Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 100
Hier is pagina 100 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ke
Rode wijn uit
Fr
ke
de koelkast?
ind
_ Ea
Las Brisas bio
Spanje
Wist je dat sommige rode wijnen nog
lekkerder smaken wanneer je ze koel
sil
schenkt? We vertellen je graag hoe dat
Fijne en elegante aroma's
mn mains
metintense aanwezigheid
komt en selecteerden zeven toppers die zich
h
van rode vruchten. Hij
perfect lenen tot een trip naar de koelkast.
smaakt evenwichtig en vol,
met gekonfijte aroma's,
framboostoetsen en een
Op een zonnige dag grijpen we
en hoe minder tannine, hoe
licht vlezige structuur.
al snel naar een flesje wit of
smaakvoller de wijn is op een
Eentje voor fijnproevers.
rosé. Terecht, want daar kan je
koele temperatuur. Daarom zijn
als wijnliefhebber enorm van
rode wijnen uit zonnige streken
genieten. Rode wijn pairen we
of jaargangen gemaakt van
vaak bij een zware maaltijd
rijpe druiven die weinig zuren
Kwaaihoek
en tannine bevatten het meest
of donkerder seizoen. Tijd om
“Plaaslik”
daar verandering in te brengen!
geschikt om koel te drinken.
Pinotage, Coastal Region,
Sommige rode wijnen laten zich
Op kamertemperatuur gaat de
Zuid-Afrika
na een kortverblijf in de koelkast
fruitige smaak van dat soort
namelijk van hun meest zomerse
wijnen vaak verloren en dat is
kant zien.
zonde.
Desi
Sappige smaken van bessen
Veranderd smaakprofiel
Koel # aan koud
Wms
en kruiden met lekkere, zachte
mir
Het smaakprofiel van rode
Een wijn koel drinken wil
tannines. Ideale begeleider
wijnen gedraagt zich als een
niet zeggen dat je als een
ushi, vlees, kruidige
kameleon. Een koude omgeving
gek ijsblokjes moet beginnen
Gin
e curry's en rijke
us
benadrukt de zure en bittere
maken. Daardoor zou de
Italiaanse gerechten.
smaakcomponenten en
smaak afvlakken. Rode wijn
onderdrukt de zoete smaak en
koel schenken doe je op een
alcohol. Wijnen die al friszurig
temperatuur van zo'n 12
zijn op kamertemperatuur,
tot 14 graden Celsius. Je kan
zullen dus nog zuurder worden.
hem laten afkoelen in een
Wijnen die veel tannines
emmer koud water of even
bevatten, worden bitterder van
in de koelkast zetten. Zorg
smaak. Dat soort wijnen drink
er in elk geval voor dat de
je dus best niet koel.
temperatuur niet lager zakt
Hoe lager het alcoholgehalte
dan 10 graden.
Rode wijn koel schenken
brengt de fruitigheid naar boven.