Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ms
2 9 +
-
E
ee
Ag
re
TL
LA
af
2
han
en
“
Lu
®
“4
hi
D
Ih
„€
PA
=
Yan.
Ÿ
*
Ws he
eeN
+
rn
Te
Gazpacho met groene
asperges en peterselie
ne
»
he
A
5
A74
ke
Est
Gazpacho met groene Lenerdes en pete!
LA
PER PORTE
En
APERSONEN- VOORBEREIDING 10 MIN BEREIDING 20 MIN - MAKKELIJK"
SUKERS| 55 q VEELS
agen 10 num «2
ie
a
EEN DAG VAN TEVOREN
À
1 bussel groene asperges (500)
$
1 middelgrote aardappel
@ schil de asperges en de aardappelen
peterselie kort in kokend water en laat schril
+
1 teentje knoflook, fijngehakt
snij ze allebei in kleine blokjes (behalve de
1sjalot, fijngesnipperd
inijswater. Hak de peterselie en de knoflookg
1groene paprika fijngesneden
aspergepunten, leg die opzi Verhit1elolie
en doe ze in de kom van de blender. Giet er de
=
op
ineen braadpan en stoof de aardappel- en
olie bij en mik goed. Zeef deze mengeling zodat
ee
(500 ml groentebouillon
aspergeblokjes, de knoflook, de sjaloten de _ je alleen de (groene) olie overhoudt. Bewaar op
dé
150 mlroom
sap van % imoen
groene paprika een paar minuten aan.Glet__ kamertemperatuur in een bokaaltje met
Akwarteleieren, hardgekookt.
er de bouillon bij en laat op een laag vuur
schroefdeksel.
vers basilicum
15 min sudderen.
Ke
DE DAG ZELF
zout, peper
© Mix de gazpacho heel fijn. Giet hem
Alleen nog dresseren! Verdeel de gazpacho over
À
Voor de peterselie-olie
door een zeef in een schaal, voeg de
bowis en besprenkel met enkele druppels.
1boge peterselie
room toe en laat afkoelen. Breng op
peterselie-olie. Voeg inelke bowlaspergepunten
steentje knoflook
smaak met zout, peper en limoensap en
en een kwartelei (gehalveerd) toe en decoreer
il
125 ml olijfolie
zet in de koelkast.
met een paar blaadjes basilicum.
A
rte
lente 2020 |
FT aides: Bite med
ce