Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 17 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Ms 2 9 + - E ee Ag re TL LA af 2 han en “ Lu ® “4 hi D Ih „€ PA = Yan. Ÿ * Ws he eeN + rn Te Gazpacho met groene asperges en peterselie ne » he A 5 A74 ke Est Gazpacho met groene Lenerdes en pete! LA PER PORTE En APERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN BEREIDING 20 MIN - MAKKELIJK" SUKERS| 55 q VEELS agen 10 num «2 ie a EEN DAG VAN TEVOREN À 1 bussel groene asperges (500) $ 1 middelgrote aardappel @ schil de asperges en de aardappelen peterselie kort in kokend water en laat schril + 1 teentje knoflook, fijngehakt snij ze allebei in kleine blokjes (behalve de 1sjalot, fijngesnipperd inijswater. Hak de peterselie en de knoflookg 1groene paprika fijngesneden aspergepunten, leg die opzi Verhit1elolie en doe ze in de kom van de blender. Giet er de = op ineen braadpan en stoof de aardappel- en olie bij en mik goed. Zeef deze mengeling zodat ee (500 ml groentebouillon aspergeblokjes, de knoflook, de sjaloten de _ je alleen de (groene) olie overhoudt. Bewaar op dé 150 mlroom sap van % imoen groene paprika een paar minuten aan.Glet__ kamertemperatuur in een bokaaltje met Akwarteleieren, hardgekookt. er de bouillon bij en laat op een laag vuur schroefdeksel. vers basilicum 15 min sudderen. Ke DE DAG ZELF zout, peper © Mix de gazpacho heel fijn. Giet hem Alleen nog dresseren! Verdeel de gazpacho over À Voor de peterselie-olie door een zeef in een schaal, voeg de bowis en besprenkel met enkele druppels. 1boge peterselie room toe en laat afkoelen. Breng op peterselie-olie. Voeg inelke bowlaspergepunten steentje knoflook smaak met zout, peper en limoensap en en een kwartelei (gehalveerd) toe en decoreer il 125 ml olijfolie zet in de koelkast. met een paar blaadjes basilicum. A rte lente 2020 | FT aides: Bite med ce
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17