Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Spar Folder 01.05.2021

Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29

special © - mn ES 4 personen 30 min + = 5 marineren: 3 u LE 300 g verse tonijn & “ 1rijpe mango m Le % komkommer = 8 kerstomaatjes ect Lelrode ui 10 g gember a | er % kl zout CE Pe % klsuiker Es kl gemalen witte peper FE, A cr 50 ml suikerriet- of rijstwijnazijn % limoen % limoen 50 ml Boni extra vierge olijfolie zeste van 1 limoen fl} fijn zeezout (naar smaak) 1 pittige picantina | = F ie Snij de tonijn in blokjes. meng de vis in een kom met zout, suiker, witte peper, azijn en limoensap. Zorg ervoor dat de blokjes gelijkmatig bedekt zijn. Dek af met plasticfolie en laat 3 u marineren in de koelkast. Schil de mango en snij het vruchtvlees langs de pit weg. Snij % van de mango in blokjes van 1 cm. à. pureer % van de rijpe % mango met 1 el water en giet in een potje met deksel. Voeg de a? vinaigrette-ingredi@nten hieraan toe. Dek af en schud krachtig. Kruid met zout en peper. Zet opzij tot je serveert. Schil de komkommer, verwijder U de zaadjes en snij in blokjes. Snij de kerstomaatjes in kwartjes. Pel de rode ui en hak fijn. Schil de gember en rasp fijn. Haal de gemarineerde tonijn uitde kom en giet het vocht weg. Roer de tonijn en groenten = voorzichtig door elkaar. Werk af met een beetje limoen- NS zeste en voeg naar smaak nog wat peper en zeezout toe. Serveer met de vinaigrette. Snij de picantina in stukjes en werk het gerecht hiermee af.

Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29