Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

al

5x BBQ©

4 personen

marineren: 1 u + bereiden: 40 min

250 g lamsfilet

1kl zout

250 g kipfilet

1 kl madras currypoeder

2 gele paprika's

3 el Boni zonnebloemolie

2 kleine witte uien

pe |

8 Spar gedroogde abrikozen

1rijpe mango

1 rode ui

1 kl gemalen komijn

2 lente-uitjes

1kl gemalen koriander

1 rode chilipeper

1kl gemberpoeder

sap en zeste van 1 limoen

% kl kurkuma

enkele takjes verse koriander

% kl cayennepeper

2”

meng de

Snij de lente-uitjes in fijne

verschillende specerijen

ringen, ook het stevige

RE

met de zonnebloemolie in

groene gedeelte. Schep

een kom.

samen met het limoensap

ji

Snij de lamsfilet in blokjes

en de -zeste door de

RL

van 2,5 cm en de kip in

mangoblokjes.

NS

stukjes van 1,5 cm.De

Verwijder de zaadjes

LEE 5.

kleine stukjes kip worden

van de chilipeper en snij

2

op die manier volledig gaar,

in stukjes. Voeg bij de

terwijl de grotere stukken

mangosalsa en kruid met

lamsvlees mooi rosé

peper en zout.

blijven.

Snipper de koriander

Pel de uien en snij elke ui in

blaadjes fijn en schep door

6 partjes.

de mangosalsa.

Verwijder de steelaanzet en

Steek lamsblokjes,

zaadlijsten van de paprika

uipartjes, paprika- en

Emm en

en snij het vruchtvlees in

kipstukjes afwisselend op

stukken van 2,5 cm.

satéstokjes. Begin en eindig

ST 7 —

Schep het vlees, de uien de

met een abrikoos.

==

paprika door de marinade.

Bereid de BBQ voor op

mn …

Dek af en laat minstens 1 u

direct grillen en verhit tot

rusten.

200°C. Gril de sosaties

=

pel de rode ui

goudbruin en gaar in

\

en snipper fijn.

10 min.

Schilde mango en

Serveer met de

verwijder de pit. Snij het

mangosalsa.

wu

vruchtvlees in blokjes

ij

en doe samen met de

uisnippers in een kom.

BS

Terres d'Orb

Vin de Pays de la Haute Vallée de l'Orb, Frankrijk

« goed geconcentreerde wijn

=

« kruiden en gekonfijt rood fruit in de neus

« rond in de mond

Ons vakmanschap drink je met verstand