Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Carrefour Folder 21.04.2020

Hier is pagina 28 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28

lentelekker chece Ee Ba FT ee) ” en Ed Choco coco cake + VOOR 12STUKS VOORBEREIDING 25 MIN „rn BEREIDING 35 MIN MAKKELIJK-€ « Pen 2509 Oreo-koekjes 75 gboter 400 ml gecondenseerdemelk hs ne «4 ei Men 4% ae fe den Feng 1 elvanille-extract Ô Br 350g geraspte Kokosnoot ee sk parelsuikervoor de: s! x Voor de ganache En 200mlroom 4009 donkere chocolade 100gboter 4 _ @ verwarm de oven voor op 180°C. = 4 Fr Maal de koekjes tot poeder. Laat de Boter, A smelten en meng met de gemalen koekjes nn tot een soort crumble, maar vrij homogeen. - EEN KROKANT Vuler de bodem van een springvorm mee De el ‘en vorm ook een opstaande rand. TOETSJE Druk goed aan en zet 10 min in de koelkast in in iets extra's SOS GANACHE! in je dessert? © Meng de gecondenseerde melk, Zorger altijd voor Strooi wat het ei en het vanille-extract met de dat e chocolade en chocoladevlokken de room op dezelfde in je bereidingen. geraspte kokosnoot. Roer zorgvuldig en temperatuur worden smeer uit over de koekjesbodem. Bak 25à verwarmd, tussen 30 minin de oven, of tot het kokosmengsel 35 en 40°C. mooi gekleurd is. Laat afkoelen in de vorm. De chocolade is taai en korrelig © maak de ganache. Verwarm de room van de Dit is een gevo = ok door in een pannetje, voeg de chocolade en de temperatuursc! boter toe en meng voorzichtig tot een de koude room… Maak gladde, glanzende massa. Giet de ganache de chocolade en room vloeibaarder door die WELKE CHOCOLADE KIEZEN? over de taart en laat 2 u opstijven in de hevig op te kloppen. Voor dit kidsproof recept gaan we voor koelkast. Haal de taart uit de vorm en versier met parelsuiker. Te vloeibaar? iets minder bitter! Een matige Warm au bain-marie intensiteit combineert hier heel goed opnieuw op en voeg nog met de exotische smaak van kokos- wat blokjes chocolade noot. Ga wel voor kwaliteit, goede bio toe. dessertchocolade dus, Te dik? voor een mooi gladde ganache. F oomen at RS A US ge Voeg nog een scheutje CARREFOUR, 2006, € 229 (1, 5/6) DESSERTCHOCOLADE 52% CACAO, opgewarmde room toe. 28 | gages [lente 2020

Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28