Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 19
seizoentjes © Aardbeientaart 6 à8 personen 1u + rusten: 1u + oven: 25 min crème Suisse: kruimeldeeg: afwerking: 250 g Boni patisseriebloem (+ wat extra) 250 ml Boni volle melk 400 g aardbeien bloemsuiker 100 g bloemsuiker (+ wat extra) 20 g puddingpoeder 125 g Spar boter (op kamertemperatuur) 60 g suiker extra: (+ wat extra) 1 vanillestok taartvorm (9 24 cm) 1 Spar ei 2 eidooiers bakpapier % kl zout % blad gelatine (0,8 g) bakparels Spar boter 125 ml volle room (VG 40%) À Kruimeldeeg: meng de malse boter met 8. Bedek met bakpapier en beleg met 14, Verwijder de vanillestok uitde melk. de suiker. bakparels of gedroogde bonen /erwten. 15. Giet van de melk al kloppend bij de Kneed het ei, de bloem en het zout 5 Bak 23 min op 175°C. Verwijder de eidooiers. Klop dit mengsel goed door en erdoor. bakparels en laat nog 2 min bakken. giet de rest van de melk erbij. Pak in met plasticfolie en laat 1 u rusten Ontvorm en laat afkoelen. 16. Plaats op een matig vuur en blijf roeren in de koelkast. 10. Crème Suisse: laat de gelatine weken in met een klopper tot een gebonden Verwarm de oven voor op 175°C. koud water. pudding. Haal van het vuuren roer de Bestuif het werkoppervlak met bloem- 11. Snij de vanillestok open en schraap het uitgeknepen gelatine erdoor. 17. suiker en rol het deeg uit tot een dikte merg eruit. Bedek de pudding met plasticfolie en laat van 8 mm. 12. Verwarm de melk met de suiker, de afkoelen tot 30°C. Vet de taartvorm in met boter en bestrooi 18. vanillestoken het vanillemerg op een Klop de slagroom op en spatel door de met een laagje bloem. zacht vuur. pudding. Leghet deeg in de taartvorm en snij de 13. Klop de eidooiers los met het pudding- a3 Vul de taartbodem met de pudding en, randjes mooi bij. poeder. laat goed opstijven. 20. Afwerking: ontkroon de aardbeien en 5 snij in schijfjes. Bedek de pudding met 5 L aardbeien en bestrooi met bloemsuiker. eh > nr 4 | + VA EE a 7 A Je > > uw A Ek rn er LL nz 4 ES N 0. el pe Ki a = = ee nrs ad En à = — He LE À Hoegaarden Rosée (4,9%) Ya - + is roze, maar blijft een echt witbier ded + met de zachte smaak van frambozen ah S * een echte dorstlesser u en D drink 7.
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 19