Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

is

speclal ®

ER

=

2.

er 2 re

«

2

:

En

TETRA vr

in

> Flip

un

aa

alti

jdbjjhan

A

PPK

LE

e

4 personen « 40 min +

%

a

oven: 3 u

|

=

1kg Spar rundvlees

4 el Boni zonnebloemolie

1 grote ui

N

<

N

7,

3 teentjes look

à

N

2 el Boni bloem

A

Ÿ

IN

250 g Spar pindanoten

3;

N

11rundbouillon

N)

N

200 g prinsessenboontjes

3 kleine of 1 grote paksoi

1 grote aubergine

N

100 g pindakaas

1el zoete paprikapoeder

NS

2à3 el vissaus

\\

\

5

ne

witte rijst

N

(

ijsblokjes

\

\

Roer de bloem 3 min

Doe hetzelfde met de

Snij het rundvlees in

X

blokjes (of koop het

erdoor en voeg de

paksoi. Zet opzij.

|

reeds voorgesneden).

stukjes rundvlees

Zet de pan, zodra het

Kruid met peper en

terug toe in de pan.

vlees gaar is, op een

zout.

Voeg ook de gemixte

middelhoog vuur. Voeg

Verhit de olie in een

pindanoten toe. Roer

de aubergine terug toe.

grote ovenvaste pan

en kook 2 min.

Voeg de vissaus, de

op middelhoog vuur.

Voeg de rundbouillon

pindakaas en het zoete

Schroei het vlees aan

toe en laat inkoken.

paprikapoeder toe.

=

alle kanten dicht en

Dek de pan af en zet

Laat enkele min koken,

3 uin de voorver-

tot de textuur van de

F7:

leg het daarna op een

bord.

warmde oven. Na 2 u

saus dik genoeg is.

ed

LIL

Serveer met de

al

Snij de aubergine in

kan je eventueel nog,

plakken van % cm.

wat water of rund-

prinsessenboontjes,

/

Bak ze goed aan in

bouillon toevoegen,

paksoi en met rijst.

olie in de pan van het

zodat het vlees ‘onder

Garneer met 50 g fijn-

vlees. Haal uit de pan

water’ staat.

gehakte pindanoten.

en bewaar.

Snij de prinsessen-

PE

Verwarm de oven

boontjes in stukjes

voor op 160°C.

van + 5 cm. Verwijder

=

Pel de ui en teentjes

de onderste stukken

-

FR

look. Snipper de ui

van de paksoi en

7

halveer de rest.

C2

fijn en rasp de look.

Z

7GB

7

Mix 200 g pindanoten

Blancheer de boontjes

PZ

7

AR

VA AA

fin.

5 min in heet, gezouten

Oude Geuze Boon (7%)

Fruit in de pan van het

water en leg ze dan

+ lichtzurig met toetsen

fo

RAA

vlees en de aubergine

in een kom met

van hout

CZ

Zu

de ui en look.

IL

koud water en ijs.

«lange afdronk

2e

Ons vakmanschap drink je met verstand