Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lokale

ANDERS KOKEN | 100% lokaal

producenten

in de kijker

In al onze winkelsis een

rek voorbehouden voor

Chocolade door

roducten van lokale,

ardwerkende

producenten. Producten

waar vaak een mooi,

Ontdek er hier twee.

verhaal achter schuilt.

en voor Carrefour

De passie voor chocolade van onze medewerker Kevin De

Poorter was zo groot, dat hij zijn eigen microchocolaterie begon

in de keuken van zijn ouders. Bijna 15 jaar later liggen zijn

zelfgemaakte producten in de rekken van de hypermarkt

Carrefour van Oostakker.

\ À

3

Kevin De Poorter had altijd al een

en de bal is toen vrij snel aan het

boontje voor chocolade. Nadat hij

rollen gegaan. Ik heb er nog geen

Le:

zijn studies voor bakker-patissier

spijt van gehad!” lacht Kevin.

succesvol afrondde in 2006, volgde

hij zijn passie. In de keuken van zijn

VAKKENNIS BIJ CARREFOUR

ouders startte hij met het maken van

Kevin werkt alleen met Belgische

artisanale chocolade.

chocolade en op een ambachtelijke

manier en maakt voor Carrefour

k

GEMAAKT IN JOUW BUURT

een overheerlijk gamma van onder

“Ik ben chocolade beginnen

andere pralines, chocomelksticks,

=

|

maken in bijberoep’. Kevin zijn

chocorotsjes, aangevuld natuurlijk

hoofdberoep is bakker-patissier

met de typische seizoensproducten

in de hypermarkt Carrefour

voor Pasen en Sinterklaas.

B

À

5

van Oostakker. "Ik verkocht

“Ik vind het fantastisch om beide

oorspronkelijk aan familie,

jobs te kunnen combineren. Ik ben

be.

vrienden, de mensen uit de straat en

het zeker nog niet beu, integendeel,

DE DEE

de buurt en dat werd na verloop van

ik moet ook elke dag mijn portie

EIGEN ATELIER EN WERKT OOK SAMEN

chocolade hebben.”

CARREFOUR,

WAAR ZUN AM

CHEN

u

tijd zo’n groot succes, dat ik gewoon

PN

DL

ZIJN IN DE

geen plaats genoeg meer had”,

AA

ALLEN}

vertelt Kevin. Toen er in 2016 een

ROOSKLEURIGE TOEKOMST

groter pand vrijkwam vlakbij het

De samenwerking met Carrefour

centrum van Drongen, verhuisde

verloopt vlekkeloos, aldus

Is,

nf

Kevin: “Dat is het voordeel van

Kevin zijn atelier en richtte er een

winkel in om zijn ambachtelijke

met zo’n groot bedrijf te mogen

chocoladeproducten te verkopen.

samenwerken. Zowel de leveringen

‚ar

&

als de betalingen zijn goed geregeld.

EEN GELUKKIG TOEVAL

En mijn producten hebben een

De samenwerking met Carrefour

veel grotere afzetmarkt dan ik had

kwam er vrij toevallig, toen Kevin

durven dromen. Rond Pasenen

en

hoorde dat er een vergadering

Sinterklaas zijn mijn creaties te

%

zou plaatsvinden voor lokale

vinden tot in de Carrefourwinkels

bd

producenten. “Ik was eerst niet

van onder andere Burcht,

%

Ninove en Schoten. Ik zie onze

PRALINES, STICKS,

geïnteresseerd, ik was kleinschalig

CHOCOLADEROTSJES

bezigen dat was eigenlijk genoeg

samenwerking graag groeien in de

EN TYPISCHE CHOCOLADE-

toekomst!”

PRODUCTEN VOOR PASEN

voor mij. Maar ik ben toch gegaan,

1 ENSINTERKLAAS.

lente 2020 | Shoes 133