&

Fr

ES

Penne primavera met scamp

A

4 personen » 40 min

AH

400 g Boni penne

200 g Boni erwten'(

% bosje basilicui

600 g scampi's (rauw, gepeld)

200 g sugarsnaps

Ei

#7

80 gParmezaanse

Î

A

2 sjalotten

% groentebouillonblokje

Boni olijfolie

2tenen look

500 ml Boni culinaire room

AR

>

200 g Spar jonge bladspinazie

175 g Spar kruidenkaas

4

5

ee

1.

Breek de puntjes van de sugarsnaps en

4. Schep na 5 min koken 250 ml pasta-

8. Schep de pasta op een bo

re

trek de draad aan de zijkanten mee weg

kookvocht ef 120g kruidenkaas bij de

verdeel de scampi’

vel

Blancheer de sugarsnaps en erwten

roomsaus,

met geschaafde Parmezaanse kaas, _

u

3 min in gezouten kokend water. Giet af

Schep na gaartijd de penne met een

blaadjes basilicum en lepel de overige

en verfris met koud water.

schuimspaan bij de saus en roer de

kruidenkaas erover.

Pel de sjalotten en/énipper fijn. Pel de

erwten, sugarsnaps en spinazie erdoor.

>



looken pers fijn Verhit wat olijfolie in

Kruid met zwarte peper en zout.

ALAN

een brede pan

Ë

de sjalotten en %

a

Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.

Ss

a

van de look glazig. Voeg de room en

Bak de scampi's 30 sec aan 1 zijde

Thalassa Sauvignon

% groentebouillonblokje toe. Breng

in de pan. Voeg de rest van de look

Vin de Pays de l'Atlantique, Frankrijk

aan de kook.

toe en laat ook aan de andere zijde

«aangename Sauvignon

Breng gezouten water aan de kooken

30 sec bakken. Kruid met zwarte

+ licht en fin

voeg de penne toe. Laat 9 min koken.

peper en zout

Ons vakmanschap drink je met verstand