Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 33 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33
Lokale ANDERS KOKEN | 100% lokaal producenten in de kijker In al onze winkelsis een rek voorbehouden voor Chocolade door roducten van lokale, ardwerkende producenten. Producten waar vaak een mooi, Ontdek er hier twee. verhaal achter schuilt. en voor Carrefour De passie voor chocolade van onze medewerker Kevin De Poorter was zo groot, dat hij zijn eigen microchocolaterie begon in de keuken van zijn ouders. Bijna 15 jaar later liggen zijn zelfgemaakte producten in de rekken van de hypermarkt Carrefour van Oostakker. \ À 3 Kevin De Poorter had altijd al een en de bal is toen vrij snel aan het boontje voor chocolade. Nadat hij rollen gegaan. Ik heb er nog geen Le: zijn studies voor bakker-patissier spijt van gehad!” lacht Kevin. succesvol afrondde in 2006, volgde hij zijn passie. In de keuken van zijn VAKKENNIS BIJ CARREFOUR ouders startte hij met het maken van Kevin werkt alleen met Belgische artisanale chocolade. chocolade en op een ambachtelijke manier en maakt voor Carrefour k GEMAAKT IN JOUW BUURT een overheerlijk gamma van onder “Ik ben chocolade beginnen andere pralines, chocomelksticks, = | maken in bijberoep’. Kevin zijn chocorotsjes, aangevuld natuurlijk hoofdberoep is bakker-patissier met de typische seizoensproducten in de hypermarkt Carrefour voor Pasen en Sinterklaas. B À 5 van Oostakker. "Ik verkocht “Ik vind het fantastisch om beide oorspronkelijk aan familie, jobs te kunnen combineren. Ik ben be. vrienden, de mensen uit de straat en het zeker nog niet beu, integendeel, DE DEE de buurt en dat werd na verloop van ik moet ook elke dag mijn portie EIGEN ATELIER EN WERKT OOK SAMEN chocolade hebben.” CARREFOUR, WAAR ZUN AM CHEN u tijd zo’n groot succes, dat ik gewoon PN DL ZIJN IN DE geen plaats genoeg meer had”, AA ALLEN} vertelt Kevin. Toen er in 2016 een ROOSKLEURIGE TOEKOMST groter pand vrijkwam vlakbij het De samenwerking met Carrefour centrum van Drongen, verhuisde verloopt vlekkeloos, aldus Is, nf Kevin: “Dat is het voordeel van Kevin zijn atelier en richtte er een winkel in om zijn ambachtelijke met zo’n groot bedrijf te mogen chocoladeproducten te verkopen. samenwerken. Zowel de leveringen ‚ar & als de betalingen zijn goed geregeld. EEN GELUKKIG TOEVAL En mijn producten hebben een De samenwerking met Carrefour veel grotere afzetmarkt dan ik had kwam er vrij toevallig, toen Kevin durven dromen. Rond Pasenen en hoorde dat er een vergadering Sinterklaas zijn mijn creaties te % zou plaatsvinden voor lokale vinden tot in de Carrefourwinkels bd producenten. “Ik was eerst niet van onder andere Burcht, % Ninove en Schoten. Ik zie onze PRALINES, STICKS, geïnteresseerd, ik was kleinschalig CHOCOLADEROTSJES bezigen dat was eigenlijk genoeg samenwerking graag groeien in de EN TYPISCHE CHOCOLADE- toekomst!” PRODUCTEN VOOR PASEN voor mij. Maar ik ben toch gegaan, 1 ENSINTERKLAAS. lente 2020 | Shoes 133
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33