Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
al
5x BBQ©
4 personen
marineren: 1 u + bereiden: 40 min
250 g lamsfilet
1kl zout
250 g kipfilet
1 kl madras currypoeder
2 gele paprika's
3 el Boni zonnebloemolie
2 kleine witte uien
pe |
8 Spar gedroogde abrikozen
1rijpe mango
1 rode ui
1 kl gemalen komijn
2 lente-uitjes
1kl gemalen koriander
1 rode chilipeper
1kl gemberpoeder
sap en zeste van 1 limoen
% kl kurkuma
enkele takjes verse koriander
% kl cayennepeper
2”
meng de
Snij de lente-uitjes in fijne
verschillende specerijen
ringen, ook het stevige
RE
met de zonnebloemolie in
groene gedeelte. Schep
een kom.
samen met het limoensap
ji
Snij de lamsfilet in blokjes
en de -zeste door de
RL
van 2,5 cm en de kip in
mangoblokjes.
NS
stukjes van 1,5 cm.De
Verwijder de zaadjes
LEE 5.
kleine stukjes kip worden
van de chilipeper en snij
2
op die manier volledig gaar,
in stukjes. Voeg bij de
terwijl de grotere stukken
mangosalsa en kruid met
lamsvlees mooi rosé
peper en zout.
blijven.
Snipper de koriander
Pel de uien en snij elke ui in
blaadjes fijn en schep door
6 partjes.
de mangosalsa.
Verwijder de steelaanzet en
Steek lamsblokjes,
zaadlijsten van de paprika
uipartjes, paprika- en
Emm en
en snij het vruchtvlees in
kipstukjes afwisselend op
stukken van 2,5 cm.
satéstokjes. Begin en eindig
ST 7 —
Schep het vlees, de uien de
met een abrikoos.
==
paprika door de marinade.
Bereid de BBQ voor op
mn …
Dek af en laat minstens 1 u
direct grillen en verhit tot
rusten.
200°C. Gril de sosaties
=
pel de rode ui
goudbruin en gaar in
\
en snipper fijn.
10 min.
Schilde mango en
Serveer met de
verwijder de pit. Snij het
mangosalsa.
wu
vruchtvlees in blokjes
ij
en doe samen met de
uisnippers in een kom.
BS
Terres d'Orb
Vin de Pays de la Haute Vallée de l'Orb, Frankrijk
« goed geconcentreerde wijn
=
« kruiden en gekonfijt rood fruit in de neus
« rond in de mond
Ons vakmanschap drink je met verstand