Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
is
speclal ®
ER
=
2.
er 2 re
«
2
:
En
TETRA vr
in
> Flip
un
aa
alti
jdbjjhan
A
PPK
LE
e
4 personen « 40 min +
%
a
oven: 3 u
|
=
1kg Spar rundvlees
4 el Boni zonnebloemolie
1 grote ui
N
<
N
7,
3 teentjes look
à
N
2 el Boni bloem
A
Ÿ
IN
250 g Spar pindanoten
3;
N
11rundbouillon
N)
N
200 g prinsessenboontjes
3 kleine of 1 grote paksoi
1 grote aubergine
N
100 g pindakaas
1el zoete paprikapoeder
NS
2à3 el vissaus
\\
\
5
ne
witte rijst
N
(
ijsblokjes
\
\
Roer de bloem 3 min
Doe hetzelfde met de
Snij het rundvlees in
X
blokjes (of koop het
erdoor en voeg de
paksoi. Zet opzij.
|
reeds voorgesneden).
stukjes rundvlees
Zet de pan, zodra het
Kruid met peper en
terug toe in de pan.
vlees gaar is, op een
zout.
Voeg ook de gemixte
middelhoog vuur. Voeg
Verhit de olie in een
pindanoten toe. Roer
de aubergine terug toe.
grote ovenvaste pan
en kook 2 min.
Voeg de vissaus, de
op middelhoog vuur.
Voeg de rundbouillon
pindakaas en het zoete
Schroei het vlees aan
toe en laat inkoken.
paprikapoeder toe.
=
alle kanten dicht en
Dek de pan af en zet
Laat enkele min koken,
3 uin de voorver-
tot de textuur van de
F7:
leg het daarna op een
bord.
warmde oven. Na 2 u
saus dik genoeg is.
ed
LIL
Serveer met de
al
Snij de aubergine in
kan je eventueel nog,
plakken van % cm.
wat water of rund-
prinsessenboontjes,
/
Bak ze goed aan in
bouillon toevoegen,
paksoi en met rijst.
olie in de pan van het
zodat het vlees ‘onder
Garneer met 50 g fijn-
vlees. Haal uit de pan
water’ staat.
gehakte pindanoten.
en bewaar.
Snij de prinsessen-
PE
Verwarm de oven
boontjes in stukjes
voor op 160°C.
van + 5 cm. Verwijder
=
Pel de ui en teentjes
de onderste stukken
-
FR
look. Snipper de ui
van de paksoi en
7
halveer de rest.
C2
fijn en rasp de look.
Z
7GB
7
Mix 200 g pindanoten
Blancheer de boontjes
PZ
7
AR
VA AA
fin.
5 min in heet, gezouten
Oude Geuze Boon (7%)
Fruit in de pan van het
water en leg ze dan
+ lichtzurig met toetsen
fo
RAA
vlees en de aubergine
in een kom met
van hout
CZ
Zu
de ui en look.
IL
koud water en ijs.
«lange afdronk
2e
Ons vakmanschap drink je met verstand