Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lokale
ANDERS KOKEN | 100% lokaal
producenten
in de kijker
In al onze winkelsis een
rek voorbehouden voor
Chocolade door
roducten van lokale,
ardwerkende
producenten. Producten
waar vaak een mooi,
Ontdek er hier twee.
verhaal achter schuilt.
en voor Carrefour
De passie voor chocolade van onze medewerker Kevin De
Poorter was zo groot, dat hij zijn eigen microchocolaterie begon
in de keuken van zijn ouders. Bijna 15 jaar later liggen zijn
zelfgemaakte producten in de rekken van de hypermarkt
Carrefour van Oostakker.
\ À
3
Kevin De Poorter had altijd al een
en de bal is toen vrij snel aan het
boontje voor chocolade. Nadat hij
rollen gegaan. Ik heb er nog geen
Le:
zijn studies voor bakker-patissier
spijt van gehad!” lacht Kevin.
succesvol afrondde in 2006, volgde
hij zijn passie. In de keuken van zijn
VAKKENNIS BIJ CARREFOUR
ouders startte hij met het maken van
Kevin werkt alleen met Belgische
artisanale chocolade.
chocolade en op een ambachtelijke
manier en maakt voor Carrefour
k
GEMAAKT IN JOUW BUURT
een overheerlijk gamma van onder
“Ik ben chocolade beginnen
andere pralines, chocomelksticks,
=
|
maken in bijberoep’. Kevin zijn
chocorotsjes, aangevuld natuurlijk
hoofdberoep is bakker-patissier
met de typische seizoensproducten
in de hypermarkt Carrefour
voor Pasen en Sinterklaas.
B
À
5
van Oostakker. "Ik verkocht
“Ik vind het fantastisch om beide
oorspronkelijk aan familie,
jobs te kunnen combineren. Ik ben
be.
vrienden, de mensen uit de straat en
het zeker nog niet beu, integendeel,
DE DEE
de buurt en dat werd na verloop van
ik moet ook elke dag mijn portie
EIGEN ATELIER EN WERKT OOK SAMEN
chocolade hebben.”
CARREFOUR,
WAAR ZUN AM
CHEN
u
tijd zo’n groot succes, dat ik gewoon
PN
DL
ZIJN IN DE
geen plaats genoeg meer had”,
AA
ALLEN}
vertelt Kevin. Toen er in 2016 een
ROOSKLEURIGE TOEKOMST
groter pand vrijkwam vlakbij het
De samenwerking met Carrefour
centrum van Drongen, verhuisde
verloopt vlekkeloos, aldus
Is,
nf
Kevin: “Dat is het voordeel van
Kevin zijn atelier en richtte er een
winkel in om zijn ambachtelijke
met zo’n groot bedrijf te mogen
chocoladeproducten te verkopen.
samenwerken. Zowel de leveringen
‚ar
&
als de betalingen zijn goed geregeld.
EEN GELUKKIG TOEVAL
En mijn producten hebben een
De samenwerking met Carrefour
veel grotere afzetmarkt dan ik had
kwam er vrij toevallig, toen Kevin
durven dromen. Rond Pasenen
en
hoorde dat er een vergadering
Sinterklaas zijn mijn creaties te
%
zou plaatsvinden voor lokale
vinden tot in de Carrefourwinkels
bd
producenten. “Ik was eerst niet
van onder andere Burcht,
%
Ninove en Schoten. Ik zie onze
PRALINES, STICKS,
geïnteresseerd, ik was kleinschalig
CHOCOLADEROTSJES
bezigen dat was eigenlijk genoeg
samenwerking graag groeien in de
EN TYPISCHE CHOCOLADE-
toekomst!”
PRODUCTEN VOOR PASEN
voor mij. Maar ik ben toch gegaan,
1 ENSINTERKLAAS.
lente 2020 | Shoes 133