Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 46
… u ma Pr RS hf CA > Al \ 4 Kn En SR (dt Lievelingsgere ht n # Net [+ 66 Hilde: “Deze combo kan me helemaal bekoren. Zalm m is mijn lievelingsvis en spring rolls een van mijn LS lievelingsgerechten. Ik dop ze meestal gewoon in sojasaus. ar dit dipsausje op basis van pindakaas klinkt ook heel lekker.” À Risranierroleuee met Zalm —— id am ze ne nn 16 stuks « 1u Dipsaus: Klop het limoensap, de sojasaus, Vul een platte kom met lauwwarm water. de sesamolie en de pindakaas door elkaar Dompel elk rijstvel 10 sec in het water, met een vork. 16 rijstvellen tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Trek 300 g Spar gestoomde zalm belle vue Verwijder de zaadlijsten van de het vel met beide handen tussen duim 100 g Spar jonge spinazieblaadjes komkommer en snij het vruchtvlees in en wijsvinger uit het water en leg op een 1 avocado reepjes. Bewaar in een kommetje. vochtige, schone handdoek. % komkommer Snij de avocado doormidden, verwijder Leg enkele blaadjes spinazie iets onder 1 bussel lente-ui de pit en haal het vruchtvlees er in het midden op het rijstvel. Vul verder 1 bosje koriander 1 beweging uit meteen lepel. Snij het in met sojascheuten, zalm, komkommer, 75 g sojascheuten reepjes en bewaar ook in een kommetje. avocado, blaadjes koriander, cashew- 1 limoen Besprenkel met wat limoensap. noten en lente-ui. Vouw het vel strak om 100 g Spar geroosterde cashewnoten Snij de lente-ui in reepjes, pluk de de onderkant heen, vouw de zijkanten dipsaus: korianderblaadjes los, breek de zalm in naar binnen en rol de loempia strak op, sap van 2limoenen kleinere stukken en hak de cashewnoten bewaar onder een vochtige doek tot je 8 el sojasaus fijn. Bewaar alles in een apart kommetje. het gaat serveren. 6 el pindakaas Doe ook de sojascheuten en spinazie in 9. Herhaal puntje 7 en 8 tot alle ingrediënten 2 el sesamolie 2 kommetjes. op zijn. a Zet alle kommetjes met ingrediënten op 10. Serveer met de dipsaus en partjes limoen. het werkblad.
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 46