Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ke
special ©
{ u
à
(ir
>
Tajine met kip
4 personen « 2u
3
4 kippenbillen
3 raapjes
1kl saffraan
1 kleine courgette
1kl gemberpoeder
couscous:
2 kl korianderblaadjes
250 g couscous
2 kl peterselieblaadjes
2elolie
3 el Boni olijfolie
250 ml water
saus:
% kl saffraan
% witte kool
% klgemberpoeder
2 uien
Selolie
2 tomaten
2 kl korianderblaadjes
4 wortelen
2 kl peterselieblaadjes
% klein blikje
kikkererwten
<
Saus: was en snij de witte kool fijn.
€
Pel 1 ui en snij fijn.
Schil de wortelen en snij in stukken.
Laat de kikkererwten uitlekken.
>
nd
e
si
vpunnH
Kleur de kippenbillen aan in een kookpot en
54
haal ze daarna eruit.
AE
a
Schik de groenten (witte kool, ui, wortel en
>
kikkererwten) in een grote kookpot en leg
Er
de stukken kip erop.
Pa:
Kruid met saffraan, zout, peper en gember-
8:
Bar
poeder. Snipper de koriander- en peterselie-
blaadjes fijn en voeg eveneens toe.
à
Ve ZR #1
nl
ö
y
Giet de olijfolie over de kip en meng alles
goed.
D
ah
|
Zet bijna onder water en laat onder deksel
zachtjes koken gedurende 20 min.
u
nt
10.
Schilde raapjes en snij in partjes.
Lu?
Was de courgette en snij doormidden en in
halve maantjes.
12.
Pel 1 ui en snij fijn.
13.
Was de tomaten en snij in kleine stukjes.
Ig
14.
Voeg na 30 min de groentjes (raap, cour-
‘4
“=
gette, ui en tomaat) toe aan de kip en laat
onder deksel nog + 15 min verder garen.
15.
Couscous: stoof de specerijen (saffraan,
gemberpoeder, peper en zout) lichtjes aan
in de olie.
16.
Voeg de couscous en het water toe en kook
op.
17.
Meng de fijngehakte koriander- en peter-
selieblaadjes onder de couscous en roer er
nog wat olie door zodat de couscous niet
kleeft.
KOE )
P
18.
Verdeel de couscous over de borden. Schik
de kippenbil met alle groenten erop. Werk
af met nog wat fijngesnipperde koriander-
en peterselieblaadjes.