Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Duo cheesecake brownie

er

VOOR 24 STUKS - VOORBEREIDING

25 MIN - BEREIDING 35 MIN - MAKKELUK -€

En

2259 zachte boter | 2809 zwarte chocolade | 150 gbitter

cacaopoeder | 1 elheet water (of meerindiennodig) |

#

1snuifjezout| Zheleeieren +1 eidooier | 200g suiker |

+

hf

En

2009 donkerbruine suiker | 1 elkofie|

25

er

$

1elvanille-extract | 120g bloem

=

Le

B

»

Voor de cheesecake

4 FR

3

+ 450g roomkaas type Philadelphia | 100 gsuiker|

Li

ES

Fe

4

La

147 tsnuifiezout 15 mivanille-extract | 2 eieren

W

pe

+

ij

75

ar]

‘Voor de roze ganache

7

2

" 400ml room | 200 gwitte chocolade | 50gzachteboter

+

#

[een paar druppels rode voedingskleurstof

é à

4

+:

2

ze

de

Le

y

@ Maak eerst de brownie. Laat de boter op een

À 7}

u

hs

matig vuursmelten in een kookpan. Zet het vuur

Fr:

eg

laag en voeg de zwarte chocolade toe. Roer goed

TAS

ge

PA

tot een homogene massa. Zet de pan van het vuur.

ze

+

Meng het cacaopoeder met een beetje heet water,

Les

ser

voeg een snuifje zouttoe en giet bij het chocolade-

ej

on

nd

mengsel Klop de eieren en de eidooier witschui

;

3%

migmet de suiker en de bruine suiker. Voeg de

=

[a

un

i

(7

pe

koffie en het vanile-extract toe en roer dit mengsel

k

ur

=

y

r

door de gesmolten chocolade. Voeg de bloem toe

ze

=

RR,

ee

u

} 5

7

2

Pi

» |_ déni mengtot een mooi, homogeen deeg. Giethetin

nr

Kf,

nt

mi

ee

AE

Sr

een ingevette vierkante of rechthoekige bakvorm.

set

er

x

© Maak nu de cheesecake. Klop de roomkaas

B

Sr

wat zachter. Voeg de suiker, het zout, het

he

Pr

vanille-extract en de eieren één per één toe.

zl

2

{

Meng goed na elkei en roer op het eind tot een

Ag

NE

eh

homogene massa. Schep met een lepel

CE

voorzichtig over het brownie-deeg en bak 30 min

Er

inde op 180°C voorverwarmde oven.

FR

opd

pe

get

JAAROM IS WITTE

© Maak nu de ganache. Verwarm de room

To

CHOCOLADE...

langzaam in een pannetje tot hij net begint te

|

ee

so

“5

Witte chocolade

borrelen. Voeg de witte chocolade en de boter

wordt gemaakt

toe, zet de pan van het vuur en roer tot een

|

Pure,

van cacaoboter,

gladde, glanzende massa.Voeg de kleurstof toe

|

melkpoeder, suiker en

vanille-aroma.

en giet de ganache over de afgekoelde taart.

Bestrooi met bloemsuiker.

WELKE CHOCOLADE KIEZEN?

bevat geen cacao

a

cacaopoeder, die

Voor brownies gaat er niets boven goede, donkere

de donkere kleur aan

chocolade met minstens 50% cacao, tegelijk smakelijk

andere chocolade

geven. Voor puristen

en zacht. Wij smelten voor deze 100% Belgische

is witte chocolade

donkere chocolade met krachtige aroma's.

dan ook niet echt

PURE BELGISCHE CHOCOLADE, CARREFOUR, 2 X200 6, € 2.19 (€ 54KE).

chocolade.

lente 2020 | Shoes 127