Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ms

2 9 +

-

E

ee

Ag

re

TL

LA

af

2

han

en



Lu

®

“4

hi

D

Ih

„€

PA

=

Yan.

Ÿ

*

Ws he

eeN

+

rn

Te

Gazpacho met groene

asperges en peterselie

ne

»

he

A

5

A74

ke

Est

Gazpacho met groene Lenerdes en pete!

LA

PER PORTE

En

APERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN BEREIDING 20 MIN - MAKKELIJK"

SUKERS| 55 q VEELS

agen 10 num «2

ie

a

EEN DAG VAN TEVOREN

À

1 bussel groene asperges (500)

$

1 middelgrote aardappel

@ schil de asperges en de aardappelen

peterselie kort in kokend water en laat schril

+

1 teentje knoflook, fijngehakt

snij ze allebei in kleine blokjes (behalve de

1sjalot, fijngesnipperd

inijswater. Hak de peterselie en de knoflookg

1groene paprika fijngesneden

aspergepunten, leg die opzi Verhit1elolie

en doe ze in de kom van de blender. Giet er de

=

op

ineen braadpan en stoof de aardappel- en

olie bij en mik goed. Zeef deze mengeling zodat

ee

(500 ml groentebouillon

aspergeblokjes, de knoflook, de sjaloten de _ je alleen de (groene) olie overhoudt. Bewaar op



150 mlroom

sap van % imoen

groene paprika een paar minuten aan.Glet__ kamertemperatuur in een bokaaltje met

Akwarteleieren, hardgekookt.

er de bouillon bij en laat op een laag vuur

schroefdeksel.

vers basilicum

15 min sudderen.

Ke

DE DAG ZELF

zout, peper

© Mix de gazpacho heel fijn. Giet hem

Alleen nog dresseren! Verdeel de gazpacho over

À

Voor de peterselie-olie

door een zeef in een schaal, voeg de

bowis en besprenkel met enkele druppels.

1boge peterselie

room toe en laat afkoelen. Breng op

peterselie-olie. Voeg inelke bowlaspergepunten

steentje knoflook

smaak met zout, peper en limoensap en

en een kwartelei (gehalveerd) toe en decoreer

il

125 ml olijfolie

zet in de koelkast.

met een paar blaadjes basilicum.

A

rte

lente 2020 |

FT aides: Bite med

ce