Carrefour - Folder van 21.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 75 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 21.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
lentelekker
chece
Ee
Ba
FT
ee)
” en
Ed
Choco coco cake
+
VOOR 12STUKS
VOORBEREIDING 25 MIN
„rn
BEREIDING 35 MIN
MAKKELIJK-€
«
Pen
2509 Oreo-koekjes
75 gboter
400 ml gecondenseerdemelk
hs
ne
«4
ei
Men
4%
ae
fe
den
Feng
1 elvanille-extract
Ô
Br
350g geraspte Kokosnoot
ee
sk
parelsuikervoor de:
s!
x
Voor de ganache
En
200mlroom
4009 donkere chocolade
100gboter
4
_
@ verwarm de oven voor op 180°C.
=
4
Fr
Maal de koekjes tot poeder. Laat de Boter,
A
smelten en meng met de gemalen koekjes
nn
tot een soort crumble, maar vrij homogeen.
-
EEN KROKANT
Vuler de bodem van een springvorm mee
De el
‘en vorm ook een opstaande rand.
TOETSJE
Druk goed aan en zet 10 min in de koelkast
in in iets extra's
SOS GANACHE!
in je dessert?
© Meng de gecondenseerde melk,
Zorger altijd voor
Strooi wat
het ei en het vanille-extract met de
dat
e chocolade en
chocoladevlokken
de room op dezelfde
in je bereidingen.
geraspte kokosnoot. Roer zorgvuldig en
temperatuur worden
smeer uit over de koekjesbodem. Bak 25à
verwarmd, tussen
30 minin de oven, of tot het kokosmengsel
35 en 40°C.
mooi gekleurd is. Laat afkoelen in de vorm.
De chocolade is taai
en korrelig
© maak de ganache. Verwarm de room
van de
Dit is een gevo
=
ok door
in een pannetje, voeg de chocolade en de
temperatuursc!
boter toe en meng voorzichtig tot een
de koude room… Maak
gladde, glanzende massa. Giet de ganache
de chocolade en room
vloeibaarder door die
WELKE CHOCOLADE KIEZEN?
over de taart en laat 2 u opstijven in de
hevig op te kloppen.
Voor dit kidsproof recept gaan we voor
koelkast. Haal de taart uit de vorm en
versier met parelsuiker.
Te vloeibaar?
iets minder bitter! Een matige
Warm au bain-marie
intensiteit combineert hier heel goed
opnieuw op en voeg nog
met de exotische smaak van kokos-
wat blokjes chocolade
noot. Ga wel voor kwaliteit, goede bio
toe.
dessertchocolade dus,
Te dik?
voor een mooi gladde ganache.
F
oomen at
RS A US ge
Voeg nog een scheutje
CARREFOUR, 2006, € 229 (1, 5/6)
DESSERTCHOCOLADE 52% CACAO,
opgewarmde room toe.
28 | gages [lente 2020