Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 9 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9
Fra | LAN 13 A delekkerste groenten il ne "> Ka Ne 7 d (27 3 KR 4, hu Ze ze er 1 1 El; HOE RABARBER 1 n BEWAREN? N 6 En Ve, + À Je bewaart hem in CA zi LA + à de groentela van de koelkast, en liefst niet 9 langer dan gen par dagen, want hij wordt je FA L+ rd snel slap. Diepriezen Lamskoteletten en dahl À gaat dan weer prima. L : van linzen met rabarber 3 Was en droog em 0 gr daavaar, snij in un de stukken en verpak ze & ineen dieprieszak. pP 5 a DAHL OF DAAL V OF GAL à cd ec N Dahl is een klassiek gerecht ut de Indische I Keuken op basis van 57 peutruchten Hetis bz, een soort geparfumeer- FE LE de en kruidige cury rjk aan iviten, * waardoor het gerecht FE erg geschikt is voor wie vegetarisch eet. En ERS IN GOED a 0® RE GEZELSCHAP De geurige en Kleurige dal lan je eten als Lamskoteletten en dahl van linzen met rabarber hoofdgerecht en als 4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN- BEREIDING 40 MIN-MAKKELIJK-€ bijgerecht Meestal wordt hi geserveerd zelkokosolie + extra © Laat de kokosolie smelten in een kookpan dunne rondjes. Laat de rest van de kokosolie met wite rijst, of met zel verse gember, heel fijn gehakt en fruit de gember op een laag vuur. Voeg de smelten in een kookpan en bak de zoete mals naanbrood, 1el knoflook, fijngehakt. dat zo typisch is voor 1snuifje chitvlokken knoflook en de chilivlokken toe en meng tot aardappel, rabarber en ui tot ze mals zijn. de Indische keuken. alles gaat geuren. Voeg dan de linzen toe en Zet opzij Bereid intussen de lamskoteletten, 200g rodelinzen, gespoeld zet ze net onder koud water (zonder zout). Hak Kruid ze voor het grillen aan beide kanten met 2stengelsrabarber 1zoete aardappel 1stengel rabarber fijn en voeg die toe. Breng zout en peper. Smeer een grote braadpan met 1rodeui aan de kook, zet het vuur laag en laat sudderen antiaanbaklaag in met olie en verhit op een tot de linzen gaar zijn; schep alles geregeld hoog vuur. Gril de koteletjes 3 à 4 min per kant. 12lamskoteletten 1bosjekoriander, Fingehakt om. Giet er indien nodig een scheutje water out, peper bij en kruid op het einde met zout en peper. ® voeg het mengsel met zoete aardappel toe aan de linzen, bestrooi alles met Chit, Leyda © schil de zoete aardappel en snij hem in fijngehakte koriander en dien op met de kleine blokjes. Snij ook de tweede stengel gegrilde lamskoteletten. Cestero Syrah, rabarber in kleine blokjes. Pel de ui en snij in lente 2020 | Shoes 19
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9