Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Duo cheesecake brownie
er
VOOR 24 STUKS - VOORBEREIDING
25 MIN - BEREIDING 35 MIN - MAKKELUK -€
En
2259 zachte boter | 2809 zwarte chocolade | 150 gbitter
cacaopoeder | 1 elheet water (of meerindiennodig) |
#
1snuifjezout| Zheleeieren +1 eidooier | 200g suiker |
+
hf
En
2009 donkerbruine suiker | 1 elkofie|
25
er
$
1elvanille-extract | 120g bloem
=
Le
B
»
Voor de cheesecake
4 FR
3
+ 450g roomkaas type Philadelphia | 100 gsuiker|
Li
ES
Fe
4
La
147 tsnuifiezout 15 mivanille-extract | 2 eieren
W
pe
+
ij
75
ar]
‘Voor de roze ganache
7
2
" 400ml room | 200 gwitte chocolade | 50gzachteboter
+
#
[een paar druppels rode voedingskleurstof
é à
4
+:
2
ze
de
Le
y
@ Maak eerst de brownie. Laat de boter op een
À 7}
u
hs
matig vuursmelten in een kookpan. Zet het vuur
Fr:
eg
laag en voeg de zwarte chocolade toe. Roer goed
TAS
ge
PA
tot een homogene massa. Zet de pan van het vuur.
ze
+
Meng het cacaopoeder met een beetje heet water,
Les
ser
voeg een snuifje zouttoe en giet bij het chocolade-
ej
on
nd
mengsel Klop de eieren en de eidooier witschui
;
3%
migmet de suiker en de bruine suiker. Voeg de
=
[a
un
i
(7
pe
koffie en het vanile-extract toe en roer dit mengsel
k
ur
=
y
r
door de gesmolten chocolade. Voeg de bloem toe
ze
=
RR,
ee
u
} 5
7
2
Pi
» |_ déni mengtot een mooi, homogeen deeg. Giethetin
nr
Kf,
nt
mi
ee
AE
Sr
een ingevette vierkante of rechthoekige bakvorm.
set
er
x
© Maak nu de cheesecake. Klop de roomkaas
B
Sr
wat zachter. Voeg de suiker, het zout, het
he
Pr
vanille-extract en de eieren één per één toe.
zl
2
{
Meng goed na elkei en roer op het eind tot een
Ag
NE
eh
homogene massa. Schep met een lepel
CE
voorzichtig over het brownie-deeg en bak 30 min
Er
inde op 180°C voorverwarmde oven.
FR
opd
pe
get
JAAROM IS WITTE
© Maak nu de ganache. Verwarm de room
To
CHOCOLADE...
langzaam in een pannetje tot hij net begint te
|
ee
so
“5
Witte chocolade
borrelen. Voeg de witte chocolade en de boter
wordt gemaakt
toe, zet de pan van het vuur en roer tot een
|
Pure,
van cacaoboter,
gladde, glanzende massa.Voeg de kleurstof toe
|
melkpoeder, suiker en
vanille-aroma.
en giet de ganache over de afgekoelde taart.
Bestrooi met bloemsuiker.
WELKE CHOCOLADE KIEZEN?
bevat geen cacao
a
cacaopoeder, die
Voor brownies gaat er niets boven goede, donkere
de donkere kleur aan
chocolade met minstens 50% cacao, tegelijk smakelijk
andere chocolade
geven. Voor puristen
en zacht. Wij smelten voor deze 100% Belgische
is witte chocolade
donkere chocolade met krachtige aroma's.
dan ook niet echt
PURE BELGISCHE CHOCOLADE, CARREFOUR, 2 X200 6, € 2.19 (€ 54KE).
chocolade.
lente 2020 | Shoes 127