Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 32
= ns u GE ei Ed | et LE 4 personen + 45 min a u hdi 75 g Spar chorizo ae si 5 e- 200 g Spar kipfilet k 150 g scampi's of tijgergarnalen dr ed % spitskool es 12 sugarsnaps Lui D 1 teentje look LES % rode paprika 1 middelgrote wortel 250 g (eier)noedels fr 3 el Boni olijfolie Lelvissaus 3 elsojasaus SE É M % kl witte suiker C: 350 ml kippenbouillon Es N) (of garnalenbouillon) 65 g platte peterselie De à. | Zum‘ Leloestersaus us Lel maïzena DE En y 2ellente-uitjes Pa 0 1 citroen [u N ke hl 6 Giet 1 | water in een grote kom en IT “ 5 2 w “x hee voeg + 10 ijsblokjes toe. Zet opzij. m Snij de kipfilet in plakjes van »- % cmdikte. en Pel de ui en look. Snij de ui in — plakjes en hak de look fijn. Sa u. Verwijder de steelaanzet en + Pil | zaadlijsten van de paprika. Schil 4 de wortel. Snij zowel de paprika als de wortel in julienne. Snij % spitskool fijn. Blancheer de sugarsnaps en ps f spitskool gedurende 5 min in 5 een grote kookpot. Dompel ze daarna meteen onder in een bi kom met ijskoud water. à Voeg in dezelfde kookpot % kl zout en de noedels toe. Fruit de uien look in 1 el olie. Voeg toe aan de bouillon om Kook 2 min minder lang dan Laat de plakjes kip nog 2 min hem wat dikker te maken. de verpakkingsinstructies meebakken. Voeg de wortel en Snipper de peterselie fijn. Voeg aangeven. Zeef het water uit de paprika toe. de noedels, chorizo, scampi's en pot en voeg 1 el olijfolie toe aan Roer de sojasaus, vissaus, suiker peterselie toe. Kook gedurende de noedels. Zet opzij. en oestersaus door elkaar en 2 min. Verhit 1 el olie in een grote wok voeg toe. Voeg de geblancheerde groenten of kookpot op middelhoog vuur. Giet de kippenbouillon erbij en toe en kook nog 1 à 2 min. Kruid Bak de chorizo + 1 min aan elke laat even koken. Laat het dan naar smaak met nog wat peper kanten zet apart. Deze wok of zo'n 7 à 10 min pruttelen op een en zout. kookpot gebruik je ook voor al lager vuurtje. Garneer met fijngesneden de volgende stappen. Vermeng maïzena met 1 el water lente-ui en kwartjes citroen. Bak de scampi's 1 min aan elke in een kopje en roer, totdat er kanten zet ze dan apart. geen klonters meer zijn.
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 32