Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.05.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 31
is speclal ® ER = 2. er 2 re « 2 : En TETRA vr in > Flip un aa alti jdbjjhan A PPK LE e 4 personen « 40 min + % a oven: 3 u | = 1kg Spar rundvlees 4 el Boni zonnebloemolie 1 grote ui N < N 7, 3 teentjes look à N 2 el Boni bloem A Ÿ IN 250 g Spar pindanoten 3; N 11rundbouillon N) N 200 g prinsessenboontjes 3 kleine of 1 grote paksoi 1 grote aubergine N 100 g pindakaas 1el zoete paprikapoeder NS 2à3 el vissaus \\ \ 5 ne witte rijst N ( ijsblokjes \ \ Roer de bloem 3 min Doe hetzelfde met de Snij het rundvlees in X blokjes (of koop het erdoor en voeg de paksoi. Zet opzij. | reeds voorgesneden). stukjes rundvlees Zet de pan, zodra het Kruid met peper en terug toe in de pan. vlees gaar is, op een zout. Voeg ook de gemixte middelhoog vuur. Voeg Verhit de olie in een pindanoten toe. Roer de aubergine terug toe. grote ovenvaste pan en kook 2 min. Voeg de vissaus, de op middelhoog vuur. Voeg de rundbouillon pindakaas en het zoete Schroei het vlees aan toe en laat inkoken. paprikapoeder toe. = alle kanten dicht en Dek de pan af en zet Laat enkele min koken, 3 uin de voorver- tot de textuur van de F7: leg het daarna op een bord. warmde oven. Na 2 u saus dik genoeg is. ed LIL Serveer met de al Snij de aubergine in kan je eventueel nog, plakken van % cm. wat water of rund- prinsessenboontjes, / Bak ze goed aan in bouillon toevoegen, paksoi en met rijst. olie in de pan van het zodat het vlees ‘onder Garneer met 50 g fijn- vlees. Haal uit de pan water’ staat. gehakte pindanoten. en bewaar. Snij de prinsessen- PE Verwarm de oven boontjes in stukjes voor op 160°C. van + 5 cm. Verwijder = Pel de ui en teentjes de onderste stukken - FR look. Snipper de ui van de paksoi en 7 halveer de rest. C2 fijn en rasp de look. Z 7GB 7 Mix 200 g pindanoten Blancheer de boontjes PZ 7 AR VA AA fin. 5 min in heet, gezouten Oude Geuze Boon (7%) Fruit in de pan van het water en leg ze dan + lichtzurig met toetsen fo RAA vlees en de aubergine in een kom met van hout CZ Zu de ui en look. IL koud water en ijs. «lange afdronk 2e Ons vakmanschap drink je met verstand
Spar - Folder van 01.05.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 31