Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
ns
u
GE
ei
Ed
|
et
LE
4 personen + 45 min
a
u
hdi
75 g Spar chorizo
ae
si
5
e-
200 g Spar kipfilet
k
150 g scampi's of tijgergarnalen
dr
ed
% spitskool
es
12 sugarsnaps
Lui
D
1 teentje look
LES
% rode paprika
1 middelgrote wortel
250 g (eier)noedels
fr
3 el Boni olijfolie
Lelvissaus
3 elsojasaus
SE
É
M
% kl witte suiker
C:
350 ml kippenbouillon
Es
N)
(of garnalenbouillon)
65 g platte peterselie
De
à. |
Zum‘
Leloestersaus
us
Lel maïzena
DE
En
y
2ellente-uitjes
Pa
0
1 citroen
[u
N
ke
hl
6
Giet 1 | water in een grote kom en
IT
“
5
2
w
“x
hee
voeg + 10 ijsblokjes toe. Zet opzij.
m
Snij de kipfilet in plakjes van
»-
% cmdikte.
en
Pel de ui en look. Snij de ui in
—
plakjes en hak de look fijn.
Sa
u.
Verwijder de steelaanzet en
+
Pil |
zaadlijsten van de paprika. Schil
4
de wortel. Snij zowel de paprika
als de wortel in julienne. Snij
% spitskool fijn.
Blancheer de sugarsnaps en
ps
f
spitskool gedurende 5 min in
5
een grote kookpot. Dompel ze
daarna meteen onder in een
bi
kom met ijskoud water.
à
Voeg in dezelfde kookpot
% kl zout en de noedels toe.
Fruit de uien look in 1 el olie.
Voeg toe aan de bouillon om
Kook 2 min minder lang dan
Laat de plakjes kip nog 2 min
hem wat dikker te maken.
de verpakkingsinstructies
meebakken. Voeg de wortel en
Snipper de peterselie fijn. Voeg
aangeven. Zeef het water uit de
paprika toe.
de noedels, chorizo, scampi's en
pot en voeg 1 el olijfolie toe aan
Roer de sojasaus, vissaus, suiker
peterselie toe. Kook gedurende
de noedels. Zet opzij.
en oestersaus door elkaar en
2 min.
Verhit 1 el olie in een grote wok
voeg toe.
Voeg de geblancheerde groenten
of kookpot op middelhoog vuur.
Giet de kippenbouillon erbij en
toe en kook nog 1 à 2 min. Kruid
Bak de chorizo + 1 min aan elke
laat even koken. Laat het dan
naar smaak met nog wat peper
kanten zet apart. Deze wok of
zo'n 7 à 10 min pruttelen op een
en zout.
kookpot gebruik je ook voor al
lager vuurtje.
Garneer met fijngesneden
de volgende stappen.
Vermeng maïzena met 1 el water
lente-ui en kwartjes citroen.
Bak de scampi's 1 min aan elke
in een kopje en roer, totdat er
kanten zet ze dan apart.
geen klonters meer zijn.