Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

ns

u

GE

ei

Ed

|

et

LE

4 personen + 45 min

a

u

hdi

75 g Spar chorizo

ae

si

5

e-

200 g Spar kipfilet

k

150 g scampi's of tijgergarnalen

dr

ed

% spitskool

es

12 sugarsnaps

Lui

D

1 teentje look

LES

% rode paprika

1 middelgrote wortel

250 g (eier)noedels

fr

3 el Boni olijfolie

Lelvissaus

3 elsojasaus

SE

É

M

% kl witte suiker

C:

350 ml kippenbouillon

Es

N)

(of garnalenbouillon)

65 g platte peterselie

De

à. |

Zum‘

Leloestersaus

us

Lel maïzena

DE

En

y

2ellente-uitjes

Pa

0

1 citroen

[u

N

ke

hl

6

Giet 1 | water in een grote kom en

IT



5

2

w

“x

hee

voeg + 10 ijsblokjes toe. Zet opzij.

m

Snij de kipfilet in plakjes van

»-

% cmdikte.

en

Pel de ui en look. Snij de ui in



plakjes en hak de look fijn.

Sa

u.

Verwijder de steelaanzet en

+

Pil |

zaadlijsten van de paprika. Schil

4

de wortel. Snij zowel de paprika

als de wortel in julienne. Snij

% spitskool fijn.

Blancheer de sugarsnaps en

ps

f

spitskool gedurende 5 min in

5

een grote kookpot. Dompel ze

daarna meteen onder in een

bi

kom met ijskoud water.

à

Voeg in dezelfde kookpot

% kl zout en de noedels toe.

Fruit de uien look in 1 el olie.

Voeg toe aan de bouillon om

Kook 2 min minder lang dan

Laat de plakjes kip nog 2 min

hem wat dikker te maken.

de verpakkingsinstructies

meebakken. Voeg de wortel en

Snipper de peterselie fijn. Voeg

aangeven. Zeef het water uit de

paprika toe.

de noedels, chorizo, scampi's en

pot en voeg 1 el olijfolie toe aan

Roer de sojasaus, vissaus, suiker

peterselie toe. Kook gedurende

de noedels. Zet opzij.

en oestersaus door elkaar en

2 min.

Verhit 1 el olie in een grote wok

voeg toe.

Voeg de geblancheerde groenten

of kookpot op middelhoog vuur.

Giet de kippenbouillon erbij en

toe en kook nog 1 à 2 min. Kruid

Bak de chorizo + 1 min aan elke

laat even koken. Laat het dan

naar smaak met nog wat peper

kanten zet apart. Deze wok of

zo'n 7 à 10 min pruttelen op een

en zout.

kookpot gebruik je ook voor al

lager vuurtje.

Garneer met fijngesneden

de volgende stappen.

Vermeng maïzena met 1 el water

lente-ui en kwartjes citroen.

Bak de scampi's 1 min aan elke

in een kopje en roer, totdat er

kanten zet ze dan apart.

geen klonters meer zijn.