Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
LE mk}
E
+
df 4
+
ea
=,
Door de vuggengvaat
4.
Er: 2
van de kip de
verwijderen en ze open
2
en
te snijden, kan elk
stukje goed. grillen op de
BER.
rn
=f\
N
RS
à
Re
ef
en’
4 personen « voorbereiding: 30 min
ee
+ marineren: 1 nacht + bereiding: 1 u
à:
1 Spar maïskip van +1,5 kg
2 bosjes Boni bio koriander
dl
1 limoen
À
300 ml karnemelk
4 teentjes look
in,
sap van 1 limoen
he —
1 bosje lente-ui
150 g Spar gedroogde abrikozen
er
1 limoen
50 ml tequila
leg de kip met de borst
Doe de karnemelk in de blender samen
blender en mix tot puree. Schep er 1 el
op de snijplank. Neem het uiteinde vast
met de lente-uitjes. Voeg limoensap,
abrikozenpuree uit voor de garnering en
en knip met een schaar links naast de
peper en zout toe en mix glad. Giet 4 van
mix de rest nogmaals, samen met de
ruggengraat richting nek.
het mengsel in een kom en zet koel.
apart gehouden karnemelk.
Doe hetzelfde langs de rechterkant van de
Voeg de teentjes look bij de rest van het
Laat de kip op kamertemperatuur komen
ruggengraat en verwijder de ruggengraat.
mengsel in de blender en mix glad. Kruid
en zet + 1 u in de voorverwarmde oven.
Aan de binnenkant van de kip zie je nu
met peper en zout. Strijk de gevlinderde
Verhit de BBQ voor direct grillen.
een witte, driehoekige punt. Snij dat door
kip ermee in. Zet afgedekt 1 nacht in de
Snij het groene deel van de lente-uitjes,
meteen mes en druk vervolgens vanaf de
koelkast.
fijn. Hak de koriander grof.
borstkant het borstbeen omhoog. Als het
Verwarm de oven voor op 160°C.
Rooster de kip boven de hete kolen
borstbeen iets naar buiten steekt, steek je
doede
goudbruin aan beide zijden.
je vingers eronder en trek je het eruit.
abrikozen in een kom en overgiet met
Serveer de kip met de abrikozenpuree,
snij het wit van de lente-ui in
kokend water, tot ze net onder staan.
abrikozensaus en partjes limoen.
stukjes. Hou het groen apart bij. Pel de
Laat 10 min weken. Doe ze samen met
Bestrooi met koriander en lente-ui.
teentjes look.
de tequila en het sap van 1 limoen in de