Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

lentelekker

chece

Ee

Ba

FT

ee)

” en

Ed

Choco coco cake

+

VOOR 12STUKS

VOORBEREIDING 25 MIN

„rn

BEREIDING 35 MIN

MAKKELIJK-€

«

Pen

2509 Oreo-koekjes

75 gboter

400 ml gecondenseerdemelk

hs

ne

«4

ei

Men

4%

ae

fe

den

Feng

1 elvanille-extract

Ô

Br

350g geraspte Kokosnoot

ee

sk

parelsuikervoor de:

s!

x

Voor de ganache

En

200mlroom

4009 donkere chocolade

100gboter

4

_

@ verwarm de oven voor op 180°C.

=

4

Fr

Maal de koekjes tot poeder. Laat de Boter,

A

smelten en meng met de gemalen koekjes

nn

tot een soort crumble, maar vrij homogeen.

-

EEN KROKANT

Vuler de bodem van een springvorm mee

De el

‘en vorm ook een opstaande rand.

TOETSJE

Druk goed aan en zet 10 min in de koelkast

in in iets extra's

SOS GANACHE!

in je dessert?

© Meng de gecondenseerde melk,

Zorger altijd voor

Strooi wat

het ei en het vanille-extract met de

dat

e chocolade en

chocoladevlokken

de room op dezelfde

in je bereidingen.

geraspte kokosnoot. Roer zorgvuldig en

temperatuur worden

smeer uit over de koekjesbodem. Bak 25à

verwarmd, tussen

30 minin de oven, of tot het kokosmengsel

35 en 40°C.

mooi gekleurd is. Laat afkoelen in de vorm.

De chocolade is taai

en korrelig

© maak de ganache. Verwarm de room

van de

Dit is een gevo

=

ok door

in een pannetje, voeg de chocolade en de

temperatuursc!

boter toe en meng voorzichtig tot een

de koude room… Maak

gladde, glanzende massa. Giet de ganache

de chocolade en room

vloeibaarder door die

WELKE CHOCOLADE KIEZEN?

over de taart en laat 2 u opstijven in de

hevig op te kloppen.

Voor dit kidsproof recept gaan we voor

koelkast. Haal de taart uit de vorm en

versier met parelsuiker.

Te vloeibaar?

iets minder bitter! Een matige

Warm au bain-marie

intensiteit combineert hier heel goed

opnieuw op en voeg nog

met de exotische smaak van kokos-

wat blokjes chocolade

noot. Ga wel voor kwaliteit, goede bio

toe.

dessertchocolade dus,

Te dik?

voor een mooi gladde ganache.

F

oomen at

RS A US ge

Voeg nog een scheutje

CARREFOUR, 2006, € 229 (1, 5/6)

DESSERTCHOCOLADE 52% CACAO,

opgewarmde room toe.

28 | gages [lente 2020