Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 27 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 27
Duo cheesecake brownie er VOOR 24 STUKS - VOORBEREIDING 25 MIN - BEREIDING 35 MIN - MAKKELUK -€ En 2259 zachte boter | 2809 zwarte chocolade | 150 gbitter cacaopoeder | 1 elheet water (of meerindiennodig) | # 1snuifjezout| Zheleeieren +1 eidooier | 200g suiker | + hf En 2009 donkerbruine suiker | 1 elkofie| 25 er $ 1elvanille-extract | 120g bloem = Le B » Voor de cheesecake 4 FR 3 + 450g roomkaas type Philadelphia | 100 gsuiker| Li ES Fe 4 La 147 tsnuifiezout 15 mivanille-extract | 2 eieren W pe + ij 75 ar] ‘Voor de roze ganache 7 2 " 400ml room | 200 gwitte chocolade | 50gzachteboter + # [een paar druppels rode voedingskleurstof é à 4 +: 2 ze de Le y @ Maak eerst de brownie. Laat de boter op een À 7} u hs matig vuursmelten in een kookpan. Zet het vuur Fr: eg laag en voeg de zwarte chocolade toe. Roer goed TAS ge PA tot een homogene massa. Zet de pan van het vuur. ze + Meng het cacaopoeder met een beetje heet water, Les ser voeg een snuifje zouttoe en giet bij het chocolade- ej on nd mengsel Klop de eieren en de eidooier witschui ; 3% migmet de suiker en de bruine suiker. Voeg de = [a un i (7 pe koffie en het vanile-extract toe en roer dit mengsel k ur = y r door de gesmolten chocolade. Voeg de bloem toe ze = RR, ee u } 5 7 2 Pi » |_ déni mengtot een mooi, homogeen deeg. Giethetin nr Kf, nt mi ee AE Sr een ingevette vierkante of rechthoekige bakvorm. set er x © Maak nu de cheesecake. Klop de roomkaas B Sr wat zachter. Voeg de suiker, het zout, het he Pr vanille-extract en de eieren één per één toe. zl 2 { Meng goed na elkei en roer op het eind tot een Ag NE eh homogene massa. Schep met een lepel CE voorzichtig over het brownie-deeg en bak 30 min Er inde op 180°C voorverwarmde oven. FR opd pe get JAAROM IS WITTE © Maak nu de ganache. Verwarm de room To CHOCOLADE... langzaam in een pannetje tot hij net begint te | ee so “5 Witte chocolade borrelen. Voeg de witte chocolade en de boter wordt gemaakt toe, zet de pan van het vuur en roer tot een | Pure, van cacaoboter, gladde, glanzende massa.Voeg de kleurstof toe | melkpoeder, suiker en vanille-aroma. en giet de ganache over de afgekoelde taart. Bestrooi met bloemsuiker. WELKE CHOCOLADE KIEZEN? bevat geen cacao a cacaopoeder, die Voor brownies gaat er niets boven goede, donkere de donkere kleur aan chocolade met minstens 50% cacao, tegelijk smakelijk andere chocolade geven. Voor puristen en zacht. Wij smelten voor deze 100% Belgische is witte chocolade donkere chocolade met krachtige aroma's. dan ook niet echt PURE BELGISCHE CHOCOLADE, CARREFOUR, 2 X200 6, € 2.19 (€ 54KE). chocolade. lente 2020 | Shoes 127
Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 27