Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ©
Aardbeientaart
6 à8 personen 1u + rusten: 1u + oven: 25 min
crème Suisse:
kruimeldeeg:
afwerking:
250 g Boni patisseriebloem (+ wat extra)
250 ml Boni volle melk
400 g aardbeien
bloemsuiker
100 g bloemsuiker (+ wat extra)
20 g puddingpoeder
125 g Spar boter (op kamertemperatuur)
60 g suiker
extra:
(+ wat extra)
1 vanillestok
taartvorm (9 24 cm)
1 Spar ei
2 eidooiers
bakpapier
% kl zout
% blad gelatine (0,8 g)
bakparels
Spar boter
125 ml volle room (VG 40%)
À
Kruimeldeeg: meng de malse boter met
8.
Bedek met bakpapier en beleg met
14, Verwijder de vanillestok uitde melk.
de suiker.
bakparels of gedroogde bonen /erwten.
15.
Giet van de melk al kloppend bij de
Kneed het ei, de bloem en het zout
5
Bak 23 min op 175°C. Verwijder de
eidooiers. Klop dit mengsel goed door en
erdoor.
bakparels en laat nog 2 min bakken.
giet de rest van de melk erbij.
Pak in met plasticfolie en laat 1 u rusten
Ontvorm en laat afkoelen.
16.
Plaats op een matig vuur en blijf roeren
in de koelkast.
10.
Crème Suisse: laat de gelatine weken in
met een klopper tot een gebonden
Verwarm de oven voor op 175°C.
koud water.
pudding. Haal van het vuuren roer de
Bestuif het werkoppervlak met bloem-
11.
Snij de vanillestok open en schraap het
uitgeknepen gelatine erdoor.
17.
suiker en rol het deeg uit tot een dikte
merg eruit.
Bedek de pudding met plasticfolie en laat
van 8 mm.
12.
Verwarm de melk met de suiker, de
afkoelen tot 30°C.
Vet de taartvorm in met boter en bestrooi
18.
vanillestoken het vanillemerg op een
Klop de slagroom op en spatel door de
met een laagje bloem.
zacht vuur.
pudding.
Leghet deeg in de taartvorm en snij de
13.
Klop de eidooiers los met het pudding-
a3
Vul de taartbodem met de pudding en,
randjes mooi bij.
poeder.
laat goed opstijven.
20.
Afwerking: ontkroon de aardbeien en
5
snij in schijfjes. Bedek de pudding met
5
L
aardbeien en bestrooi met bloemsuiker.
eh
>
nr
4
|
+
VA
EE
a
7
A
Je
>
>
uw
A
Ek
rn
er
LL
nz
4
ES
N 0.
el
pe
Ki
a
=
=
ee
nrs ad
En
à
=
—
He
LE À
Hoegaarden Rosée (4,9%)
Ya
-
+ is roze, maar blijft een echt witbier
ded
+ met de zachte smaak van frambozen
ah
S
* een echte dorstlesser
u
en
D drink
7.