Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57
kookduel @ Bonenburger met rijstsalade «7 Oosterse zalmburger met 4 personen » lu ketjap-groentewok en noedels 1 groot blik Boni rode bonen % blokje groentebouillon 4 personen « 45 min (400 g) 1 kl bruine suiker Lui 1 klchilivlokken zalmburger: 4 el rijstazijn 1 teentje look 1 kl balsamicoazijn 650 g Spar zalmfilet 20 g suiker % rode puntpaprika rijstsalade: 1 bosje koriander 20 ml water 1 chilif r 200 gBoni basma 2 lente- ketjap-groentewok en noedels: 1klkomijnpoeder 1,5 rode puntpaprika’s 50 g Boni bloem 700 g Spar pikante % bosje koriander 1 avocado Boni arachideolie wokgroenten 1 klein blik maïs 1 limoen 1 Sparei 300 g Boni woknoedels 85 g paneermeel % bosje koriander lak: 100 ml ketjap 400 ml Boni tomatenblokjes cayennepeper 4 el Boni sojasaus sesamolie 4 Pel de ui en look. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de Lak: breng de sojasaus, de rijstazijn, de suiker en het water aan de kook. Laat 1 min koken en haal van het vuur. chilipeper en paprika. Mix de ui, look, chili en % paprika in een hakmolen fijn tot Zalmburger: snipper het wit van de lente-ui en de koriander fijn. puree. Verwijder het grijze visvlees aan de onderkant van de stukken Voeg de bonen met het ei, paneermeel, komijnpoeder, zalm. Snij de zalm in fijne blokjes en meng met de lente-ui en % kl zout en % bosje koriander toe en mix fijn. koriander. Kruid met zwarte peper. Vorm 4 burgers van het mengsel en leg op een bakplaat met Verdeel in 8 gelijke delen en druk elk deel samen tot een ham- bakpapier. Zet in de koelkast tot gebruik. burger. Verwarm de oven voor op 200°C. Ketjap-groentewok en noedels: gaar de noedels in water zoals Rijstsalade: gaar de rijst volgens de bereidingswijze op de vermeld op de verpakking. verpakking, Laat afkoelen. Verhit wat sesamolie in een wok. Snipper de overige paprika in reepjes. Pel de avocado en snij Roerbak de wokgroenten beetgaar. Voeg de noedels toe en blus in schijfjes. met ketjap. Laat goed opwarmen, kruid met zout en dek af. Hou Snipper de resterende koriander fijn en roer samen metde warm op een zacht vuur. paprika, uitgelekte maïs en avocado door de afgekoelde rijst. Haal de zalmburgers door de bloem. Kruid met cayennepeper en zout. Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak 30 sec aan 8, Verwarm de tomatenblokjes met de groentebouillon, bruine elke kant. suiker, balsamicoazijn en chilivlokken. 10. Bestrijk met de lak. 11. 10. Bak de burgers 15 min in de voorverwarmde oven. Serveer 2 burgers per persoon met de ketjap-groentewok en 11. Serveer met de rijstsalade en salsa. noedels. Werk af met wat fijngesnipperd groen van de lente- uitjes en een partje limoen. Met deze - Nog nooit zelf .. een vi avische zalmburger = E27 a) burger gemaakt? der server je de ‚| Dit wordt een S oosterse keuken in smakelijke primeur! een westers jasje. Chenet Cabernet Syrah, Frankrijk « diep en helder robijnrood « tonen van kersen, zwarte bessen, groene peper, Affligem Blond (6,7%) zoethout en kruiden « lichtbittere toets Aigen E = + soepel met krachtige aroma's + zachte fruitigheid = Ons vakmanschap drink je met verstand
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57