Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kookduel @
Bonenburger met rijstsalade «7
Oosterse zalmburger met
4 personen » lu
ketjap-groentewok en noedels
1 groot blik Boni rode bonen
% blokje groentebouillon
4 personen « 45 min
(400 g)
1 kl bruine suiker
Lui
1 klchilivlokken
zalmburger:
4 el rijstazijn
1 teentje look
1 kl balsamicoazijn
650 g Spar zalmfilet
20 g suiker
% rode puntpaprika
rijstsalade:
1 bosje koriander
20 ml water
1 chilif
r
200 gBoni basma
2 lente-
ketjap-groentewok en noedels:
1klkomijnpoeder
1,5 rode puntpaprika’s
50 g Boni bloem
700 g Spar pikante
% bosje koriander
1 avocado
Boni arachideolie
wokgroenten
1 klein blik maïs
1 limoen
1 Sparei
300 g Boni woknoedels
85 g paneermeel
% bosje koriander
lak:
100 ml ketjap
400 ml Boni tomatenblokjes
cayennepeper
4 el Boni sojasaus
sesamolie
4
Pel de ui en look. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de
Lak: breng de sojasaus, de rijstazijn, de suiker en het water aan
de kook. Laat 1 min koken en haal van het vuur.
chilipeper en paprika.
Mix de ui, look, chili en % paprika in een hakmolen fijn tot
Zalmburger: snipper het wit van de lente-ui en de koriander fijn.
puree.
Verwijder het grijze visvlees aan de onderkant van de stukken
Voeg de bonen met het ei, paneermeel, komijnpoeder,
zalm. Snij de zalm in fijne blokjes en meng met de lente-ui en
% kl zout en % bosje koriander toe en mix fijn.
koriander. Kruid met zwarte peper.
Vorm 4 burgers van het mengsel en leg op een bakplaat met
Verdeel in 8 gelijke delen en druk elk deel samen tot een ham-
bakpapier. Zet in de koelkast tot gebruik.
burger.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Ketjap-groentewok en noedels: gaar de noedels in water zoals
Rijstsalade: gaar de rijst volgens de bereidingswijze op de
vermeld op de verpakking.
verpakking, Laat afkoelen.
Verhit wat sesamolie in een wok.
Snipper de overige paprika in reepjes. Pel de avocado en snij
Roerbak de wokgroenten beetgaar. Voeg de noedels toe en blus
in schijfjes.
met ketjap. Laat goed opwarmen, kruid met zout en dek af. Hou
Snipper de resterende koriander fijn en roer samen metde
warm op een zacht vuur.
paprika, uitgelekte maïs en avocado door de afgekoelde rijst.
Haal de zalmburgers door de bloem.
Kruid met cayennepeper en zout.
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak 30 sec aan
8,
Verwarm de tomatenblokjes met de groentebouillon, bruine
elke kant.
suiker, balsamicoazijn en chilivlokken.
10.
Bestrijk met de lak.
11.
10. Bak de burgers 15 min in de voorverwarmde oven.
Serveer 2 burgers per persoon met de ketjap-groentewok en
11. Serveer met de rijstsalade en salsa.
noedels. Werk af met wat fijngesnipperd groen van de lente-
uitjes en een partje limoen.
Met deze
-
Nog nooit zelf
..
een vi
avische
zalmburger
=
E27
a)
burger gemaakt?
der
server je de
‚|
Dit wordt een
S
oosterse keuken in
smakelijke primeur!
een westers jasje.
Chenet Cabernet
Syrah, Frankrijk
« diep en helder robijnrood
« tonen van kersen, zwarte bessen, groene peper,
Affligem Blond (6,7%)
zoethout en kruiden
« lichtbittere toets
Aigen
E
=
+ soepel met krachtige aroma's
+ zachte fruitigheid
=
Ons vakmanschap drink je met verstand