Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ke

Rode wijn uit

Fr

ke

de koelkast?

ind

_ Ea

Las Brisas bio

Spanje

Wist je dat sommige rode wijnen nog

lekkerder smaken wanneer je ze koel

sil

schenkt? We vertellen je graag hoe dat

Fijne en elegante aroma's

mn mains

metintense aanwezigheid

komt en selecteerden zeven toppers die zich

h

van rode vruchten. Hij

perfect lenen tot een trip naar de koelkast.

smaakt evenwichtig en vol,

met gekonfijte aroma's,

framboostoetsen en een

Op een zonnige dag grijpen we

en hoe minder tannine, hoe

licht vlezige structuur.

al snel naar een flesje wit of

smaakvoller de wijn is op een

Eentje voor fijnproevers.

rosé. Terecht, want daar kan je

koele temperatuur. Daarom zijn

als wijnliefhebber enorm van

rode wijnen uit zonnige streken

genieten. Rode wijn pairen we

of jaargangen gemaakt van

vaak bij een zware maaltijd

rijpe druiven die weinig zuren

Kwaaihoek

en tannine bevatten het meest

of donkerder seizoen. Tijd om

“Plaaslik”

daar verandering in te brengen!

geschikt om koel te drinken.

Pinotage, Coastal Region,

Sommige rode wijnen laten zich

Op kamertemperatuur gaat de

Zuid-Afrika

na een kortverblijf in de koelkast

fruitige smaak van dat soort

namelijk van hun meest zomerse

wijnen vaak verloren en dat is

kant zien.

zonde.

Desi

Sappige smaken van bessen

Veranderd smaakprofiel

Koel # aan koud

Wms

en kruiden met lekkere, zachte

mir

Het smaakprofiel van rode

Een wijn koel drinken wil

tannines. Ideale begeleider

wijnen gedraagt zich als een

niet zeggen dat je als een

ushi, vlees, kruidige

kameleon. Een koude omgeving

gek ijsblokjes moet beginnen

Gin

e curry's en rijke

us

benadrukt de zure en bittere

maken. Daardoor zou de

Italiaanse gerechten.

smaakcomponenten en

smaak afvlakken. Rode wijn

onderdrukt de zoete smaak en

koel schenken doe je op een

alcohol. Wijnen die al friszurig

temperatuur van zo'n 12

zijn op kamertemperatuur,

tot 14 graden Celsius. Je kan

zullen dus nog zuurder worden.

hem laten afkoelen in een

Wijnen die veel tannines

emmer koud water of even

bevatten, worden bitterder van

in de koelkast zetten. Zorg

smaak. Dat soort wijnen drink

er in elk geval voor dat de

je dus best niet koel.

temperatuur niet lager zakt

Hoe lager het alcoholgehalte

dan 10 graden.

Rode wijn koel schenken

brengt de fruitigheid naar boven.