Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fra
| LAN
13
A
delekkerste groenten
il
ne
">
Ka
Ne
7
d
(27
3
KR
4,
hu
Ze
ze
er
1
1
El;
HOE RABARBER
1
n
BEWAREN?
N
6
En
Ve,
+
À
Je bewaart hem in
CA
zi
LA
+
à
de groentela van de
koelkast, en liefst niet
9
langer dan gen par
dagen, want hij wordt
je
FA
L+
rd
snel slap. Diepriezen
Lamskoteletten en dahl
À
gaat dan weer prima.
L :
van linzen met rabarber
3
Was en droog em
0
gr
daavaar, snij in
un
de
stukken en verpak ze
&
ineen dieprieszak.
pP
5
a
DAHL OF DAAL
V
OF GAL
à
cd
ec
N
Dahl is een klassiek
gerecht ut de Indische
I
Keuken op basis van
57
peutruchten Hetis
bz,
een soort geparfumeer-
FE
LE
de en kruidige cury
rjk aan iviten,
*
waardoor het gerecht
FE
erg geschikt is voor wie
vegetarisch eet.
En
ERS
IN GOED
a 0®
RE
GEZELSCHAP
De geurige en Kleurige
dal lan je eten als
Lamskoteletten en dahl van linzen met rabarber
hoofdgerecht en als
4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN- BEREIDING 40 MIN-MAKKELIJK-€
bijgerecht Meestal
wordt hi geserveerd
zelkokosolie + extra
© Laat de kokosolie smelten in een kookpan
dunne rondjes. Laat de rest van de kokosolie
met wite rijst, of met
zel verse gember, heel fijn gehakt
en fruit de gember op een laag vuur. Voeg de
smelten in een kookpan en bak de zoete
mals naanbrood,
1el knoflook, fijngehakt.
dat zo typisch is voor
1snuifje chitvlokken
knoflook en de chilivlokken toe en meng tot
aardappel, rabarber en ui tot ze mals zijn.
de Indische keuken.
alles gaat geuren. Voeg dan de linzen toe en
Zet opzij Bereid intussen de lamskoteletten,
200g rodelinzen, gespoeld
zet ze net onder koud water (zonder zout). Hak
Kruid ze voor het grillen aan beide kanten met
2stengelsrabarber
1zoete aardappel
1stengel rabarber fijn en voeg die toe. Breng
zout en peper. Smeer een grote braadpan met
1rodeui
aan de kook, zet het vuur laag en laat sudderen
antiaanbaklaag in met olie en verhit op een
tot de linzen gaar zijn; schep alles geregeld
hoog vuur. Gril de koteletjes 3 à 4 min per kant.
12lamskoteletten
1bosjekoriander, Fingehakt
om. Giet er indien nodig een scheutje water
out, peper
bij en kruid op het einde met zout en peper.
® voeg het mengsel met zoete aardappel
toe aan de linzen, bestrooi alles met
Chit, Leyda
© schil de zoete aardappel en snij hem in
fijngehakte koriander en dien op met de
kleine blokjes. Snij ook de tweede stengel
gegrilde lamskoteletten.
Cestero Syrah,
rabarber in kleine blokjes. Pel de ui en snij in
lente 2020 | Shoes 19