Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



u

ma

Pr

RS

hf

CA

> Al

\

4

Kn

En

SR

(dt

Lievelingsgere ht

n #

Net

[+

66 Hilde: “Deze

combo kan me

helemaal bekoren. Zalm

m

is mijn lievelingsvis en

spring rolls een van mijn

LS

lievelingsgerechten. Ik dop ze

meestal gewoon in sojasaus.

ar dit dipsausje op basis van

pindakaas klinkt ook heel lekker.”

À

Risranierroleuee

met Zalm ——

id

am

ze

ne nn

16 stuks « 1u

Dipsaus: Klop het limoensap, de sojasaus,

Vul een platte kom met lauwwarm water.

de sesamolie en de pindakaas door elkaar

Dompel elk rijstvel 10 sec in het water,

met een vork.

16 rijstvellen

tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Trek

300 g Spar gestoomde zalm belle vue

Verwijder de zaadlijsten van de

het vel met beide handen tussen duim

100 g Spar jonge spinazieblaadjes

komkommer en snij het vruchtvlees in

en wijsvinger uit het water en leg op een

1 avocado

reepjes. Bewaar in een kommetje.

vochtige, schone handdoek.

% komkommer

Snij de avocado doormidden, verwijder

Leg enkele blaadjes spinazie iets onder

1 bussel lente-ui

de pit en haal het vruchtvlees er in

het midden op het rijstvel. Vul verder

1 bosje koriander

1 beweging uit meteen lepel. Snij het in

met sojascheuten, zalm, komkommer,

75 g sojascheuten

reepjes en bewaar ook in een kommetje.

avocado, blaadjes koriander, cashew-

1 limoen

Besprenkel met wat limoensap.

noten en lente-ui. Vouw het vel strak om

100 g Spar geroosterde cashewnoten

Snij de lente-ui in reepjes, pluk de

de onderkant heen, vouw de zijkanten

dipsaus:

korianderblaadjes los, breek de zalm in

naar binnen en rol de loempia strak op,

sap van 2limoenen

kleinere stukken en hak de cashewnoten

bewaar onder een vochtige doek tot je

8 el sojasaus

fijn. Bewaar alles in een apart kommetje.

het gaat serveren.

6 el pindakaas

Doe ook de sojascheuten en spinazie in

9.

Herhaal puntje 7 en 8 tot alle ingrediënten

2 el sesamolie

2 kommetjes.

op zijn.

a

Zet alle kommetjes met ingrediënten op

10. Serveer met de dipsaus en partjes limoen.

het werkblad.