Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 67
= LE mk} E + df 4 + ea =, Door de vuggengvaat 4. Er: 2 van de kip de verwijderen en ze open 2 en te snijden, kan elk stukje goed. grillen op de BER. rn =f\ N RS à Re ef en’ 4 personen « voorbereiding: 30 min ee + marineren: 1 nacht + bereiding: 1 u à: 1 Spar maïskip van +1,5 kg 2 bosjes Boni bio koriander dl 1 limoen À 300 ml karnemelk 4 teentjes look in, sap van 1 limoen he — 1 bosje lente-ui 150 g Spar gedroogde abrikozen er 1 limoen 50 ml tequila leg de kip met de borst Doe de karnemelk in de blender samen blender en mix tot puree. Schep er 1 el op de snijplank. Neem het uiteinde vast met de lente-uitjes. Voeg limoensap, abrikozenpuree uit voor de garnering en en knip met een schaar links naast de peper en zout toe en mix glad. Giet 4 van mix de rest nogmaals, samen met de ruggengraat richting nek. het mengsel in een kom en zet koel. apart gehouden karnemelk. Doe hetzelfde langs de rechterkant van de Voeg de teentjes look bij de rest van het Laat de kip op kamertemperatuur komen ruggengraat en verwijder de ruggengraat. mengsel in de blender en mix glad. Kruid en zet + 1 u in de voorverwarmde oven. Aan de binnenkant van de kip zie je nu met peper en zout. Strijk de gevlinderde Verhit de BBQ voor direct grillen. een witte, driehoekige punt. Snij dat door kip ermee in. Zet afgedekt 1 nacht in de Snij het groene deel van de lente-uitjes, meteen mes en druk vervolgens vanaf de koelkast. fijn. Hak de koriander grof. borstkant het borstbeen omhoog. Als het Verwarm de oven voor op 160°C. Rooster de kip boven de hete kolen borstbeen iets naar buiten steekt, steek je doede goudbruin aan beide zijden. je vingers eronder en trek je het eruit. abrikozen in een kom en overgiet met Serveer de kip met de abrikozenpuree, snij het wit van de lente-ui in kokend water, tot ze net onder staan. abrikozensaus en partjes limoen. stukjes. Hou het groen apart bij. Pel de Laat 10 min weken. Doe ze samen met Bestrooi met koriander en lente-ui. teentjes look. de tequila en het sap van 1 limoen in de
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 67