Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fra

| LAN

13

A

delekkerste groenten

il

ne

">

Ka

Ne

7

d

(27

3

KR

4,

hu

Ze

ze

er

1

1

El;

HOE RABARBER

1

n

BEWAREN?

N

6

En

Ve,

+

À

Je bewaart hem in

CA

zi

LA

+

à

de groentela van de

koelkast, en liefst niet

9

langer dan gen par

dagen, want hij wordt

je

FA

L+

rd

snel slap. Diepriezen

Lamskoteletten en dahl

À

gaat dan weer prima.

L :

van linzen met rabarber

3

Was en droog em

0

gr

daavaar, snij in

un

de

stukken en verpak ze

&

ineen dieprieszak.

pP

5

a

DAHL OF DAAL

V

OF GAL

à

cd

ec

N

Dahl is een klassiek

gerecht ut de Indische

I

Keuken op basis van

57

peutruchten Hetis

bz,

een soort geparfumeer-

FE

LE

de en kruidige cury

rjk aan iviten,

*

waardoor het gerecht

FE

erg geschikt is voor wie

vegetarisch eet.

En

ERS

IN GOED

a 0®

RE

GEZELSCHAP

De geurige en Kleurige

dal lan je eten als

Lamskoteletten en dahl van linzen met rabarber

hoofdgerecht en als

4 PERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN- BEREIDING 40 MIN-MAKKELIJK-€

bijgerecht Meestal

wordt hi geserveerd

zelkokosolie + extra

© Laat de kokosolie smelten in een kookpan

dunne rondjes. Laat de rest van de kokosolie

met wite rijst, of met

zel verse gember, heel fijn gehakt

en fruit de gember op een laag vuur. Voeg de

smelten in een kookpan en bak de zoete

mals naanbrood,

1el knoflook, fijngehakt.

dat zo typisch is voor

1snuifje chitvlokken

knoflook en de chilivlokken toe en meng tot

aardappel, rabarber en ui tot ze mals zijn.

de Indische keuken.

alles gaat geuren. Voeg dan de linzen toe en

Zet opzij Bereid intussen de lamskoteletten,

200g rodelinzen, gespoeld

zet ze net onder koud water (zonder zout). Hak

Kruid ze voor het grillen aan beide kanten met

2stengelsrabarber

1zoete aardappel

1stengel rabarber fijn en voeg die toe. Breng

zout en peper. Smeer een grote braadpan met

1rodeui

aan de kook, zet het vuur laag en laat sudderen

antiaanbaklaag in met olie en verhit op een

tot de linzen gaar zijn; schep alles geregeld

hoog vuur. Gril de koteletjes 3 à 4 min per kant.

12lamskoteletten

1bosjekoriander, Fingehakt

om. Giet er indien nodig een scheutje water

out, peper

bij en kruid op het einde met zout en peper.

® voeg het mengsel met zoete aardappel

toe aan de linzen, bestrooi alles met

Chit, Leyda

© schil de zoete aardappel en snij hem in

fijngehakte koriander en dien op met de

kleine blokjes. Snij ook de tweede stengel

gegrilde lamskoteletten.

Cestero Syrah,

rabarber in kleine blokjes. Pel de ui en snij in

lente 2020 | Shoes 19