Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ©
-
mn
ES
4 personen
30 min +
= 5
marineren: 3 u
LE
300 g verse tonijn
&
“
1rijpe mango
m
Le
% komkommer
=
8 kerstomaatjes
ect
Lelrode ui
10 g gember
a
|
er
% kl zout
CE
Pe
% klsuiker
Es
kl gemalen witte peper
FE,
A
cr
50 ml suikerriet- of rijstwijnazijn
% limoen
% limoen
50 ml Boni extra vierge olijfolie
zeste van 1 limoen
fl}
fijn zeezout (naar smaak)
1 pittige picantina
|
=
F
ie
Snij de tonijn in blokjes.
meng de vis in een kom
met zout, suiker, witte peper, azijn
en limoensap. Zorg ervoor dat de
blokjes gelijkmatig bedekt zijn.
Dek af met plasticfolie en laat 3 u
marineren in de koelkast.
Schil de mango en snij het
vruchtvlees langs de pit weg.
Snij % van de mango in blokjes
van 1 cm.
à.
pureer % van de rijpe
%
mango met 1 el water en giet in
een potje met deksel. Voeg de
a?
vinaigrette-ingredi@nten hieraan
toe. Dek af en schud krachtig.
Kruid met zout en peper. Zet opzij
tot je serveert.
Schil de komkommer, verwijder
U
de zaadjes en snij in blokjes. Snij
de kerstomaatjes in kwartjes. Pel
de rode ui en hak fijn. Schil de
gember en rasp fijn.
Haal de gemarineerde tonijn
uitde kom en giet het vocht
weg. Roer de tonijn en groenten
=
voorzichtig door elkaar.
Werk af met een beetje limoen-
NS
zeste en voeg naar smaak nog wat
peper en zeezout toe.
Serveer met de vinaigrette. Snij de
picantina in stukjes en werk het
gerecht hiermee af.