Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
…
u
ma
Pr
RS
hf
CA
> Al
\
4
Kn
En
SR
(dt
Lievelingsgere ht
n #
Net
[+
66 Hilde: “Deze
combo kan me
helemaal bekoren. Zalm
m
is mijn lievelingsvis en
spring rolls een van mijn
LS
lievelingsgerechten. Ik dop ze
meestal gewoon in sojasaus.
ar dit dipsausje op basis van
pindakaas klinkt ook heel lekker.”
À
Risranierroleuee
met Zalm ——
id
am
ze
ne nn
16 stuks « 1u
Dipsaus: Klop het limoensap, de sojasaus,
Vul een platte kom met lauwwarm water.
de sesamolie en de pindakaas door elkaar
Dompel elk rijstvel 10 sec in het water,
met een vork.
16 rijstvellen
tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Trek
300 g Spar gestoomde zalm belle vue
Verwijder de zaadlijsten van de
het vel met beide handen tussen duim
100 g Spar jonge spinazieblaadjes
komkommer en snij het vruchtvlees in
en wijsvinger uit het water en leg op een
1 avocado
reepjes. Bewaar in een kommetje.
vochtige, schone handdoek.
% komkommer
Snij de avocado doormidden, verwijder
Leg enkele blaadjes spinazie iets onder
1 bussel lente-ui
de pit en haal het vruchtvlees er in
het midden op het rijstvel. Vul verder
1 bosje koriander
1 beweging uit meteen lepel. Snij het in
met sojascheuten, zalm, komkommer,
75 g sojascheuten
reepjes en bewaar ook in een kommetje.
avocado, blaadjes koriander, cashew-
1 limoen
Besprenkel met wat limoensap.
noten en lente-ui. Vouw het vel strak om
100 g Spar geroosterde cashewnoten
Snij de lente-ui in reepjes, pluk de
de onderkant heen, vouw de zijkanten
dipsaus:
korianderblaadjes los, breek de zalm in
naar binnen en rol de loempia strak op,
sap van 2limoenen
kleinere stukken en hak de cashewnoten
bewaar onder een vochtige doek tot je
8 el sojasaus
fijn. Bewaar alles in een apart kommetje.
het gaat serveren.
6 el pindakaas
Doe ook de sojascheuten en spinazie in
9.
Herhaal puntje 7 en 8 tot alle ingrediënten
2 el sesamolie
2 kommetjes.
op zijn.
a
Zet alle kommetjes met ingrediënten op
10. Serveer met de dipsaus en partjes limoen.
het werkblad.