Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ©

Aardbeientaart

6 à8 personen 1u + rusten: 1u + oven: 25 min

crème Suisse:

kruimeldeeg:

afwerking:

250 g Boni patisseriebloem (+ wat extra)

250 ml Boni volle melk

400 g aardbeien

bloemsuiker

100 g bloemsuiker (+ wat extra)

20 g puddingpoeder

125 g Spar boter (op kamertemperatuur)

60 g suiker

extra:

(+ wat extra)

1 vanillestok

taartvorm (9 24 cm)

1 Spar ei

2 eidooiers

bakpapier

% kl zout

% blad gelatine (0,8 g)

bakparels

Spar boter

125 ml volle room (VG 40%)

À

Kruimeldeeg: meng de malse boter met

8.

Bedek met bakpapier en beleg met

14, Verwijder de vanillestok uitde melk.

de suiker.

bakparels of gedroogde bonen /erwten.

15.

Giet van de melk al kloppend bij de

Kneed het ei, de bloem en het zout

5

Bak 23 min op 175°C. Verwijder de

eidooiers. Klop dit mengsel goed door en

erdoor.

bakparels en laat nog 2 min bakken.

giet de rest van de melk erbij.

Pak in met plasticfolie en laat 1 u rusten

Ontvorm en laat afkoelen.

16.

Plaats op een matig vuur en blijf roeren

in de koelkast.

10.

Crème Suisse: laat de gelatine weken in

met een klopper tot een gebonden

Verwarm de oven voor op 175°C.

koud water.

pudding. Haal van het vuuren roer de

Bestuif het werkoppervlak met bloem-

11.

Snij de vanillestok open en schraap het

uitgeknepen gelatine erdoor.

17.

suiker en rol het deeg uit tot een dikte

merg eruit.

Bedek de pudding met plasticfolie en laat

van 8 mm.

12.

Verwarm de melk met de suiker, de

afkoelen tot 30°C.

Vet de taartvorm in met boter en bestrooi

18.

vanillestoken het vanillemerg op een

Klop de slagroom op en spatel door de

met een laagje bloem.

zacht vuur.

pudding.

Leghet deeg in de taartvorm en snij de

13.

Klop de eidooiers los met het pudding-

a3

Vul de taartbodem met de pudding en,

randjes mooi bij.

poeder.

laat goed opstijven.

20.

Afwerking: ontkroon de aardbeien en

5

snij in schijfjes. Bedek de pudding met

5

L

aardbeien en bestrooi met bloemsuiker.

eh

>

nr

4

|

+

VA

EE

a

7

A

Je

>

>

uw

A

Ek

rn

er

LL

nz

4

ES

N 0.

el

pe

Ki

a

=

=

ee

nrs ad

En

à

=



He

LE À

Hoegaarden Rosée (4,9%)

Ya

-

+ is roze, maar blijft een echt witbier

ded

+ met de zachte smaak van frambozen

ah

S

* een echte dorstlesser

u

en

D drink

7.